Биљана Диковић

НИКАД ГРАНИЦА – ПЕТАК 21.12.2012. ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ


У петак инсталирање границе пред Владом Србије!

19. децембар 2012.

 

Преносимо саопштење иницијативе НИКАД ГРАНИЦА чији је Српски народни покрет Наши саставни део:

Екстремно десничарска удружења окупљена у покрету НИКАД ГРАНИЦА позивају вас на један екстремно левичарски догађај, тзв. перформанс, заказан за тачно у подне на екстремно мајански петак, 21. децембар: испред зграде Владе Србије, у улици екстремно названој по Стефану Немањи, поставићемо прелаз/границу којим ћемо интегрисано управљати, како би се становништво српске престонице поближе упознало са режимом кретања на који су, применом бриселских споразума, принуђени наши земљаци са Косова и Метохије.

Поред наведеног, екстремно образовног својства, дотични перформанс ће, надамо се, имати и опомињуће дејство на највиши орган извршне власти, како би исти убудуће одустао од своје екстремно европске агенде када год се она сукоби са законима и интересима државе Србије. Желимо да подсетимо Владу Србије да је она обавезна да екстремно стриктно поштује правне акте своје земље, а нарочито највиши, Устав.

Инфо-служба иницијативе НИКАД ГРАНИЦА

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9796

***

 20. 12. 2012 .  ФБ профил СНП НАШИ:

Родољубива удружења окупљена у иницијативи „Никад граница“, међу којима је и СНП Наши, у петак 21. децембра у 12. сати испред зграде Владе Србије у Немањиној улици 11. одржаће протестну акцију постављања „граничне“ рампе. Циљ акције је да покаже представницима Владе, али и грађанима Београда какву тортуру на административним прелазима преживљавају грађани Србије.

Успостављање било какве границе са Косовом и Метохијом представља напад на Устав Републике Србије (чл. 8), те стога и напад на државу, на вољу њених грађана, на нашу вековну историју и претке, али, што је још важније- на нашу будућност и потомство.

3 replies »

  1. Jedino resenje je da se preuzne vlast od bandita – terorista na isti nacin kako su oni uzeli. Oni su palili skupstinu jureli sa kalasnjikove ubijali buldozderi silovanja trudne zene zatvarali po zatvore i tukli malu decu ubijali i silovali. Ako se ja pitam ja bih nista vise nego ono sto su oni radili. Kad se preuzne vlast da se u roku nekoliko sati izbace svi nepozeljni i zatvoriti njihove kancelarije sa natpisom ovde su bili djavoli.Pod hitno uvesti smrtnu kazu da teroristi biraju kao u zapadnim svetu ; igla , konopac, elektricna stolica , kamenovanje , nabijanje na rapav glogov suv kolac a moze i metak koji treba njegova dalja familija da plati jer oni nece imati vise blizu familiju. Dovesti Ruse , postaviti rakete i ako neko proba da vredja Srbiju i narod da lete rakete napunjena zna se cime sirom zapadne evrope

    Свиђа ми се