Влада

Душан Нонковић: КАД ЋЕ ВИШЕ НАРОД ДА СХВАТИ КО МУ РАДИ О ГЛАВИ


10.12.2012. Глас Дијаспоре – dijaspora.wordpress.com

Душан Нонковић: КАД ЋЕ ВИШЕ НАРОД ДА СХВАТИ КО МУ РАДИ О ГЛАВИ

Душан Нонковић-оснивач и уредник Гласа Дијаспоре

КАД ЋЕ ВИШЕ НАРОД ДА СХВАТИ КО МУ РАДИ О ГЛАВИ?

Исто то питање се може поставити како предходним тако и садашњој влади па се упитати: кад ће овај човек Дачић схватити да већина држављана Србије неће у ту Европску Унију и да је једини спас Србији да се отме из смртоносног загрљаја Европске Уније и окрене озбиљној сарадњи са Русијом и другим партнерима у свету!!!

Кад ће да схвати наш народ а и ова влада да је основни циљ ЕУ уништење Србије како неби било никога ко би од ЕУ једног дана могао затражити плаћање ратне репарације односно плаћање нанете штете Србији због злочина којег је починила нелегалним ратним походом из користољубља под заставом глобализма, неоколинијализма односно новог светског поретка бомбардовајући незаконито Србију и К/М без одобрења УН – Савета безбедности, кршећи при томе све међународне конвенције и тим починила многе ратне злочине које је само она и нико други називала колатералном штетом а свако зна да злочин никад не застарева!

Зато је дугорочна политика ЕУ на челу са Америком усмерена ка уништењу Србије као државе. Зато уцењује ЕУ Србију и зато је цепка мешањем у унутрашње послове, поджава регионализацију, беду и социјално сиромаштво, само да би Србија као држава изчезнула! Европској Унији је од свог виталног интереса да Србија као држава нестане. Зато Србији није нити јој сме бити циљ улазак у ЕУ. Не само да Србије неби више било као државе већ би и сва њена богатства експлоатисала ЕУ по већ опробаној хијерархији где би Немачка имала највећу корист док би наш народ био само јефтина радна снага за експлоатацију собственог богатства.

Америци и ЕУ је главни циљ нови светски поредак. А да би га остварили морају прво срушити постојећи за којег је Русија у борби против фашизма изгубила 27 милиона своје житељи. Из тога разлога је Путин рекао да Русија неће никад дозволити рушење тог поретка који се манифестује кроз УН и Савет безбедности! А то што је Путин рекао требали би, посебно Срби, Србија и њена влада веома озбиљно да схвате! Овде се не ради само о Србији и К/М већ о судбини света у целини!

Још би да додам, не постоји никаква опасности од рата нити су потребне било какве жртве да би се казало ЕУ једно јасно НЕ са одлучним ДА озбиљној сарадњи са Русијом – Русија ова није Русија у доба Јелцина да би се у том случају морала Србија бојати било каквих санкција а још мање рата! У ово време Путина неће се нико ама баш нико дрзнути на тако нешто!

Народ мора то да схвати и да појури сваку владу која ради против интереса сопственог народа а то ради свака која пропагира улазак Србије у ЕУ! При томе се мора имати у виду да су мотиви ЕУ за улазак Србије у Европу разбијање Србије до потпуног уништења Србије као државе док су мотиви Русије томе дијаметрални, наиме стварање јаке Србије јер је само јака Србија и јак савезник у борби за слободу Србије и Русије, за очување својих а стим и руских граница како је то својим жртвама историјски и доказала! А Русија зна добро да нема јаке државе без ваљаног животног стандарда. 

Народ мора знати ко јој је пријатељ и ко јој може помоћи а и ко јој то све спутава. Помоћи јој може само прави историјски пријатељ који има исте интересе као и Србија а који је довољно војно јак и на природним ресурсима богат а ко би то могао бити други до Русије која снабдева гасом малтене целу ЕУ у коју, сад неки на изборној крађи лажни самозвани владари, по налогу Америке и ЕУ гурају Србију у ЕУ, у властиту пропаст Србије!

Душан Нонковић-Оснивач и уредник Гласа Дијаспоре.

 

//

1 reply »