ДЕШАВА СЕ...

Образ: Утврдити да ли је ДС претио судијама Уставног суда


Образ: Утврдити да ли је ДС претио судијама Уставног суда

 

Лидер Србског Образ Младен Обрадовић предао је јуче захтев криминалистичкој полицији у коме тражи да се хитно открију аутори наводних претњи Уставном суду Србије. У свом допису Криминалистичкој полицији Обрадовић је oдбацио тврдње ДС да та организација стоји иза претње Уставном суду и изразио сумњу да иза претњи заправо стоје представници снага бившег режима које су испољиле посебну агресивности у обрачуну са родољубиим организацијама.

Представници Образа, у сарадњи са правним тимом Инивијативе „Никад граница“, тражи од МУП-а Србије да поднесе кривичне пријаве против одговорних у ДС за изношење лажи у њиховом саопштењу „Шта могу грађани могу да очекују од друштва у коме се прети судијама Уставног суда“. „Да ли иза наводних претњи Уставном суду стоје управо они који те претње користе за обрачун са члановима Образа и другим родољубивим организацијама“ – упитао је Обрадовић у допису МУП-у.
Србски Образ сматра да је по среди акт пропагандног тероризма у теорији познат као „Фантомска застава“ где се кроз допис непостојеће организацији Србски Образ клевета доводећи се у везу са претњама Уставног суда, а онда прави аутори претњи почињу Обрачун са Србским Образом.
Особа за контакт: Младен Обрадовић 064 22 86 560
Информативна служба СНП Наши

1 reply »