ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

САОПШТЕЊЕ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА: СВИ СРБИ СЕ СТАВЉАЈУ ВАН ЗАКОНА- СЕЗОНА ЛОВА ЈЕ ОТВОРЕНА…


“Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири.”

– Свети Митрополит Филарет Московски

29.11.2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

Браћо Срби- да ли се након овог „саопштења“ осећате нелагодно, вероватно… Вероватно и имате разлога, вероватно и требате! Требате, јер ваша глава више не вреди ни пишљиве шљиве. Ове две последње, у низу многих срамних пресуда хашког трибунала, само су то потврдиле…

Победнички хашки трибунал је продужена рука Западног злочина који се спроводи над нашом нацијом у континуитету последње две деценије, и тај трибунал након отварања свих наших рана, сада их само посипа љутом соли…

Можда се неки неће сложити са овим насловом, нарочито они који би још увек да се „евроинтегришу“, али по мени тај наслов је и сувише благ. Јер суд који легализује злочин, чини веће зло и од самог злочинца.

Упамтите једну ствар- тај хашки трибунал, односно преки војни суд нато алијансе, није негирао да су се над Србима одиграли страшни злочини- није ни тврдио да их Харадинај, Готовина, Орић… и остали „шиптарско-хрватско-бошњачки измет“ нису починили тај злочин. Он је једноставно пресудио да наредбодавци и извршиоци тих злочина за њих нису криви!?

Таквом пресудом преки хашки суд је де-факто све Србе који се нађу на пушкомету ових анти-српских ентитета у нашем окружењу ставио ван закона. Сада- ако поново масакрирају неке Српске инвалиде; отму стотине младића у најбољем животном добу, и рашчерече их за људске органе; или масакрирају српску нејач под окриљем западних „заштићених зона“- поново неће бити криви. Ове „победничке пресуде“ им то гарантују…

Дакле Браћо и Сестре, очигледно да за нас Србе нема правде ни у Хагу, ни у Вашингтону, ни у Бриселу, а вала нема је ни у партократском- „пробриселском, провашингтонском и прохашком“ Београду!? А кад нигде нема овоземаљске правде за цео један народ, ни у белом свету, ни у властитој земљи- онда нам преостаје само једна правда, Библијска правда!

А они који су читали Библију, знају шта им је чинити…

“ Не убиј „,“ И ко убије човека да се погуби „,“ И ко рани ближњега својега, како учини тако да му буде: Улом за улом, око за око, зуб за зуб “ (3Мој. 24.17-20); и : “ живот за живот, око за око, зуб за зуб, рука за руку, нога за ногу “ (5Мој. 19.21). Ове заповести представљају принцип старозаветног живљења, принцип правде и правичности – тј. како ти мени, тако и ја теби!

 

5 replies »

 1. Pre Markača i Gotovine par dana, u Hrvatskoj su dva mučitelja iz ustaškog logora Lore osuđeni na svega jednu godinu zbog seksualnog zlostavljanja, maltretiranja i sakaćenja zarobljenika. Izgleda da bi se u Hrvatskoj više robijalo za 2 gr heroina nego za ubijenog pravoslavca. Eto toliko o institucijama u Hrvatskoj.
  Vatikan je sa ustaškim lobijem upleo prste ali i CIA kako bi se SAD izvukle zbog „Oluje“, i to je jasno kao dan. Isto je i sa današnjom presudom. Ubijeni svedoci nisu problem, jer kad neko nestaje jasno je zbog čega, nego opet interesu CIA-e i „obraz“ EU i NATO-a.

  Свиђа ми се

 2. kako su teroristi Tadic i mafija preuzeli vlast na silu tako na isti ali i zesci nacin Srbija mora da se vrati narodu. Svi teroristi predhodne vlade i ove sadasnje moraju biti pohapseni i izvedeni na narodni sud da im se sudi za teroristicke napade na Drzavu Srbiju

  Свиђа ми се

 3. BRATE !
  KECEMO GOTOVO JE !
  VRJEME JE ISTEKLO !
  SVI SU SVJESNI NEGO NIJE NASA CUD NAVIKLA DA VJERUJE DA SU TO ZOMBIJI I VAMPIRI .DA POSTOJE !
  E SAD JE KRAJ !
  SVE SACEKAJ JOS OVU DEBATU JOS OVO JOS ONO …..
  KRAJ °

  Свиђа ми се