Други пишу

Миша Матић: Како радимо – тако нам је!


Миша Матић: Како радимо – тако нам је!

четвртак 29 новембар 2012

Одлуке суда из Хага, о ослобађању извршитеља злочина над српским народом  изненађујуће су само за оне који се у Бога не уздају, па очекују да ће им тај суд доделити правду.
    Ко се узда у тај суд и судове овоземаљске, у Бога се не узда. Шта може да се очекује од таквих инсизуција, сем онога што нам оне шаљу?
Шта може да очекује народ који се не узда у Бога?
      Народ у коме је за народног непријатеља проглашен Свети Владика Николај, у коме је на робију и губитак грађанских права суђен најумнији његов представник, Слободан Јовановић, а најхрабрији витез тадашње Европе генерал Дража Михаиловић осуђен на смрт, нема чему да се нада сем овога што га је снашло.
Народ који је слушао и дан данас слуша песму „Ја сам Анка партизанка, носим капу са три рога и борим се против Бога“ неможе бити победник у тој борби.
Народ који већ 70 година слави сопственог крвника Јосипа Броза и јавно прижељкује повратак његових времена не може се бољем надати.
Народ чија петина глса за човека који обећава да ће вратити крвников споменик у Ужице не може очекивати срећу, али ни то му није доста, па за председника владе поставља управо Ивицу Дачића, који има жељу да врати Броза у Ужице.
Рекао је велики Антоније Ђурић да не постоји термин бивши комуниста, јер ко је једном кушао са те зликовачке трпеза, отрован је за цео живот.

Шта да очекује народ које је забранио свом краљу повратак из Енглеске у земљу, где су га држали они који сада држе српске генерале заточене, а ослобађају српске крвнике?
У садашењем крунском савету, како израчунао г. Рајко Ђурђевић има комуниста са 170 година партијаског стажа.
За њих је изгледа једина штета што им је Броз мртав, па не могу да га прогласе краљем, онда би били још већи монархисти.
Шта да очекује народ који за свог хероја проглашава Павла Јовићевића, који је предао Шиптарима Косово и Метохију још 1944. у Бујану, а тог исто издајника сахрањује као заслужног грађанина?
У кога се узда овај народ?
У тог Ивицу Дачића, који првог герилца Европе назива издајником, а који велича борбу крвника Броза?
У председника који позива на помирење мученика и крвника и тражи да сви признамо злочин над самим собом и својом династијом?
Да се узда у ознашку ћерку Наташу Кандић, која је слала том истом суду лажне доказе против најбољих из свог народа?
У бивше секретаре комитета, који навикли да блате Српску цркву па сада да би је и даље блатили оснивају своје цркве?
Да ли  може имати среће народ који слави оне који су у име партије убијали о иностранству најумније Србе, па кад су их довољно побили, постали највеће патриоте?
Ниједан од њих није завршио у Хагу!
У Европу и Америку која је финансирајући зликовца Броза помагала и подржавала његове злочине против Српског народа?
У Европи и Америку која је финансирајући Хрватску паравојску и терористичку УЧК (звану ОВК) чинила злочин над српским народом?
У Европу и Америку која је створила тај трибунал као казамат за Србе које жели да претвори у америчке Индијанце или диносаурусе?
Мора се српски народ попут грешника и блудног сина, вратити Богу и прионути покајању.
Јуче је почео Божићни пост, предстоји Велики петак.
Задњих 70 година је Велики петак Србије, али после Великог петка следи Васкрсење!
Неће Србија васкрснути под управом Европе, Америке и комунисте Дачића. Васкснуће под круном Карађорђевића, под круном која је стајала на глави краља Петра I Ослободиоца, које после више од 5 векова ослободио Стару Србију, коју данас зовемо Косово и Метохија!
Како радили тако нам Бог помогао!
До сада је увек било тако, а биће и од сад.

Београд 29. новембар 2012.

http://www.srboslov.info/u-zizi/srbja/633-ish-ic-r-di-n

 

1 reply »

  1. А где је овде родољубље, молим Вас. Којом хемијском процедуром да из овога исцедим две капи љубави према своме роду?

    Свиђа ми се