Видео

Двери: Влада да докаже да не наставља Тадићеву политику


Покрет Двери саопштио је да је период стрпљења за Владу Србије прошао и да наредних дана власт треба да покаже да ли је само продужетак политике Бориса Тадића.

29. 11. 2012. Вестионлине, dverisrpske.com текст и фото

Чланови покрета Двери испред Владе Србије

Представници Двери уручили су председнику Владе и министрима јавна питања поводом последњих активности Владе. Том приликом одржана је конференција за медије испред Владе Србије, где је члан Старешинства Двери Радован Тврдишић поручио Влади да је период стрпљења и разумевања за специфичну позицију преузимања Власти иза нас, и да најновија дешавања у Хашком трибуналу и око Косова и Метохије, суштински одређују ову Владу.

Двери имају пет питања за Владу Србије и премијера Ивицу Дачића.

1. Да ли Влада својим потезима примењује Ахтисаријев план и фактички признаје Косово и Метохију? Зашто правите границу са Косовом и Метохијом? Зашто, супротно предизборним обећањима, спроводите противуставне споразуме Борка Стефановића?

2. Зашто нисте одржали седницу Владе поводом последњих одлука Хашког суда? Да ли стварно раније нисте знали намену Хашког суда, па сте се изненадили? Да ли као Влада умете, смете, и желите да предузмете неки конкретан потез поводом Хашког трибунала, у циљу заштите српских интереса?

3. Да ли и за ову Владу Европска унија нема алтернативу? Чиме је то ЕУ стекла Ваше огромно поверење, да јој слепо тежите супротно вољи народа – константним уценама и понижењима, отимањем Косова и Метохије, економским поробљавањем, или можда ранијим бомбардовањем?

4. Шест месеци је прошло од када сте се јавно обавезали да ћете испитати изборну крађу. Зашто ништа нисте урадили по том питању?

5. Зашто кршите Ваша предизборна обећања?

1 reply »

  1. DVERI SAMO NAPRED. I OSTALI CE DA KRENU .GOTOVO JE DIZE SE SRBIJA NA NOGE . OVO JE KRAJ SPAVANJA !^
    SAMO OSTRO I BEZ PARDONA .
    ZAR JE SE MALO KRVI PROLILO I KAKO ?????
    ZIVJELA SRBIJA !!!!!!

    Свиђа ми се