ПАТРИОТИЗАМ

Руски Народни Сабор: Писмо подршке генералу Ратку Младићу


ФБ Александар Кравченко:

Писмо Ратку Младићу

 

На дан народног јединства активисти Народног Сабора написали су писмо подршке генералу Младићу који је заробљен у тамници хашког трибунала.

***

Драги генерале Ратко Младићу!


Ми, млади руски активисти из града Перма, с дубоком пажњом пратимо Вашу судбину и искрено саучествујемо са Вама.
Будите снажног духа. Многи хероји су прошли кроз тешка искушења, али ми памтимо њихова имена и војничку славу и зато се надамо да ће правда победити.

Познато је да су у свим врменима највећи терет искушења и страдања подносили најчаснији људи који не одступају од својих принципа.
У Русији Вас знају као легендарног генерала и многи људи Вас подржавају и брину се за Вашу ситуацију.

Овога лета када смо путовали по Србији, видели смо у Београду на зградама многе графите са Вашим ликом испод којих је писало „Херој!“ То је је сведочанство памћења и поштовања обичног српског народа који Ваше заточеништво сматра највећом неправдом.

У јулу су код нас, у Перму боравили српски свештенослужитељи и поклоници који су допутовали са циљем да посете места везана за судбину последњег руског цара Николаја Романова и његове породице. Наш сусрет са гостима из Србије био је заиста топао и пријатељски. Сви смо заједно певали српске народне песме:

Без отаџбине, на Крфу живех ја,
Али сам поносно клицо, живела Србија!
Али сам поносно клицо, живела Србија!

Наши братски народи су јаки не само духом и вером, него и јединством.
Наши активисти Вам од свег срца желе добро здравље и да имате храбрости и снаге. Нека нова 2013. година буде година Вашег ослобођења!

Сверуски друштвени покрет
НАРОДНИ САБОР
Пермско одељење

 Превод: СРБски ФБРепортер

2 replies »

  1. Svesrpski FRONT

    Poruka gospodi na vlasti! Prekinite sve evroatlantske integracije i zaustavite sunovrat Srbije! Zaustavite izgradnju graničnih prelaza ka Kosmetu! Prekinite bilo kakvu saradnju sa Hagom i zatražite hitno puštanje iz tog evropskog zatvora na slobodu svih preostalih preživelih Srba ! Prekinite sve pregovore sa šiptarskim zločincima! Prekinite sve pregovore o Kosmetu, na svim nivoima! I najbitnije – PRIHVATITE POD HITNO PUTINOVU PONUDU U CELINI I BEZUSLOVNO, kao garant opstanka srpske države i srpskog naroda! Ovo ne traže ni ove ni one snage, ni jedne ni druge organizacije, niti bilo koja partija! Ovo od vas traži srpski narod!

    Свиђа ми се