Биљана Диковић

Роберт Петровић: ЗАШТО?


Питања која траже одговоре, а које већина Срба очекује од надлежних по разним основама…

24.11.2012. ФБ статус Роберт Петровић

Зашто?

ФБ страница FOR FREE SERBIA

 

1. Још увек није осуђен нити један министар у Србији, мора бити да последњих 20 година раде све поштено, то се и види према стандарду грађана Србије???!!!

2. Још увек није ухапшена нити осуђена нити једна особа за велеиздају, шпијунажу, мора бити да смо изузетно стабилна држава са веома јаком обавештајном и контраобавештајном службом, јаком војском, територијалним интегритетом???!!!

3. У Београду као и у већим градовима нема хапшења наркодилера – мора бити да се наркотици не продају у Србији!!!???

4. Сваки дан се у неким дневним новинама износе бројне оптужбе на рачун бројних тајкуна, политичара, скоро па нико није ни ухапшен, осуђен, враћање новца држави, тј. грађанима се не дешава… тако већ 20 година… мора бити да те новине служе за неке друге послове, нпр. уцењивање!!!

5. Сваке вечери небом изнад Београда и целе Србије, крстаре десетине војних и цивилних авиона истовремено – како то да се ниједна служба у Војци не бави овим питањем? Пољопривредници у селима Шумадије се жале на брујања авиона и засипање имања беличасим нитима металних својстава. Једини логичан одговор је да просипају биохемијске отрове са циљем да десеткују становништво Србије, отрују земљу, ваздух и воду. На онкологији у Београду су редови за зрачење оболелих од канцера. Предвиђена је куповина апарата за зрачење у вредности од 30 милиона евра (од Рокфелерове компаније). Шта се то дешава у контроли лета, Војсци Србије, ко је и од стране кога плаћен да заташкава овај геноцид који траје већ барем 5 година, сада све већим интезитетом? Зашто је небо Србије широм отворено за овакав геноцид и да ли су све институције у Србији мртве, јер су на кључним позицијама страни плаћеници и масони који не желе добро Србији, већ све раде по страним налозима као и последњих 20 година.

6. Који је однос Срба у министарствима у односу на припаднике других народа и који је број страних плаћеника и масона, који су ту запослени?

7. Када ће масонска и сва друга тајна друштва бити забрањена јер су завереничка и противдржавна???

8. Које су националности људи који су на водећим местима у ВБА, ВОА, БИА, МУП? Зашто је војска Србије смањена на десети део војно обучених припадника ОВК? Зашто су бивши министар и његови заменици распродали наоружање ВС страним фирмама, а то оружје је највећим делом завршило управо на КиМ?

9. Да ли је Тадићевим и Драшковићевим потписима споразума са Кондолизом Рајс 2006. и 2008. Србија званично капитулирала и препустила небрањен народ експериментима НАТО?

10. Зашто је по налогу потпредседника УСА Бајдена, Тадић са својим агентима у МУП, Иринејем и осталим убаченим агентима-епископима у СПЦ и у Б92, 2010. организовао лажну аферу и хајку на епископа Артемија, пребијање и протеривање 150 монаха са КиМ и тиме уништио СПЦ на КиМ? Ко су били батинаши у цивилу и лажни монаси који су доведени у манастире? Какви су уџбеници из којих уче наша деца, са искривљеним историјским подацима, да ли књига из веронауке учи Православље или јеврејску и римокатоличку религију?
Зашто се не ради на ослобођењу невино затвореног епископа у Македонији?

11. Ко је у СПЦ допустио да се у потпуности састружу и скидају фреске у манастирима и црквама широм Србије, зашто на богословији предају римокатолички агенти? Зашто се код Ниша подиже римокатолички а не православни крст?

12. Да ли и даље на факултету за безбедност предају хрватски професори по књизи према којој су Срби начинили геноцид над ОВК? Зашто се у САНУ примају Хрватски квазиисторичари и њима даје право да пишу књиге за историју за основну школу? Зашто деца у Србији у школама уче да су Албанци староседеоци на Балкану, а Срби досељеници, зашто деца уче хрватско-ватиканску фалсификовану историју?

//

//