Други пишу

Војвода Момчило Ђујић о Хрватима, екуменизму, папи… (видео)


Инфо служба „Срби на окуп“ преузела је један мали део из филма о Војводи Момчилу Ђујићу са његовог обраћања Србима у Канади 1990 године.

24.11.2012. СРБИ НА ОКУП

„Овај истински слуга Божији и Србин говори од срца, искрено о Хрватима, о екуменизму, о папи о свему ономе чега Срби требају да се чувају и пазе, а да уједно опросте једни другима и да се као народ обоже, сложе и умноже. Овај кратак видео запис који смо направили, топло препоручујемо вашој пажњи, као и цео филм о Војводи Момчилу Ђујићу, који је цео свој живот посветио служби Богу и своме роду.

У наставку погледајте видео запис који ја наша служба направила као и филм о Војводи Ђујићу у целости.“

Инфо служба „Срби на окуп“

// // <![CDATA[

// ]]>

//

1 reply »

  1. Камо среће да се Срби од свог Војводе из народа свему уче уместо од оног убице србског народа и његове комунистичке републике Југославије и светске демонокрадије.Војвода Ђујић је био заклети непријатељ комуниста а не њихов потрчко и пропагатор и агитатор комунистичке интернационале што се крије иза демократије као многи „четници“ и „војводе“ из титових холивудских филмова који су служили комунистима на уништењу србског народа и губитку вековних србских територија. Такви су Србе на крају оставили и без светог Косова и метохије. И као да ништа није било настављају посао интернационале као вукови у „јагњећим кожама“ опседнути само самима собом.Када непријатељи србског народа поставе своје људе на чело онда се народ не може лако спасити нестанка и пропасти уколико такве не распозна и јасно им не каже ко су и шта су.Докле год их уважавају ,трпе и служе таквима немају никаквог изгледа да опстану.Такви су добро припремљени и умеју да преваре србски народ а тајно имају подршку свих непријатеља србства.И умеју да се „наметну“ јер им је то дозвољено како би преварили ,задобили позиције и ту до пропасти народа остали.Читави тимови раде за такве а и сам србски народ им преварен помаже.

    Свиђа ми се