Биљана Диковић

СНП НАШИ, Српски сабор Заветници, РСК у прогонству и родољуби одржали протест испред Владе Србије


Родољубиве организације и удружења организовали су вечерас у Београду мирни протест против одлуке Хашког трибунала да ослободи кривице хрватске „генерале“ Анту Готовину и Младена Маркача за страдање Срба током акције геноцида и етничког чишћења „Олуја“ у Хрватској.

18.11.2012. танјуг, агенције

ФБ страница Српски сабор Заветници:
ФБ Горан Чавић
: Људи ово мене очи изгледа варају – на улицама слике Ратка Младића и Радована Караџића, вијоре се Србске заставе, свирају сирене – сви идемо са једним циљем па постали смо сложни. Па да, Српски Сабор Заветници праве митинг у шест испред владе, о Боже хвала ти!

Прoтeст СНП НАШИ, Српскoг сaбoрa Зaвeтници, Влaдe РСК у прoгoнству и других родољуба испрeд згрaдe Влaдe Србиje у Бeoгрaду

 

Протесту испред зграде Владе присуствовало је стотинак присталица покрета СНП „Наши“ и Српског сабора „Заветници“ са својим и државним заставама, сликама хашког оптуженика србског генерала Ратка Младића и транспарентима „Сви су Срби Раткови војници“ и „У Крајини православне свеће угасити нико неће“.
(Танјуг, Блиц)

Агенције су јавиле да се током протеста, који су обезбеђивали бројни припадници Жандармерије са опремом за разбијање демонстрација, саобраћај неометано одвијао улицама Кнеза Милоша и Немањином.

 

*****************************************

Одржан протест родољуба против Хашког трибунала

Српски народни покрет Наши учествовао је вечерас на протесту Владе Републике Српске Крајине, испред зграде Владе Србије, због одлуке Хага да ослободи хрватске генерале Анту Готовину и Младена Маркача. У протесту су учествовали и чланови Српског сабора Заветници и Покрета Образ.

Oкупљенима су се обратили премијер Владе РСК у изгнанству Милорад Буха као и представници родољубивих организација који су затражили: моментални прекид преговора за улазак Србије у Европску унију и преиспитавање пресуда Хашког трибунала пред Саветом безбедности и Генералном Скупштином Уједињених нација.

Окупљени испред Владе Србије носили су српске заставе, слике српског хероја Ратка Младића и транспаренте “Сви су Срби Раткови војници” и “У Крајини православне свеће угасити нико неће”. Током протеста, који су обезбеђивали бројни припадници Жандармерије са опремом за разбијање демонстрација, саобраћај се неометано одвијао улицама Кнеза Милоша и Немањином.

 Информативна служба СНП Наши

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9557

 

ФОТОГРАФИЈЕ СА СКУПА „СРБИ НА ОКУП“, ТАНЈУГ И ПРАВДА

 

 

 

 

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:
Српски сабор Заветници позива српски народ на протесно окупљање испред Владе Србије, у недељу, 18. новембра у 18 часова поводом срамне пресуде Хашког трибунала
СНП НАШИ подржава скуп Српског сабора Заветници и Владе РСК у прогонству 18. новембра у 18 часова испред Владе Републике Србије

// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
//