Јелена Бркић

Патриотске организације, уједините се!


 

Након ослобађајуће пресуде које је Хашки трибунал изрекао хрватским ратним злочинцима, Србија више нема алтернативу – или ће се све српске патриотске организације из матице и расејања ујединити и супротставити даљем прогону и уништењу свега што је српско или ће нас, све до последњег побити, отровати или поробити!

 

Данас је ЕУ директно ставила до знања Србији да никада неће постати њен равноправан партнер и да цео тај процес придруживања најобичнија маскарада у циљу распарчавања и уништавања српске државе! Иако су и Хрватска и Косово етнички очишћени од српског живља, њихови су ратни злочинци слободни, док српски генерали и хероји труну по белосветским затворима!

 

Данашњом шамарчином, од које бриди српски образ, ЕУ је показала да Србију третира као злочиначку и геноцидну државу, те да је, као такву, не може примити у своје „одабрано“ друштво!

 

Ова последња кап прелила је чашу испуњену жучи и крвљу српског народа, те ко то не жели да види или је глуп или плаћен да ћути! У сваком случају, такав човек не заслужује да предводи српску државу и народ!

 

У ишчекивању јасног и конкретног одговора Председника и Владе Србије на овако директно непоштовање српских жртава и потцењивање интелигенције српског народа, све српске патриотске организације истог тренутка морају да забораве на све своје неспоразуме, различите ставове и интересе и изнађу начин да се уједињени супротставе дањем прогону над српским народом који вапи за вођама којима може веровати и уз које може стати да се бори за себе и свој пород!!

 

Од овог тренутка, сваки лични интерес мора бити подређен једном једином циљу: опстанку српског народа! Доста је било подела, сујета и неслоге, време је да се на делу докаже државотворна одговорност, храброст и част!

 

Све анкете рађене након мајских избора, јасно показују да ће имати подршку српског народа, како против признавања окупиране јужне српске покрајине, тако и против уласка у унију у којој више нема владавине права, закона и реда, већ искључиво силе, похлепе и зла!  

 

Јелена Бркић

 

//