АУТОРИ

Протест ДВЕРИ: прекинути све везе и вратити све Србе из Хага, прекинути „преговоре“ са Тачијем у Бриселу


Испред седишта мисије ЕУ у Београду окупили су се данас чланови и присталице покрета Двери, које тврде да због срамне хашке пресуде више нису евроскептици, већ отворени противници уласка Србије у Унију.

17.11.2012. ФБР уредник Биљана Диковић

„Пресуда у Хагу је порука `премијеру Косова` Хашиму Тачију да може без санкција да спроведе Олују над косовским Србима и протера их из покрајине. Најновија пресуда Хашког трибунула о ослобођењу ратних злочинаца Готовине и Маркача, иза које стоји ЕУ, кап је која је прелила чашу понижења српског народа и државе“, рекао је Владан Глишић из Двери.

Покрет Двери тражи од Председника и Владе Србије:

1. да моментално прекине сваку сарадњу са Хашким трибуналом,

2. да од Хага захтева пуштање на слободу и враћање у Србију свих Срба оптужених и осуђених пред овим лажним и антисрпским судом,

3. да све службенике Хашког трибунала у Србија сматра непожељним особама (persona non grata).

„Ово је последњи тренутак да се стане на пут погубном процесу придруживања Србије Европској Унији, која је отворено стала иза геноцидне политике Независне државе Хрватске, коју – иако геноцидну творевину – прима у Унију. Ово је такође тренутак за прекид преговора са тзв. приштинским режимом у Бриселу, који ће завршити на исти овакав начин понижењем српског народа“ – поручују чланови Двери.


ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Покрет Двери позива све српске родољубе на свенародни протест против Хашког трибунала и Европске Уније, који ће се одржати у суботу, 17. новембра у 15 часова испред седишта Европске Уније у Београду –Прекините сарадњу са Хагом и преговоре са ЕУ и Приштином! -САОПШТЕЊЕ

 

// < ![CDATA[
// < ![CDATA[
//