Драган Симовић

СИМОВИЋ: Европска унија је тамница за Словене… Долази, и већ је дошао, Велики Дух Истине!


Драган Симовић

dragan-simovic487-2

Европска унија је тамница за Словене!

Словестан и освешћен Србин зна, да Србима није место у Европској унији – тамници за Словене!

Србима није место у Европској унији зато што је Европска унија вековни мрзитељ свега србског!

Ни културно, ни духовно, ни цивилизацијски Србија нема ничега заједничког са Европском унијом.

Ни расно, ни антрополошки, ни карактеролошки Срби не припадају западним народима.

Словени и Европа, то нису само два света, то су два између се веома удаљена звездана јата!

То су два космоса, две васељене и два посве опречна пространства.

Срби и ини Словени, који су уистини Словени, морају не само да се клоне, него и да се ограде и заштите од било каквог утицаја, на било којем пољу, од Европске уније.

Наравно да Срби никада нису ни желели у Европску унију, већ су те приче из Србије потицале од оних који неким чудом имају само србска имена, али ДНК немају србски!

Срби су словестан, цивилизован, култивисан и духован народ, и од овога часа неће више да штите оне који имају једино србска имена, а ДНК, а СВЕТЛОСНИ ЗАПИС, немају србски!

Ако ова влада не жели да слуша Србе Аријевце, онда ће Срби Аријевци прекинути сваки вид сарадње са лажном србском владом, и изабрати истинску владу србску.

Србима Аријевцима не дозвољава самосвест и самобитност, праискони понос и достојанство древних великих предака, да се договарају, и да преговарају, са заклетим мрзитељима и непријатељима Србства!

Срби не би више били Срби, ако би за истим столом седели са онима који су кроз векове и светове клали њихове велике претке!

Србима није место у Европској унији, зато што Европска унија ничега сем варварства нема!

 ——————————————

Драган Симовић

Долази, и већ је дошао,

Велики Дух Истине!

Све мрачне силе овога света; и свих нижњих и доњих светова; све војске синова мрака и слугиних слугу у ноћи без свитања; сви гуштери и гмизавци; сви лихвари и зеленаши; сви лажљивци и крадљивци са Вечерње земље и са Земље без Сунца и Видела; сав олош и шљам свеколики; све што гамиже, гмиже и бауља, све је то у страху и дрхату, све је то у немиру, нереду и расулу, јер већ чују и осећају, да се из Језгра Великог Суштаства низводи, попут муње Перунове, Велики Дух Истине!

Све обмане, све преваре и све лажи биће у трену једном обелодањене, и сви лажљивци и смутљивци, и сви мрзитељи и мучитељи, и све сенке и утваре, и сви рептили и гмазови, све ће то у тренуту тренута једног бити Огњем Живим сажежено!

Сви злочини и погроми чињени над Родом и Племеном Божјим, над Родом и Племеном Србовим и Свароговим, над Родом и Племеном Перуновим и Свјатовидовим, кроз многе векове и светове, све ће то неко морати да отплати

у стотину и осам нараштаја!

Сви злочинци и кољачи, сви мучитељи и давитељи, сви силоватељи и рушитељи, све душе пале и отпале, све што кевће, лаје, завија и риче, све ће то у трену једном сабрано бити пред Лицем Блистајућим Бога Живога, и свима ће у трену једнијатом жива душа ишчупана бити, јер нису ни били за душу живу, нити за Искру Божју ИзвиИскру, нити за Видело Божје Свевидеће, већ за таму вечну и студену, за таму најтамнију никамо и нигде, где ничега нема нити бити може!

Долази, и већ је дошао, Велики Дух Истине!