Други пишу

ТАЧИ: Србија се игра ватром, завршиће као Београдски пашалук


НАТО-КУРАЖ У ИНТЕРВЈУУ ЗАГРЕБАЧКОМ ЈУТАРЊЕМ ЛИСТУ

ФАКТИ: Ко хоће да му ЕУ буде посредник за КиМ – закономерно се рукује са Хашимом Тачијем. Ко хоће Бориса Тадића и Драгана Шутановца за министре одбране – ни пред оваквим претњама не сме ни да писне

11.11.2012. факти.орг

ШЕФ приштинског шиптарског режима Хашим Тачи упозорио је Србију да инсистирањем на подели Косова ризикује своју европску будућност.

„Ако Србија настави с инсистирањем на разграничењу, не само с Косовом, онда би се то могло окренути против ње. Србија треба да схвати да би, ако почне тај гранични пир, могла завршити као Београдски пашалук. Играју се ватром“, рекао је Тачи у интервјуу загребачком „Јутарњем листу“.

Он је поновио да је Косово независна држава коју је досад признало више од 90 држава света и која је изабрала пут евроатлантских интеграција и још једном оптужио Србију да је „спровела геноцид на Косову“.

1 reply »

  1. Sad ce Dacic otici u Americku ambasadu na konsultacije pa sta mu ovi kazu tako ce da radi. Dacic umesto da pohapsi teroriste sirom Kosova i Metohije , Juzne Srbije a ima dosta siptarskih mafijasa u Beograd koji finansiraju Dacica i njegovu vladu sastavljenu od Tadicevih mafijasa. Nikolic polaze vence u Grckoj njega bas briga sta je u Srbiju a kako smo doznali jedan je sakrio i namenio sebi ako ga Daciceva policija skine i srati za glavu

    Свиђа ми се