АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

Шта се то договорио Српски премијер Дачић са ратним злочинцем Тачијем!?


Шта се то договорио Српски премијер Дачић са ратним злочинцем Тачијем!?

8 новембар 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

Ештонка за Дачића: „Мали је био веома „конструктиван“….

Читајући само прве „европске“ утиске након јучерашњег састанка у Бриселу, Српског премијера и министра полиције Ивице Дачића са ратним злочинцем Хашимом Тачијем (који је донедавно убијао Дачићеве полицајце и продавао Српске органе)- и лаику је јасно да смо награбусили…

Чим су „гиздава“ Леди Ештон и оронула Евроунија (може и обрнуто- оронула Ештон и „гиздава“ ЕУ) задовољне у дуету, и сматрају тај састанак између првог Српског полицајца и Српског државног непријатеља бр. 1 веома успешним и „конструктивним“, то онда значи само једно- да се нама као нацији и као држави црно пише…

Очигледно је да не постоји цена, коју „симпатични дебељко“ који у себи обједињује пола функција Српске владе, није спреман да плати. И платиће, и то туђим главама, туђом крвљу, и очигледно Српском земљом коју он такође већ дуже време сматра „туђом“, и чак се и не стиди да о томе отворено баљезга(овде говорим о подели КиМ, поклањању дела Српске државе терористима, коју Српски премијер заговара већ дуже време)…

Интегрисане границе и (не)званичне канцеларије!?

Дачић је ладно прихватио „интегрисано управљање“ административним прелазима (ово је израз за домаћу конзумацију- док Ештонка и косовски жиголо Тачи то већ отворено називају граничним прелазима)- на коме ће Еулексовци бити „освајачи“, шиптари „обарачи“, а Срби „ „пасивни посматрачи“ (илити обична декорација, без икаквих права да било шта предузимају, вероватно чак и разоружани?)…

Такође је договорено да буду и отворене „званичне канцеларије“ између Београда и Приштине, али да се (бар у Српским институцијама и званичним медијима) званично тако не „називају“. Такође је је договорено да у тим „просторијама“ бораве нека лица, која ће обављати неке „послове“, али је договорено да се јавности не саопштава тачан статус тих „лица“, нити опис њихове делатности. Дакле, све је утаначено по оној народној „није шија него врат“…

Дачић: Српске манастире и цркве ће најбоље „чувати“ терористичка полиција сепаратистичке „државе“!?

Симпатични дебељко (који има образ дебео као ђон), се без поговора сагласио да наше Српске светиње на Косову и Метохији убудуће чувају они исти који су их палили у уништавали у протекле три деценије- такозвана КПС, „косовска полиција“ (у коју су данас интегрисани бивши терористи ОВК- и који ће такође бити „интегрисани“ у „интегрисане граничне прелазе“)! Дакле добровољно се одрекао међународне заштите и резолуције 1244…!?

Дачић није пропустио прилику да индиректно „запрети“ косметским Србима- упозоравајући их да  не „вуку“ једностране потезе. Додуше он је то упозорење упутио и „другој страни“, што ће наравно пасти на „глуве уши“. Ипак оно што је за Риплија- Дачић је са позиције Српског премијера то исто упозорење упутио и Србији- дакле држави којом управља влада на чијем је челу он!?

Српски премијер је потом поновио већ отрцану фразу „да Србија ни на који начин неће признати једнострано проглашену независност у Приштини“- да би потом одмах сам себи скочио у стомак, нагласивши да је Србија спремна за разговоре о „статусу“ Косова (заборавио је потпуно на Метохију- али што је најважније заборавио је да је статус Косова и Метохије већ решен постојећим Српским Уставом!?).

Дачић: Београд неће признати „једнострану“ независност Косова, али ако то урадимо заједно са Приштином, онда хоћемо!

Дакле, шта то значи- да Србија неће признати једнострано проглашење независности „Косова“- али да ће признати неко будуће „заједничко проглашење“ те исте независности, ако ту одлуку донесу заједно Приштина и Београд? Можда ова теорија неком и звучи фантастично, али након што смо видели бившег председника Тадића (који се још није ни оладио са те функције) као пада у загрљај ратном злочинцу Тачију у Дубровнику, и ето сада видимо како први човек наше државе и први човек наше полиције са тим истим крволоком и терористом размењује бифтеке, шампањац…(и Српске територије?)- онда ништа не би требало да нас изненади…

Тај разговор уз „пићенце и мезенце“ је очигледно ишао тако „добро“ за Дачића, да се чак са Тачијем „договорио“ и о изградњи аутопута између Ниша и Приштине!? Симпатични дебељко (са образом дебелим као ђон), се толико разгалио да је Тачија пред новинарима назвао „другом страном са којом није више у рату“, нагласивши да је време да буду „пријатељи“!?

Господине министре унутрашњих послова, ви овде говорите о ратном злочинцу за којим је држава, којој сте на челу расписала потерницу, и која је још увек важећа- о терористи и убици који је у другој половини 1999 издао специјално наређење, да се са заробљеним Србима „добро поступа“, да се не бију- и ако се бију да се бију само у главу и ноге, да би ми се сачували унутрашњи органи… Данас сви знамо- зашто!!!

Дакле тог крволока „наш“ Председник владе назива „другом страном у рату“ (којем рату- терористичком?), и са њим данас, уместо да га изведе пред суд, хоће да буде чак и пријатељ!?

За Дачића су сепаратисти у Приштини „влада“!?

И ако то није довољно, у овом делу своје конференције за штампу, Дачић је сепаратисте у Приштини назвао „владом“!?

Симпатични дебељко (који има образ дебео као ђон) је потом нагласио да је одлучан да спроведе до краја издајнички споразум претходне владе (у чијем „врху“ је он био такође- али се сад прави „блесав“ као да са њима нема ништа?), потом је баљезгао како он има „неке идеје“ о решењу за КиМ, али није хтео новинарима ништа да каже детаљније, осим да није сигуран да би „друга страна“ то решење прихватила!?  

Уосталом он не мора да образложи поново то своје „решење“, јер је до сада то учинио у безброј прилика. То „његово решење“ је, како је то већ добро познато јавности Србије, подела Косова и Метохије, односно поклањање највреднијег дела Српске државне територије (све заједно са народом) шиптарским сепаратистима и терористима.

 На крају једно логично питање премијеру Дачићу и свим онима који су заједно са њим кренули у „амбис велеиздаје“: А шта је са Српским Уставом (и вашом заклетвом да ћете га штитити и спроводити дословце) господине Дачићу- да ли ћете и њега погазити као што сада безобзирно газите вољу Српског народа!?

 

Ако је и од „нашег“ Симпатичног Дебељка (који има образ дебео као ђон), много је…

—————————————————————————-

 

М. Новаковић

 

Извор: новинске агенције

10 replies »

 1. Опет криви навод Даче. Не преговара Србија са Косовом нити Србија са покрајином него Београд са Приштном ако хоће прави навод. Стварни преговори су само између Даче и Таче.

  Свиђа ми се

  • Ивица Дачић преговара као председник Српске владе, а не као приватни грађанин. Ако је тачно то што кажете да су то приватни преговори између „Даче и Таче“, онда о чему они то преговарају- о Дачевини и Тачевини? … То је онда још страшније и неодговорније према нашој нацији- да Дачић тргује Српским територијама и националним интересима, без сагласности Скупштине, као приватно лице… Дакле- „Дачу и Тачу“ треба спречити да тргују нашом дедовином по сваку цену!

   Свиђа ми се

   • Postovani glavni urednice,

    Prvo da vam kazem da je FBR PRAVA PRAVCATA INFORMATIVNA stvar medju svim ostalim Srpskim novinama i medijima, jer sve pise istinito i posteno i plus sve nase komentare objavljujete za sve sto se komentarise.I SVE je za svaku pohvalu.

    ivica dacic je, kao sto znate vrlo dobro, klasicni komunista-titoista i ide putem njegovog prethodnika koji je ’90-tih doveo Srpski narod bukvalno do bioloskog opstanka na ovim nasim istorijskim prostorima.Znate na koga mislim(gadi mi se da pomislim na njegovo ime, a kamoli da ga napisem).Vidite i sami da se dacic sastaje sa ubicom, teroristom i trgovcem organa Srba sa KiM-a na slican nacin kao njegov prethodnik u Karadjordjevu sa onim hrvojem ’91-ve za rat u hrvatskoj i bosni. Isto se dacic tako dogvara sa tim sipcem kako da se rese Srba sa KiM-a i rukuje se s njim.Prakticno u svoju ruku stavlja ruku ubice i to mu nista ne smeta, kako moze svaka mu cast.Plus je za tim sipcem na snazi jos uvek poternica iz rata ’98-’99, a dacic je prvi covek Srpske policije.Sve se tu dogovorilo za dobre pare od droge, prostitucije, trgovine organima, belog roblja i slicne trgovine.Takve dogovore moze da uradi samo komunista, jer je poznato iz istorije da su oni sa svima saradjivali samo da se rese Srba.
    Ovo vam pisem zato sto u svom komentaru govorite o dacicu kao da je on neka postena osoba koja treba da bude na celu Srpske vlade.Nadam se da mi necete zameriti na ovom odgovoru na vas komentar, jer samo zelim da kazem kako treba govoriti o ljudima koji su cisti antiSrbi i koji zele da nas Srbe bukvalno bioloski istrebe kao sto su to dobrim delom uradili u toku drugog svetskog rata.

    Zelim da i dalje radite kao i do sada na FBR, posteno i istinito i da se razbije jednom za svagda ovaj rezimski medijski mrak!

    S postovanjem,

    Dragan

    Свиђа ми се

 2. Он крши Устав и на основу Устава донете законе. Ничија до зоре није догорела па неће ни његова Однос снага у свету се мења у корист Русије и земаља БРИК а на штету САД и ЕУ. Ваљда ће се доћи владајућа гарнитура која ће покренути поступак за велеиздају.

  Свиђа ми се

 3. SVE JE TO ZA OCEKIVATI OD JEDNOG KOMUNISTE-TIOTOISTE, A IZ ISTORIJE SE VRLO DOBRO ZNA DA SU KOMUNISTI ZAJEDNO SA USTASAMA BILI I JESU NAJVECI NEPRIJATELJI SRPSKOG NARODA I TO CE I OSTATI U BUDUCNOSTI. KO ZNA KOLIKO JE PARA (OD PRODAJE SRPSKIH ORGANA, NARKOTIKA, PROSTITUCIJE, BELOG ROBLJA I OSTALIH VIDOVA SLICNE TRGOVINE) CRVENI DEBELJKO DOBIO OD TERORISTE TACIJA.NISTA TO NJEMU NE SMETA, VAZNO JE SAMO DA JE STO VISE EVRA U NJEGOVOM DZEPU. KAKO LI NA SVE TO GLEDA NJEGOVA PORODICA I FAMILIJA, NIGDE IH NEMA DA SE OGLASE POVODOM GLUPOSTI KOJE PRAVI CRVENI DEBELJKO, STO SE MOZE ODMAH POMISLITI DA SU I ONI ISTI ILI BAR SLICNI NJEMU.

  JOS JEDNOM, NECE SE TO SVE ZAVRSITI A DA NE DODJE DO BLOKADE JARINJA I BRNJAKA OD STRANE SRBA SA SEVERA KiM-a I SRBA IZ CENTRALNOG DELA SRBIJE. DOBRO JE STO BAR DVE OD CETIRI OPSTINE NA SEVERU DRZE KOSTUNICINI I STO JE MARKO JAKSIC CLAN DSS-a I OTVORENO U SKUPSTINI KAZE O NEKIM STVARIMA. KRSTIMIRU PANTICU, BEZ UVREDE, MOZE SE ZAMERITI STO JE CLAN SNS-a KOJA ISTO HOCE DA RASTURI SRBIJU KAO I DS. NE ZNAM STA MU JE PROBLEM DA PREDJE U DSS I TO BI JOS SAMO OJACALO OTPOR SRBA NA SEVERU KiM-a.

  Свиђа ми се

 4. Треба да узмемо пушке у руке и да најуримо све из „наше“ власти у Београду а и НАТО,ЕУЛЕКС и „КПС“(ОВК -а) јер да се живи овако више се не може.

  Свиђа ми се