АУТОРИ

НИКОЛИЋ И ДАЧИЋ – ДРУГИ КОРАК ИЗДАЈЕ: УВОДЕ ПРИВРЕМЕНЕ МЕРЕ СРБСКИМ ОПШТИНАМА НА КОСМЕТУ!


ТРЕБА ЛИ ДА ЗНАТЕ! НАРАВНО ДА ТРЕБА!
НАРОДНА ВОЉА ЈЕ БИЛА ДА И НИКОЛИЋ БУДЕ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ И ДАЧИЋ ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ, А ОНИ СЕ ПОНАШАЈУ ГОРЕ НЕГО НЕВАСПИТАНА ДЕЦА И ЕВИДЕНТНО ЈЕ ЕВО РАДЕ ПРОТИВ ТЕ ИСТЕ СРБИЈЕ! ДОШЛЕ ТЕТКЕ ИЗ АМЕРИКЕ И ЕВРОПЕ И ОБЕЋАЛЕ НЕКАД ДА ЋЕ ИХ ПОЗВАТИ ДА ВИДЕ СВЕТЛА ВЕЛИКОГ ЕУРОПСКОГ ГРАДА ИЛИ МОСТ У АМЕРИЦИ, ДАЛИ ИМ ДВЕ-ТРИ БОМБОНЕ И ПАР ЕВРА, АЛИ ДА УРАДЕ НЕШТО ЗА ЊИХ, ОНИ ОБЕЋАЛИ И ЕВО ИСПУЊАВАЈУ!

02.11.2012. фбр уредник Биљана Диковић

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, БРЕ!

СРБИ ПОЧЕЛИ ДА ХАПСЕ СРБЕ НА КОСМЕТУ – САД ОДЈЕДНОМ ИМАЈУ НАДЛЕЖНОСТ – А ШТО НЕ ПРОДУЖИШЕ ТИ СПЕЦИЈАЛЦИ И НЕ УХАПСИШЕ ТАЧИЈА – ОН ЈЕ НА СВИМ МОГУЋИМ ОПТУЖНИЦАМА – КАД СУ ВЕЋ БИЛИ У КОМШИЛУКУ?!

ПРОДАТЕ ДУШЕ – СРАМОТА СРБИЈЕ – ИЗЈАВИШЕ ДА ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ РЕШИ ПИТАЊЕ КОСМЕТА – ЈЕСТЕ, ОДАВНО ЈЕ БИЛО ВРЕМЕ ДА СЕ СТАНЕ И КАЖЕ ДА ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА СРБИЈА И ДА СЕ КАЖЕ ДОСТА – СВИМА КОЈИ ДРУГАЧИЈЕ МИСЛЕ, А КАМОЛИ РАДЕ!

ТАМАН СЕ ОБРАДОВАСМО ТИМ РЕЧИМА КАД ОНИ – ХАПСЕ СРБЕ!!!
НЕ ШИПТАРЕ – НЕ САУЧЕСНИКЕ И УЧЕСНИКЕ ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА У СВИМ ВРЕМЕНИМА ДО САДА (ЊИХ ПРИМАЈУ КАО ДА СУ ИМ РОД НАЈРОЂЕНИЈИ) – ВЕЋ СРБЕ КОЈИ СУ ЈАСНО СТРАДАЛИ СТОЈЕЋИ ИСПРЕД НИШАНА БЕЛОСВЕТСКОГ ШЉАМА ОБУЧЕНОГ У УНИФОРМЕ ОКУПАТОРСКЕ ВОЈСКЕ НА КОСМЕТУ! ОНЕ ИСТЕ ВОЈСКЕ КОЈА ЈЕ БОМБАРДОВАЛА СРБЕ ДА ОТМЕ ТО ИСТО КОСОВО И МЕТОХИЈУ И НА КРАЈУ УСПЕЛА ДА СЕ УЛОГОРИ (БОНДСТИЛ) И НАПРАВИ НАЈВЕЋЕ ЛЕГЛО КРИМИНАЛА НА БАЛКАНУ И ЕВРОПИ – А НИЈЕ ОДГОВАРАЛА ЈЕР СУД ЗА ТАКВЕ НЕ ПОСТОЈИ! ОНИ СУДЕ, ОД СУДА ЉУДСКОГ СУ ИЗУЗЕТИ, ОД СВАКОГ ЗАКОНА, АЛИ ОД БОЖИЈЕГ ПОБЕЋИ НЕЋЕ!

НИКОЛИЋ И ДАЧИЋ ТРЕБА ДА ТРАЖЕ СТАТИСТИКУ ИЗ ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА О ТОМЕ КОЛИКО ЈЕ СРБА СТРАДАЛО ДО САДА: ОД ДЕТЕТА ДО НАЈСТАРИЈЕГ, И ОД ЧЕГА! ОД КРИМИНАЛНИХ ПРИВАТИЗАЦИЈА ДО БОМБАРДОВАЊА И СТАЛНОГ СТРЕСА ЗБОГ НЕСИГУРНОГ ЖИВОТА У СРБИЈИ, И ПРЕ ВАН ЊЕ, ДО ДАНАС: ОД ТУМОРА ДО МОРГЕЛОНСА И РАЗНИХ БАКТЕРИЈА И ВИРУСА КОЈИ НИКАДА НИСУ БИЛИ У ОВОЈ КОЛИЧИНИ У СРБИЈИ! ПУНА ЈЕ СРБИЈА УМРЛИЦА БРЕ! О ЖИВОМ СТВАРНОМ ЖИВОТУ СРБИНА МИСЛИТЕ НЕ О ВАШОЈ ФОТЕЉИ ПО СВАКУ ЦЕНУ! ЉУДИ ХЛЕБА НЕМАЈУ ДАНАС, А СУТРА ЋЕ УМРЕТИ ОД ГЛАДИ И БОЛЕСТИ ЗБОГ ВАШЕ ПОЛИТИКЕ КОЈУ ВОДИТЕ ВИШЕ ОД ДЕСЕТ ГОДИНА!

РАЗБОЛЕШЕ И ОБОЛЕСТИШЕ И ТЕЛО И ДУШУ СРБИЈЕ! ОСУДИШЕ И ПРОТЕРАШЕ ВЛАДИКУ ЧАСНОГ АРТЕМИЈА ЈЕР НИЈЕ ДАО БАЈДЕНУ НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ – ЈЕР ЈЕ ГОВОРИО ДА ЈЕ НАТО УБИЦА ШТО ЈЕ ИСТИНА, ЈЕР ЈЕ БИО УЗ НАРОД  И ЈАСНО СВИМА НА СВАКОМ МЕСТУ ГОВОРИО ДА ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА СРБИЈА! НАПРАВИШЕ ШИПТАРИ И БЕЛОСВЕТСКИ КРИМИНАЛЦИ СВОЈЕ СРБЕ ИЗДАЈНИКЕ И СВОЈЕ ВЛАДИКЕ ИЗДАЈНИКЕ И СРБЕ ПРОТИВ СРБА ПОСТАВИШЕ, ПОСЛЕДЊА ВРЕМЕНА БРАЋИ НАПРАВИШЕ!

ДРУГИ КОРАК ИЗДАЈЕ ЈЕ УВОЂЕЊЕ ПРИВРЕМЕНИХ МЕРА У СРБСКЕ ОПШТИНЕ НА КОСМЕТУ, КО ИМ ЈЕ ЗА ТО ДАО ДОЗВОЛУ – НАРОД СРБИЈЕ НИЈЕ!

КОМЕ ХОЋЕ ДА ПРЕДАЈУ НА ИЗВОЛТЕ КОСМЕТ И СРБЕ СА КОСМЕТА – ДА ЛИ ЈЕ ТО ЊИХОВА ОЧЕВИНА, ИМАЈУ ЛИ ТАПИЈЕ НА ЛИЧНО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НИКОЛИЋ И ДАЧИЋ ДА НА ЊИМА ПИШЕ ДА СУ ВЛАСНИЦИ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ???

КОСОВО И МЕТОХИЈА ЈЕ НАСЛЕЂЕ СРБСКОГ РОДА, НАСЛЕЂЕ СЕ БРАНИ И ЧУВА, И ОНО ЈЕ НАРОДА СРБСКОГ НЕ НЕКОГ ПОЈЕДИНЦА МА КО ТО БИО !
А НАРОЧИТО СЕ НЕ ПОКЛАЊА  ОНОМ КО ТИ ЈЕ ОЦА И МАЈКУ И СЕСТРУ ЗАКЛАО, ОРГАНЕ ПРОДАВАО, ПРЕТИО, УБИО, МАЛТРЕТИРАО, БОМБАРДОВАО!
И НЕМА НИКО НА ТО ПРАВО, НИ МОРАЛНО, НИ ЉУДСКО, НИКАКВО!
ДА ЛИ ЈЕ МОЖДА КОСМЕТ КРАВАТА У ОРМАРУ ДАЧИЋА ИЛИ ЦИПЕЛЕ НИКОЛИЋА – ПА НИЈЕ – НИКАДА И НЕЋЕ БИТИ – НИ ЈЕДНОГ ПОЈЕДИНЦА, МА ШТА ОН РАДИО У ВЛАСТИ СРБИЈЕ!

ОСТАЋЕ ЗАБЕЛЕЖЕНИ У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ КАО НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИЦИ РОДА СВОГА И ОВИ И ОНИ ПРЕ ЊИХ И СВИ ОНИ КОЈИ СУ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ИКАДА УРАДИЛИ БИЛО ШТА ДА НАРОД СРБСКИ СТРАДА БИЛО ГДЕ, ПА И У СРБИЈИ – НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!

АКО ЈЕ ВЕРОВАТИ ИНТЕРНЕТУ ПОЈАВИЛА СЕ (ЈОШ НЕПРОВЕРЕНА СА ТЕРЕНА) ВЕСТ:
ТЕТКАМА МОРА ДА ПОКАЖЕ ДА СУ ДОБРА ДЕЦА: ДА СЕ РАСПУСТЕ ОПШТИНЕ КОЈИМА ЈЕ ИСТЕКАО МАНДАТ, А ДА СЕ УМЕСТО ОПШТИНСКИХ ВЛАСТИ УВЕДУ ПРИВРЕМЕНЕ МЕРЕ, ОДНОСНО ОПШТИНСКА ВЕЋА И ЗА ТЕ СЕ НЕЋЕ РАСПИСИВАТИ ИЗБОРИ!?

ОПШТИНЕ КОЈЕ „ФУНКЦИОНИШУ“ СУ: ЛЕПОСАВИЋ, МИТРОВИЦА, ПЕЋ У ГОРАЖДЕВЦУ, ПРИШТИНА У ГРАЧАНИЦИ И НОВО БРДО.

„Све остале општине ће у складу са Законом о локалној самоуправи практично бити распуштене, а у општинским већима ће уместо досадашњих око 30 одборника бити пет чланова.“
„Од Приштине се очекује да северу да и административну и територијалну аутономију. Север Косова у најмању руку требало би да буде регулисан као регион и дефинисан у географском и правном смислу. Веза институција са севера и Приштине, иако ће постојати, биће лабава.“

И НА КРАЈУ – ОД НИКОЛИЋА И ДАЧИЋА – ТАЧИ И ТЕТКЕ ОЧЕКУЈУ ДА ПРИЗНА ГРАНИЦУ КОЈУ СУ ОНИ СМИСЛИЛИ ИЗМЕЂУ СРБИЈЕ И КОСМЕТА И ДА ТО СВЕ ОБЕЋАЈУ НА САСТАНКУ 7. НОВЕМБРА!!! КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ ПОД ОКУПАЦИЈОМ СТРАНЕ ВОЈСКЕ – НАСИЛНО БОМБАМА НАТЕРАЛИ СРБЕ ДА ПОТПИШУ ДА ГА ПРЕДАЈУ УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА – КОЈЕ СУ ОПЕТ САМО ПРЕЛАЗНО РЕШЕЊЕ ДО ОТИМАЊА КОСМЕТА ОД СРБИЈЕ! УМЕСТО ДА КАО ПРАВА НАРОДНА ВЛАСТ ПРВО ПРОГЛАСЕ ОКУПАЦИЈУ ЈЕДНОГ ДЕЛА СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ ОНИ ПОМАЖУ ОКУПАТОРУ ДА ОДУЗМЕ ТУ ТЕРИТОРИЈУ! ИМА ЛИ КРАЈА ОВАКВОМ ПОНАШАЊУ „СРБСКИХ ВЛАСТИ“?

УМЕСТО ДА МИСЛИТЕ О ТОМЕ ДА НЕМАМО РАДНА МЕСТА, ДА СМО СВЕ СИРОМАШНИЈИ – А УВОДИТЕ НАМ ЕВРОПСКЕ ЗАКОНЕ И „УСКЛАЂУЈЕТЕ НАШЕ СА ЊИХОВИМ“ – УВЕДИТЕ НАМ И ЕВРОПСКЕ ПЛАТЕ И СТАНДАРД – ДА МОЖЕМО ДА ПРАТИМО НЕНОРМАЛНЕ ЦЕНЕ ЖИВОТА У СРБИЈИ!
УМЕСТО ДА МИСЛИТЕ О ТОМЕ ДА СЕ НАД НАРОДОМ СВЕТА ВРШИ ГЕНОЦИД ХААРП И КЕМТРЕЈЛС ОРУЖЈЕМ И ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНОМ ХРАНОМ И ДА ТО ЗАУСТАВИТЕ, ТО НАС ДОДАТНО УБИЈА И НЕСТАЋЕМО БРЗО КАО НАРОД АКО НЕШТО НЕ ПОКУШАМО ДА ПРОМЕНИМО!

ДОКЛЕ ЋЕ НА МЕСТА СА КОЈИХ ОДЛУЧУЈУ О СУДБИНИ НАРОДА СРБСКОГ БИТИ ОНИ КОЈИ СЕ СРБИМА НЕ МОГУ НАЗВАТИ?

И ГДЕ МОЖЕМО, МИ ИОЛЕ НОРМАЛНИ СРБИ У ОВОЈ НЕНОРМАЛНОЈ СРБИЈИ ДА КЛИКНЕМО ДА ПРЕСТАНЕ ПРИКАЗИВАЊЕ ОВОГ ЛУДОГ ФИЛМА – „УБИЈАЊЕ СРБСКОГ НАРОДА И ДРЖАВЕ“ И ИМА ЛИ ОВОМ КРАЈА?!

 

2 replies »

  1. NECE SE GROBAR NIKOLIC I CRVENI PRASAC DACIC SMIRITI SVE DOK CEO NAROD NE IZADJE NA ULICU KAO STO JE BILO 5.OKTOBRA, A TO CE BITI U ZADNJEM TRENUTKU, JER TO KOD NAS SRBA OBICNO TAKO BIVA KADA JE U PITANJU LOSA SITUACIJA.JOS UVEK KUKAMO, A U SUMADIJI KAZU „DOBRO JE DOK NAROD JOS KUKA, ALI NE VALJA KADA ZACUTI“, E TO „KADA ZACUTI“ CE DA ODLUCI KOME OBOJCI A KOME OPANCI!!!

    Свиђа ми се

  2. Много година борбе је за нама србима са Севера Косова и Метохије. Свакако ту ћемо борбу водити до самог краја ,јер нам је то судбина од Бога додељена како бисмо задобили љубав Његову и како би нас наградио вечним животом у царству Његовом кад већ на овом свету срећу нисмо могли пронаћи због многих оних који ту љубав нису ни тражили на правој адреси и у име Божје.И сасвим је извесно да је ту унутрашњу борбу и борбу коју човек може да води против хорди зла у свакодневном животу,Он ,Ствараоц свега видљивог и невидљивог,одлучио да поведе на једном делу Његовог Светог царства ,у једном делу Његовог расадника одакле придобија душе за небеса,у једном делу накада моћног и Богу угодног народа који је своју домовину називао Србијом, а тај део се зове Србство Светог Косова и Метохије.Он је тако одлучио,и хвала Му безгранично на указаној части и поверењу да се пред Њим покажемо ,и да Му кроз ову борбу и ово страдање покажемо сву захвалност што нас је одабрао да бранимо Име Његово и Славу Његову.Камо лепе среће да је целокупан народ србски препознао тренутак и укључио се у овај рат ЗА ДУШЕ,у овај свеопшти рат на планети у коме и Он, наш Господ Бог,Ствараоц и Сведржитељ и онај други непоменик без части ,одрод од Оца свог коме име нежелим да поменем,узимају душе за вечност. Избор је био на нама и још је на нама,али је све извесније да је само мало оних који су и даље понизно захвални, и у молитви и борби за правду и истину, спремни да бране име Оца нашег Сведржитеља и Ствараоца свега што овако грешни познајемо. Много је изгледа у нашем народу оних, који као и ова несретна власт и ова а и она предходна па и свака која је предходила оној следећој,који нису препознали тренутак ове кључне борбе за спас душа својих ,и који ће због свог млаког односа према тој борби отићи на ону страну на коју наши преци нису отишли. Нека би им сам Господ Бог помогао да се у последњем тренутку тргну из сна и да нам се прикључе да одбранимо Свету земљу наших Светих предака,наше Свето Косово и Метохију…..ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО…..Милостиви и сажаљиви на нашу људску глупост и неразум АМИН !!!

    Свиђа ми се