АУТОРИ

Саша Касаловић: НЕЧУВЕНА ИЗДАЈА!


Боже Господе …да ли је могуће да оволика количина србофобије постоји и међу самим србским народом, да ли је могуће да су Србкиње у последњих 50 година само издајнике рађале и да ли је могуће да у Србији више нема Срба… НЕЗАБЕЛЕЖЕНА ИЗДАЈА, КОЈА СЕ НИКАДА И НИГДЕ У СВЕТУ НИЈЕ НА ОВАЈ НАЧИН ДОГОДИЛА!

31.10.2012. ФБ Саша Касаловић, за ФБР приредила Биљана Диковић

Одбор Скупштине Србије за Косово и Метохију је четри сата расправљао о току дијалога Београда и Приштине и о постигнутим споразумима до сада. Ту се сазнало да се све што је Борко Стефановић издоговарао, нашло на столу тада заменика премијера Ивице Дачића и да је он ПОТПИСАО СВЕ ТЕ НЕУСТАВНЕ СПОРАЗУМЕ, под изговором да је то тада морао да уради и да ти споразуми данас, како је Дејан Павићевић (нови-стари-шеф тима Београда за преговоре са Приштином) рекао, имају тежину међународних споразума, да би њихово поништавање могло да изазове велике проблеме у међународним односима и да му је неизмерно жао Срба са Косова и Метохије који су постали монета за поткусиривање!

Практично речено је да ће нова Влада урадити све да ове споразуме спроведе и још је позвала Србе са севера Косова и Метохије да учествују у радним групама за спровођење већ постигнутих споразума, и тако пораде на свом преласку из србског у своје ново КОСОВАРСКО држављанство… НЕЧУВЕНО…НЕВЕРОВАТНО КОЈИ ЈЕ ОВО ЦИНИЗАМ И КОЛИЧИНА ПРЕЗИРА ПРЕМА ЈАДИНИМ СРБИМА КОЈИ ЈОШ НЕШТО ПО ПИТАЊУ МОРАЛА ВРЕДЕ У СРБИЈИ!
Боже Господе …да ли је могуће да оволика количина србофобије постоји и међу самим србским народом, да ли је могуће да су Србкиње у последњих 50 година само издајнике рађале и да ли је могуће да у Србији више нема Срба… НЕЗАБЕЛЕЖЕНА ИЗДАЈА, КОЈА СЕ НИКАДА И НИГДЕ У СВЕТУ НИЈЕ НА ОВАЈ НАЧИН ДОГОДИЛА… ПИХ…!!!
И да додам… У овој, у континуитету смишљаној издаји, паралелно се овде код нас на северу Косова и Метохије “као“ појављују спискови са именима Срба које ће “као“ мисија ЕУЛЕКС у неким строго тајним акцијама кренути да хапси. И пази чуда, на тим списковима више нису “криминалци и шверцери“ који су до сада били проблем за остварење државности и пуног царинског јединства нове тзв. државице Косово, већ су то “као“ сада имена свих Срба који су се на барикадама показали као неустрашиве патриоте. Свима нам се “као“ у тајности саопштава како се шпијунским каналима дошло до ових сазнања и како се ово мора чувати у тајности због евентуалних будућих дојава од “наводно“ сигурних извора који ће нам јављати када и на колико да се склањамо из својих домова како небисмо били ухапшени. Ово вам пишем само да би сте некако успели да сагледате са коликом количином издаје се суочавамо ми Срби са Светог Косова и Метохије и како је ова акција издаје народа и државе добро координирана и замишљена.
ОНО ШТО ИЗДАЈНИЦИ И ОКУПАТОРИ МОРАЈУ ДА ЗНАЈУ ЈЕ… да је… ГОСПОД, штит који нас заклања, слава наша, ОН подиже главе наше и гласовима својим ка Господу вичемо, и чује нас са Свете горе своје. Ми лежемо, спавамо и устајемо, јер нас Господ чува. Не бојимо се много хиљада народа што наваљују на нас. Устани Господе, Помози нам, Боже наш! Јер Ти бијеш по образу све непријатеље наше,Ти разбијаш зубе безбожницима. Од Господа је спасење. Нека буде на народу Твом благослов Твој !

5 replies »

  1. + … и гле чуда, опет „неко“ тамо крив ? Када ћемо погледати себе и признати једанпут ? ..а шта сам урадио да спречим , где рекох, коме се пожалих…итд. НЕ нисам продао чукуне , одавде из Шумадије сам и да додам ил доречем , ником ми не смета . Смета ми сто смо генерално оставили Бога, морал,србство,јунаштво и сада кусамо што смо забркали… Чудимо се настраностима и осталим девијацијама а о моралу шта већ рећи… Протерани владика од „свег“ свога богатства и велелепних св, Храмова и Цркви служи по гаражама, шупама, шаторима…и гле чуда све пуно и тесно, мир и лепа реч утехе сваком. Примера много , само једно је битно:“ све за ХРИСТА а Христа низашта „. +

    Свиђа ми се

  2. Драги брате Саша,голема туга.Од како је Бог створио људе,издаја је увијек била најгора.Брате мој,изгубисмо све због малог броја издајника,што нас не оправдава јер ми смо криви,допустили смо.Али треба да знамо брате мој,отеше нам и уништише све,земљу,државу,кућу,породицу,вјеру,цркву,језик,азбуку,име и све све све, али,,,,ДУШУ не могу.Душу могу да униште само ономе ко дозволи.Борећи се ви свети моји Срби са космета,спасавате нас и своје душе,јер да нема вас,ми би остали слијепци,а овако видимо да још има негде Срба.Јесмо јадни и мизерни.У Хрватској прошле године у Вуковару судија казнио прекршајно њиховог ‘домобрана’инвалида,исти дан се направили протести и 15000 словима петнаест хиљада Хрвата изишло на улице у вуковару а у сплиту десет хиљада,а Србе,наше јунаке,хапсе а ми ништа.У праву се питаш,као и свети Јустин Ћелијски што се питао:ИМАЛИ ДАНАС СРБА.Брате мој,мало.Нека Вас Господ сачува, јер смо вас ми изроди издали. Штаћемо рећи светом Лазару.

    Свиђа ми се

  3. Шта је ту чудно, сећате се како је продата РСК. Слоба је био играч Ричарда Холбрука, па се онда предомислио и завршио у Хагу. Иста је ствар и са Косовом. Ништа Борко није бољи, а ни било ко други из ове гарнитуре послушника. Срећа па су Срби на северу КИМ мало тврђи орах од оних у РСК, па то издајницима квари планове.

    Свиђа ми се