Америка

Никола Алексић: Јавно упозорење председнику Николићу и премијеру Дачићу поводом доласка Хилари Клинтон и Кетрин Ештон


ЈАВНО УПОЗОРЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ПРЕДСЕДНИКУ ВЛАДЕ СРБИЈЕ ПОВОДОМ ДОЛАСКА ХИЛАРИ КЛИНТОН И КЕТРИН ЕШТОН

Доласком две најозлоглашеније особе на свету у Србију представља велики изазов, али још већу одговорност за председника РС и председника Владе Србије.
После посете наведених дама, да останемо у границама пристојности што налаже јавна комуникација са насловљеном господом, остаће недвосмислено јасно ко представља Србију у међународној дипломатији, али и пред домаћом јавношћу.

29.10.2012. ФБ Еколошки покрет Новог Сада


Постаће јасно и обичном човеку да ли је Србија окупирана територија којој долазе представници окупатора да челним људима Србије поставе нове услове слугерањства, или је самостална држава која има тренутних проблема, али ипак није отирач особама које су нас само пре једне деценије усрећиле уранијумским бомбама или нас економски убијају.

Зато смо дужни да вас јавно упозоримо да у преговорима са наведеним особама представљате 7,5 милиона грађана Србије, односно 6 милиона бирача. Нико од вас није добио мандат да продајете сопствени народ и територију за коју је вековима проливана крв, још мање да прихватите да се над српским народом спроводи геноцид. То право нико никад неће ни добити од српског народа.

Хилари Клинтон ће вам испоставити захтев Монсанта да се у Србији легализују генетски модификовани организми и комерцијални промет хране од њих, то је Џозефу Бајдену, потпредседнику САД, на самом аеродрому обећао потпредседник Владе Србије Божидар Ђелић на његове прве речи по слетању да је ,,Америка јако незадовољнаˮ нашим законом о генетски модификованим организмима.

Монсанто је Владу САД претворио у свој маркетиншки сервис, они заједно трују цео свет, врше геноцид над човечанством у циљу смањења броја становника на планети Земљи. Они то више и не крију, те речи су исклесали на каменим блоковима од 600 тона на споменику Новом светском поретку у Џорџији. Прва исклесана заповест којој се клањају гласи: ,,Одржавајте становништво планете Земље у броју од 500 милиона у складу са природомˮ. У тих 500 милиона нема места за српски народ и то су нам ставили до знања 1999. године. После су нашли криминалце преко којих већ скоро десет година незаконито увозе ГМ семена од чијих производа људи обољевају од 65 најтежих врста болести у људској цивилизацији, а они који преживе у трећој генерацији постају стерилни. Србија већ сада има 350.000 брачних парова који имају проблема са зачећем, толико Србија броји своје жртве, плус оних 40.000 за колико је годишње смртност већа од прираштаја. То су жртве Србије укњижене за време издајничке власти у претходном периоду.

Поштована господо, дужни смо вам указати да народ више не пристаје да животима плаћа вашу неспособност или издају, небитно је, последице су исте.
Такав мандат нисте добили од народа, нити ћете га икад добити.

Издаја народа и државе, као и геноцид над сопственим народом, су злочини који никад не застаревају, имајте то на уму током преговора са најозлоглашенијим особама на свету које су могле доћи у Србију.

Будете ли заборавили на ово упозорење, будите сигурни да ће вас народ врло брзо подсетити, како на предизборна обећања, још више на прекорачење овлашћења, где наши животи нису залог, нити могу бити, на преговорима.

Немојте само рећи да вас нисмо упозорили.

С поштовањем,

Директор
Никола Алексић, с.р.