Биљана Диковић

ВАНРЕДНА ВЕСТ: Делегацији Покрета „Образ“ забрањен улаз у Македонију


Македонска полиција није дозволила делегацији Покрета „Образ“ да пређе границу и присуствују обележавању годишњице Кумановске битке. Делегација тог Покрета задржана је око сат времена на граници са Македонијом, а онда им је уручено решење којим им се забрањује улазак у Македонију на 24 сата.

28.10.2012. ФБР

Функционер  Покрета „Образ“ Дамир Грбић каже за редакцију Српски националисти да су два аутомобила са представницима Образа без проблема прошли границу са српске стране.

– Нашу границу смо прошли нормално и без већег задржавања, али су проблеми настали са друге стране.  У образложењу одлуке стоји да македонска полиција верује да разлози које смо навели да желимо да уђемо у БЈРМ нису истинити и да нам се због тога забрањује улазак. Међутим, нити нас је ко од македонских полицајца питао за намере, нити видим логику у забрани од 24 сата. Јасно је да неко није желео да присуствујемо прослави овог великог јубилеја – каже Грбић.

Редакција Српски националисти

5 replies »

  1. Па кад неком поклоните Јужну Србију,а комунисти(Јудео – масони) измисле нацију,45′.онда се одрођени понашају,на тај начин,док их Црни Арнаути не прогутају,а онда ће бити:Куку леле,помажи Србине!!!

    Свиђа ми се