Драган Атанацковић- Теодор

АТАНАЦКОВИЋ: Хилари Клинтон, уместо добродошлице…


26 октобар 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Драган Атанацковић Теодор

 

Премда умем да окрљам када ме неко баш расрди, а фитиљ ми је подугачак, па то не бива пречесто, ипак нисам човек са дефицитом „лепих манира“, међутим уза све, па и хришћанске напоре, не успева ми да искрено напишем:
„Поштована госпођо Хилари“, а кад не иде да се и баталим таквог увода.

Прелазим на ствар.

Па ево шта ти имам рећи.

(Иначе, и Богу  се обраћам са „ти“, па што не бих и теби, једној од пар милијарди божјих громуљица на планети, коју  стварни владар твоје земеље, некадашњих Сједињених америчких држава, мултинационални „Монсанто“ уништава и с копна и са неба, све са свима који на њој, земљи, обитавају ?)

Надам се да ћемо бар у данима твог доласка и боравка бити поштеђени запрашивања отровима, односно кемтрејлсима, осим ако владар твоје земље, већ поменути „Монсанто“ праши без пардона, што би био један од ретких демократских поступака који долази из правца силе која је зарад демократије побила онолико народа и растурила онолико земаља.

Твој муж, знаш онај што га је тужила она Моника, је једна од најистакнутијих фигура којој ће судити ЕкоТрибунал, који ће, надам се настати и у Монсантоленду, пардон САД. У овој готово пропалој Србији је настао.
А судиће му се као саучеснику у злочину против опстанка, јер је укинуо закон о обавези обележавања ГМО-производа, закон који је представљао какву такву заштиту монсантолендоваца, бивших Американаца, од ГМО пошасти.

Рекло би се да си задовољна екипом бараба, које су наследиле ону претходну екипу жутих бараба.
И питам се да ли ћеш им дати који цвоњак да се покрпе, јер су, као држава, на нивоу црквеног миша.

А гуд бој Ивица је ономад обећао полицајцима социјалну помоћ у виду исплате око 110 долара.

Мора човек, јер почели и полицајци, а преко свог синдиката, да се распитују за кемтрејлсе, а ко зна куда би то све одвело…
Овако им је једним потписом и обећањем  запушио … вољу да буду полиција за народ.
Па остадоше полиција за себе и … своје газде.
Скрећем ти пажњу да помогнеш гуд боју Ивици да полицију држи на социјалној помоћи. Тако је за све , осим за народ, боље.

А опет, знам да ви из Монсантоленда не дајете ништа док нисте сигурни да ћете бар строструко наплатити.

Нешто ми говори да не долазиш само због назови државе Косово.
У суштини је вас из Монсантоленда баш брига за ту скаламерију.

А и највише вам одговара статус кво: да та „земља“ остане међународно нелегална, тако ћете у њој најбоље остварити своје интересе.

Све мислим да долазиш и као незванични амбасадор Монсанта,  јер ускоро тај дични упропаститељ живота на земљи има намеру да своје шапе опуштено стави и на Србију.
Иако је већ увелико преко домаћих економских терориста, тзв. тајкуна, овде присутан и семеном и именом, а и храном. Додуше, мимо закона.
Па је ред да се то и озакони.

А ту ће помоћи политичари и посланици, који су напунили државне органе и скупштину на основу избора на којима је учествовало и пар стотина хиљада покојника.
А још пар стотина хиљада гласова је и купљено.

Могао бих на крају ове „добродошлице“ у маниру оне посланице из оне странке, која је најпре разбијена, а после уклоњена и из парламента, рећи:
„Цркла дабогда!“

Али нећу.

Из два разлога.
Нешто ми такво обраћање баш и није у хабитусу.
А, што је битније, то ће ти се свакако десити, тамо у Монсантоленду, где нема заштите од цркавања ни за кога, ено ти је и муж оболео од болести коју „креирају“ последице монсантизације  ваше исхране.

Сада ћете тиме усрећити и нас.

Уз помоћ „изабраних“ политичара.

Шта да кажем, ако вам успе, успеће.
Куд сви Американци, туд и блентави Срби!

Ономад је твоја колегиница у сејању смрти, Мадлен Олбрајт, испљувана од стране Чеха, а баш за сејање смрти у Србији пре 13 година.
Ти се не бој.

Гуд бој Ивица и његови социјално помогнути полицајци те непсристојне и опасне Чехе неће пустити да дођу овамо.

А ми овде смо пристојни.
Тешко да ћемо те дочекати макар и најмањим демонстарцијама против тебе.

А ако Никола Алексић, па буде ли хтео, и ја с њим, викнемо коју у мегафон – кога то брига?

————————————-

http://wp.me/p1znY5-AU

1 reply »

 1. Клинтонова, овде ниси добродошла!!!
  Домаћин Српски Сабор Заветници
  понедељак
  18:00
  Трг Републике у Београду
  Најављена посета америчке државне секретарке, Хилари Клинтон нови је шамар српском народу. Овога пута она долази да подржи наставак преговора на релацији Дачић-Тачи. По среди је свакако завршни ударац притисака на Србију, започет смишљеним аферама о лажним азилантима у Европи и укидању Шенгена, све како би се старим опробаним методама недорасла власт принудила да се одрекне Косова и Метохије.
  Српски сабор Заветници у име свих жртава, диже глас против оваквог чина понижења и увреде свих оних који су страдали у Нато агресији и позива на окупљање поводом срамне издаје владајућих структура.
  Идите кући, не солите рану српску! Водите одавде ваше прљаве војске!

  Свиђа ми се