Драган Атанацковић- Теодор

СРАМНА ПРЕСУДА РЕЖИМСКОГ СУДА- НИКОЛА ОСУЂЕН НА 3 МЕСЕЦА ЗАТВОРА!!!


Донета пресуда против опстанка Србије

18 октобар 2012, СРБски ФБРепортер
Пише: Драган Атанацковић Теодор

Данас је у Основном суду у Новом Саду у 13.30 часова судија Пап Боривоје донео пресуду против опстанка Србије.

Окривљени Никола Алексић КРИВ ЈЕ због нарушавања угледа и части тужитеља Миодрага Костића, па се због клевете осуђује на 3 месеца затвора, условно на годину дана.

Окривљени се обавезује да објави диспозитив пресуде у оним новинама и на радију, на којима је „ширио клевету“.

Тако отприлике гласи пресуда честитом човеку који упозорава целу земљу да постоји могућност да нас бараба потрује!

(Извештај Саборкиње Наташе Ристић, која је у име Сабора и подухвата Заокрет, односно и у моје име, присуствовала чину ове срамне пресуде.)

Одмах по доношењу ове пресуде против опстанка Србије, чуо сам се са Николом Алексићем и договорио о предузимању даљих радњи, о чему ће у најскорије време бити обавештена како јавност, тако и сви званични органи Србије, земље која је овим чином показала да је страна самој себи.

Опција опстанка нема алтернативу која би била прихватљива било којем живом и бар минимално нормалном човеку било где у свету, па, дакле, и у Србији.
Дрскост оних који преко ГМО, кемтрејлса и сличних работа врше фундаментални геноцид је прешла сваку границу.
Поступак судије Папа је један од крунских доказа за то.

Узвратићемо ударац.

 ———————————————————————-

ГРАЂАНСТВУ: Српска полиција подржава Николину праведну борбу- Подржите га и ви данас пред режимским судом!

Никола Алексић: Синдикат српске полиције ме подржава по питању запрашивања кемтраилсима

18 октобар 2012, СРБски ФБРепортер

ОБАВЕШТЕЊЕ

ДАНАС, 18. октобра ове године у Основном суду Новог Сада, у судници бр 204 на другом спрату, судија Пап Боривоје ће у 13.30 часова прочитати Решење Суда по приватној кривичној тужби МК Групе против Николе Алексића. Читање Решења Суда би требало да буде јавно, као што је било и у понедељак на последњем претресу када је судско обезбеђење добило наредбу да грубо избаци на улицу сваког грађанина који
се изјаснио да иде на суђење Николи Алексићу или је питао где се тачно налази судница где ће бити одржан претрес. Грађанима који буду желели да чују став Суда и српског правосуђа, које ће судија Пап Боривоје сутра представљати, саветујемо да на питања судског обезбеђења нађу неки други изговор за улазак у зграду Суда. Информативна служба Еколошког покрета

октобар 17, 2012 — Небојша

Аутор: Никола Алексић

——————————————————————

ИЗЈАВА НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА ПОВОДОМ ЈАВНОГ ПИТАЊА СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ РЕЖИМУ О ТРОВАЊУ СТАНОВНИШТВА СРБИЈЕ ЗАПРАШИВАЊЕМ ИЗ АВИОНА НАЈВЕЋЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА СВЕТУ

Две године сам заредом залагао сопствену слободу и стављао главу у торбу да личним протестом пред Народном скупштином укажем јавности какав злочин се над нама спроводи. После свега сам на крају доживео признање да је полиција стала уз мене и поставила режиму право питање; ко нас то трује и спроводи геноцид над нама и ко је то дозволио?

Ја сам најсрећнији човек на свету, управо зато што је моје вишегодишње залагање да се истина пробије у јавност, уродило плодом. Ја сам две године заредом пред Народном скупштином позивао војску и полицију да ухапсе председника државе, Владу и Генералштаб Војске Србије због издаје народа и државе, позивао сам их да бране Устав Србије, да стану уз народ и да зауставе очигледни геноцид који се спроводи над становништвом Србије.

Две године сам заредом залагао сопствену слободу и стављао главу у торбу да личним протестом пред Народном скупштином укажем јавности какав злочин се над нама спроводи. После свега сам на крају доживео признање да је полиција стала уз мене и поставила режиму право питање; ко нас то трује и спроводи геноцид над нама и ко је то дозволио?

Неко мора да одговара због издаје народа и државе, неко мора да одговара због штете коју је Србија доживела због запрашивања отровима са неба и последичне суше, због чега је само пољопривреда ове године имала штету већу од 4 милијарде долара.
Ми смо мислили да је променом на изборима дошло и до промене става према агресији над Србијом.
Међутим, нико се ни после избора на то не осврће, нити мења став о геноциду над становништвом Србије.

Српска напредна странка је само извучена из шешира да у дело спроведе издајничке договоре претходне власти и да силаском са власти, под издајничким обележјем, омогући повратак на власт осведоченим издајницима у виду Демократске странке.

Србија је у рату, над нама се даноноћно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом. Устав и закон о одбрани јасно дефинишу шта је и чија надлежност. Председник државе мора да донесе план одбране и да командује снагама одбране, ма какве оне биле, а не да нас препушта злочинцима да нас трују и запрашују као да смо инсекти, а не људи.

Радујем се што је полиција коначно схватила да су и њихова деца угрожена и да се агресији мора стати на пут, по сваку цену, на овај или онај начин. Ја се стављам српској полицији на располагање, било у стручном делу да докажем геноцид на делу, било да их поведем да одбране Устав Србије и зауставе геноцид над становништвом Србије.

Ја се лично, због година, не борим за своје услове живота, него за децу своје деце, да будуће генерације преживе геноцид који је намењен становништву Србије.

Отварање рампе на граници да сваки отров уместо хране може да се увезе у Србију није ни мало случајан, геноцид над нама је почео; са неба, из тањира, са плодних ораница, стандардима о храни који нам обезбеђују мртвачке сандуке, а све мимо закона и Устава државе који нам ипак гарантују неки минимум преживљавања.

Буђење свести полиције, која је схватила да је нераздвојив део народа Србије, са подједнаком угроженошћу живота и здравља, нико није дочекао са више радости од нас еколога Србије.

Зато на питања Синдиката српске полиције режим мора да одговори; ко нас трује, из којих разлога и ко је одобрио геноцид над сопственим народом?

Ја, Никола Алексић, стављам се на располагање Синдикату српске полиције, било да им пружим одговоре на сва постављена питања, било да их поведем у борбу за одбрану сопствених живота и живота наше деце, као и будућности деце своје деце.

http://dzonson.wordpress.com/2012/10/17/nikola-aleksic-sindikat-srpske-policije-me-podrzava-po-pitanju-zaprasivanja-kemtrailsima/

Д. С.

СИНДИКАТ СРБСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ЗАХТЕВА ОД ДАЧИЋА ДА СЕ ИСПИТАЈУ НАВОДИ О ПОСТОЈАЊУ КЕМТРЕЈЛСА У СРБИЈИ

4 replies »

 1. Ne daj se Nikola majstore nad majstorima iako su te lazno osudili, sto ce im se kad-tad vratiti kao bumerang, pogotovu tom sudiji koji je sve to i namestio.Samo polako, ne moze se istina sakriti jednom za uvek, jer sto narod kaze strpljen-spasen.

  Свиђа ми се

 2. Чат ми је да познајем таквог човека и народног делатника какав је гдин Никола Алексић. То је човек ретке снаге да зарад истине, правде и здравља народа и напретка државе у тако великој мери жртвује своје време, знање и част да служи напретку целог народа и српске државе. То је човек који заслужује сва признања јер ризикује да трпи данашње неразумне одлуке,па чак и погрешне судске одлуке, да би упозорио народ на опасне појаве и угрожавање здравља људи у држави која још нема власт спремну да види праву битку против пропасти и опасности које нам свакодневно прете. У том раскораку потреба народа и деловања делова и појединаца у власти, Никола Алексић напреже часно све своје снаге да покуша да надомести и надокнади оно што власт и држава још нису спремне и вољне да учине за народи државу. Зато је Никола Алексић грађанин који заслужује само највиша признања.
  Сву срећу и наставак праведне и часне борбе желим господину Николи Алексићу.

  Д. Збиљић

  Свиђа ми се

 3. Malo podataka o Zaprašivanju

  Vuk Drašković je 2006 u svojstvu ministra inostranih poslova potpisao sporazum sa NATO snagama o slobodnom preletu njihovih aviona, bez najave. Od tada nas naši “prijatelji” iz SAD I EU truju i vode bio-hemijski specijalni rat sa ciljem uništavnja Srba i drugih „suvisnih“ naroda!

  Ovom geniju „čoveku sa sto moralnih principa“ treba da zahvalimo za trovanje cele Srbske nacije, prodate za jedan „molitveni doručak“ sa one strane okean – pogodite kome su se oni tamo molili ? Sada imamo tužnu situaciju, koju nažalost, drugi bolje razumeju, nego Srbi. Pogledajte ovaj link i uverite se i sami….

  Dok neko od Srba, ne skupi hrabrosti da prekine ovaj vazdušni terror, Srbski narod će izumreti.To se neće desiti pre nego što, poput Morfenove bolesti, počnu izlaziti vezani molekuli bariuma u vidu konaca, iz zagnojenih delova kože.Problem je ako se to desi u mozgu ili drugom organu, jer tada je posledica – neizbezna smrt.
  Zbog nanotehnologije ovi raspršeni molekuli ulaze u voće i povrće, zemlju i vodotokove i pre ili kasnije dolaze u nas, jer im je osobina da se vezuju samo za sebi slične nanomolekule, i ni za šta drugo.
  Znaju naši “prijatelji” iz SAD I EU šta rade.Iznad Rusije se to ne može desiti. Ali treba da se kod Srba pojavi neko ko ima….

  Свиђа ми се