Љиљана Татић

Научници ”Франкенштајни” најављују да су направили краву (без репа) која производи „готово“ млеко за бебе


 • Застрашујуће,  Франкен-научници су клонирали краву и затим изменили ембрион користећи РНК интерференцију. Након бременитости, мутантска ГМО крава се отелила без репа. Али ови научници кажу да то није проблем и да недостатак репа не може никако бити у вези са било чиме што су они урадили са ДНК-ом од краве.

 • Мало је познато да млеко првенствено изазива алергије због пастеризације.Свеже млеко се забрањује, а форсира се инфериорно, мртво, пастеризовано млеко које изазива алергије у људима који га пију. Корумпирани систем исхране у Америци ће скоро па сигурно радо прихватити мутирано генетски модификовано млеко клониране краве и прогласити га „сигурним“ за бебе.

 • у Америци је противзаконито мусти краву, продавати то свеже млеко комшији да би његова беба пила свеже млеко које садржи све пробавне ензиме у првобитном стању. Али савршено је прихватљиво у нашем свету да се праве мутиране клониране генетски модификоване краве да би производиле хормонима покренуто, вештачки направљено млеко које ће се масовно давати бебама?

 • ГМ „научници“ доводе у опасност СВЕ. И то раде слепо, док сакате животиње и то називају „напретком”. То је одвратно. То је гадно. Ја се молим у име људске врсте да се свим могућим средствима зауставе све активности генетског инжењеринга на нашој планети.Лебдимо у свемиру, моји пријатељи, на плавој лопти од воде на којој живе будале које себе зову „научницима”. Они све доводе у опасност. А не постоји резервни план.

На нови пројекат генетског инжењеринга новозеландских научника, који су најавили производњу млека за бебе од генетски модификованих крава, оштро је реаговао Мике Адамс, уредник сајта НатуралНевс.цом, који их је назвао „Франкензнанственицима“.

Преносимо вам транскрипт Адамсовог текста:

Свет генетског инжењеринга је још више прешао у надреално с најавом да су „научници“ са Новог Зеланда показали генетски модификовану мутирани клонирану краву за коју кажу да производи млеко са мање алергена које би пиле бебе. Ову вест су објавили ББЦ (GM cows make ‘low allergy’ milk) и друге куће.

Застрашујуће, ови Франкен-научници су клонирали краву и затим изменили ембрион користећи РНК интерференцију. Након бременитости, мутантска ГМО крава се отелила без репа. Али ови научници кажу да то није проблем и да недостатак репа не може никако бити у вези са било чиме што су они урадили са ДНК-ом од краве.

Ја ово не измишљам. Ово је лудило надри- науке у свету у којем данас живимо.

Млеко првенствено изазива алергије због пастеризације.
Цео пројекат је лудило од самог почетка јер је разлог зашто је већина људи алергична на млеко краве пастеризација која уништава ензиме лактазе. СИРОВО МЛЕКО је много лакше за пробаву, али, наравно, оно је скоро у потпуности забрањено у Америци где ФДА (оп.пр. Администрација за храну и лекове) заједно са жупанијом Вентура и жупанијом ЛА (оп.пр. Лос Ангелес) у Калифорнији изводи оружане нападе на центре за дистрибуцију сировог млека те шаљу људе у затвор. Јамес Стеварт, на пример, је и дан-данас у затвору због „злочина“ јер се бавио сировим млеком.
Свеже млеко се забрањује, а форсира се инфериорно, мртво, пастеризовано млеко које изазива алергије у људима који га пију. Корумпирани систем исхране у Америци ће скоро па сигурно радо прихватити мутирано генетски модификовано млеко клониране краве и прогласити га „сигурним“ за бебе.

Није битно да генетски измењено млеко које производи ова крава има „двоструко већу концентрацију казеина“, као што извештава Гардијан.

Да, осим тога, млеко које производи ова мутирана, клонирана, без репа ГМО крава, се производи користећи 100% вештачке хормоне.
ББЦ каже:
„Крава још није бременита и није почела нормално производити млеко па су научници користили хормоне да покрену производњу млека.“
Како направити мутирану ГМ краву и рећи својим пријатељима да си луд научник.
Ова прича постаје још више узнемирујућа. Погледајте како је ова крава произведена.
Тхе Гуардиан каже:
Да би направили Даиси [краву], научници су узели ћелију кравље коже и генетски је модификовали да производи молекуле које блокирају стварање БЛГ протеина. Онда је језгро овог молекула убачено у кравље јајашце из којег је претходно извађено властито језгро.
Модификовано јајашце је расло у лабораторији док се није створио бластоцист, лопту од око 100 ћелија, а затим је пребачено у материцу замјенске краве.

Техника клонирања није ефикасна. Од око 100 бластоциста које су научници уградили у краве, више од пола случајева бременитости није успело у раној фази и само једно теле, Даиси, се отелило.
И чак је то теле било мутант, рођено без репа, што све ово чини страшним примером генетског сакаћења.

Зауставимо генетско сакаћење животиња и људи

Ови нечувени експерименти на животињама се с правом зову „генетско сакаћење“. Ове животиње се сакате. 99% од њих угине пре него што дођу на свет, а оне које некако опстану су мутанти.

Ово истраживање је опасно путовање у страву „неочекиваних последица“. Кад само помислите … ови Франкен-научници желе да бебе пију ово млеко. Сигурно је сјајно за бебе!

Зато да појасним: у Америци је противзаконито мусти краву, продавати то свеже млеко комшији да би његова беба пила свеже млеко које садржи све пробавне ензиме у првобитном стању. Али савршено је прихватљиво у нашем свету да се праве мутиране клониране генетски модификоване краве да би производиле хормонима покренуто, вештачки направљено млеко које ће се масовно давати бебама?

Што овде није у реду?

Људска врста може доживети генетско уништење.
Ово мора престати, пријатељи. Луди ГМО научници делују увелико кршећи закон Природе. Они играју генетски рулет са Мајком Природом. Они се у мраку играју са опасним играчкама, као деца с нуклеарним бомбама у ковчезима и сретна да притисну црвено дугме које је привлачно, да би видела шта ће се догодити.

Наша модерна људска цивилизација нема нити етичку основу нити мудрост да развија такве технологије. Мијењање дигиталног кода ради изражавања живота није нешто чиме треба да се бавимо са сировом себичношћу или корпоративном похлепом, нити с дивљим фантазијама наивних научника који се уживају играти на начин „шта ако“ експериментима са свим преосталим животом на нашој планети.

Ови експерименти на животињама – и усевима – су више од глупости.
Они су зло … чак лудило. Само зато што знамо променити ДНК не значи да поседујемо мудрост да схватимо последице тога.
Али у трци за следећом биолошком профит машином – крава, усев или чак лек – опрез је бачен кроз прозор и замењен са чистом безумном похлепом.
Са ГМ усевима, ГМ пшеницом која мења функцију људске јетре, ГМ кукурузом који изазива рак, ГМ кравама и ГМ семеном које се немарно разбацује, ми ризикујемо генетску катастрофу која би могла да уништи људску врсту у свемирском трептају ока.

Нико не зна шта се догађа када се генетски модификоване химера животиње пусте да се крећу земљом. Нико не зна које су дуготрајне последице генетског загађивања. Нико не зна дуготрајне последице по људе који једу ГМ усеве!
То је велики, злобни, умишљени генетски експеримент који се изводи на свима нама: нашим телима, нашој деци, нашем земљишту, нашим животињама, нашим усевима и нашој планети.

ГМ „научници“ доводе у опасност СВЕ. И то раде слепо, док сакате животиње и то називају „напретком“.
То је одвратно. То је гадно. Ја се молим у име људске врсте да се свим могућим средствима зауставе све активности генетског инжењеринга на нашој планети.

Лебдимо у свемиру, моји пријатељи, на плавој лопти од воде на којој живе будале које себе зову „научницима“.
Они све доводе у опасност. А не постоји резервни план.

Autor: Mike Adams
Naslov originala: Frankenscientists announce mutant GMO cows to produce hormone-induced ‘engineered’ milk for human babies
Direktan link na original:
http://www.naturalnews.com/037396_GM_cows_clones_milk_production.html
Datum objave originala: 2.10.2012

извор: Адванце.хр

4 replies »

 1. Прво причају како је човек постао од мајмуна, како деда мраз доноси поклоне, затим роде доносе бебе, забрањују да се мајка зове „мајком“, а сада могу краве да доје децу. баш наука снажно корача напред…а понор…

  Свиђа ми се

 2. Ово је је Богохуљење како творца тако и творевине , пошто „научници“ не могу „створити“ ништа већ само да униште оно што је Господ створио они ђеле бити бољи и већи Бог од самог Бога ( то је и жеља Луциферова).
  Они чак и све мајке називају кравама јер млеко за бебе могу дати само мајке оне употребљавају делове тела који си намењени дојењу и испуњују Божију вољу . Ми људи треба да се вратимо Богу и да потујемо његове заповести и да се упознамо са његовом вољом , његовом речију , и са њиме самим а то можемо само ако читамо Свето Писмо и живимо животом Светог Писма !

  Свиђа ми се

 3. Беба никада…али никада ….неби смела да пије кравље млеко…
  дал свеже или „мртво“..
  остало се слажем..

  Свиђа ми се

 4. Suština problema je što nadri „naučnici“ vide žive organizme kao mahanizme, kao recimo automobilski motor, pa se onda razmašu sa maštom bez granica i bez smisla, a i bez nekakve garancije za zdravim rezultatom. Posle pola minuta kažu – evo vidite da se kockica našeg leda ne topi, eto napravili smo i takav genetski led… ne sačekaju pola sata da zaista vide šta će da se desi sa ledom.

  Свиђа ми се