ДЕШАВА СЕ...

КиМ, СРБИ НА ОКУП: ДА ЛИ СМО ДОСТОЈНИ ПОТОМЦИ СВОЈИХ СЛАВНИХ ПРЕДАКА?


10.10.2012. СРБИ НА ОКУП

Зубин Поток, Косово и Метохија. Данас постављен билборд поводом 100 година ослобођења Старе Србије. Билборд је поставило Удружење Срби на окуп!

4 replies »

 1. СВАКА ЧАСТ БРАЋО И БОГ ДА ВАС ЧУВА. ВИ ЗНАТЕ ШТА ЈЕ ПРАВОСЛАВЉЕ И КАКО СЕ ПОШТУЈУ СРБСКЕ ЗАПОВЕСТИ, ЈЕР САМ СЕ ЛИЧНО УВЕРИО ДА СТЕ ДОСТОЈНИ ПОТОМЦИ НАШИХ ДЕДОВА И ПРАДЕДОВА.
  САМО ПРАВОСЛАВЉЕ БРАЋО И БРАТСКИ ПОЗДРАВ ИЗ ДРАЖЕВИНЕ,СРБИЈА!!!

  Свиђа ми се

 2. DEŽER MISLI DA SMO OVCE
  SUZANA GRUBJEŠIĆ MISLI DA SMO DEBILI
  MILICA DELEVIĆ MISLI DA NAS JE HIPNOTISALA LAŽIMA EU
  Noivi uslov EU je „Teritorijalni integritet Kosova“ …Nedvosmisleno, jasno kao dan ova formulacija znači NEZAVISNA DRŽAVA KOSOVO a nikako Kosovo ne može da se deli (podeli) Nije u pitanju loš prevod. U pitanju je jasna formulacija o priznanju lažne mafijaško -terorističke države „Kosova“ „teritorijalni integritet“ ne može imati nakakvo drugo značenje ni u jednom jeziku pa ni u srpskom sem da to de fakto i de jure znači da država koja ima teritorijalni integritet je nezavisna(suverena) Ako Srbija (srpsko rukovodstvo, predsednik, premijer, parlament stavi svoj potpis na ovakvu formulaciju priznaje nezavisnost Kosova. Pokvareni i prevejani Dežer pokušava da kaže kako ova formulacija nije bitna. Suzana kao proverena zapadna briselska marioneta se pridružuje Dežeru a Delevićka bi malo i da ubrza proces i dovrši posao koji su ona i Borko Stefanović počeli.Na žalost iza kulisa su skriveni Nikolić i Dačić koji bi da se pred narod ne iznosi istina dok ne bude priznanje dovršeno. A onda će plačnim glasom naciji saopštiti da je sve bila viša sila i da ništa od njih nije zavisilo, Još će se pohvaliti da su spasli Srbiju ali ne od „niklovanja i haarpovanja“ niti od njih samih što bi za Srbiju u ovom času bio jedini spas i poslednja odbrana od Evroatlanskog fašizma (EU, NATO, SAD)

  Свиђа ми се

 3. Sve cestitke mojoj braci i sestre na hrabro drzanje u ova teska vremena . Upitao bih moju bracu i sestre kada ce se krenuti na oslobadjanje beograda od koje kakvih parazita jajara kurte murte i ostalih zivotinja. Srbi koji zive u Beograd trebali bi organizovati hapsenje gore napomenutih zveri http://tinyurl.com/8oo4c67 . Ovaj idiot je dao predlog da NATO fasisticke snage napuste jug Kosova i Metohije i kompletno da predju na sever .

  Свиђа ми се