Chemtrails

Научни рад представљен на Еко конференцији 2011. – Хемијски трагови као глобална еколошка претња


Хемијски трагови као глобална еколошка претња

Аутори: Никола Алексић, Марина Самсонов, Ана Перенић, Irene Barett

(изводи из научног рада)

Од потписивања споразума „НАТО Партнерство за мир“ 2006. године, на небу изнад Србије почели су да се оцртавају неки другачији трагови авиона и појављују нови, другачији облаци. Шта год ти трагови представљали, јединствени став свих истраживача и посматрача је да су то вештачке творевине, нова појава и да нису нормални кондензациони трагови млазних авиона које они остављају иза себе.

Шта су chemtrails?

Хемијске трагове авиона, тзв. chemtrails, карактеришу бели густи трагови који остају на небу иза млазних, али и иза преуређених клипних авиона, како Еко-правној заштити Еколошког покрета Новог Сада јављају стручна војна лица са административне границе на Косову и Метохији. Ови трагови се распростиру с краја на крај хоризонта у оштро ограниченој праволинијској форми, остају на небу сатима, полако се шире и прекривају плаво небо.

За време топлих дана (али и зими), када се формира талас високог атмосферског притиска, посебно ујутру и предвече, активности запрашивања се интензивирају. На небу се уочава велики број авиона који наизменично прелећу. Авиони се појављују у групама од 3-5 у паралелном лету и у непосредној близини један од другог. Понекад се види и 10 авиона истовремено, који очигледно лете ван прописаних авиотранспортних коридора, као на пример изнад центара градова где је иначе забрањено прелетање авиона.

На крају дана, после интензивног запрашивања, над градовима се уочава „уљани“ прекривач на висинама од 150-500 м, који се разликује од смога и који се затим спушта на земљу (1).

По правилу, запрашивање траје непрекидно у периоду од 3-4 дана, а затим наступа киша, која спира садржај хемијских трагова на земљу.

Шта садрже chemtrails?

У узорцима chemtrails-а су пронађене следеће супстанце, хемијска једињења и организми:

–    Алуминијум оксид
–    Бариум оксид
–    Манган
–    Гвожђе
–    Стронцијум
–    Бактерије Pseudomonas aeruginosa и P. florescens
–    Бацили и ентеробактерије
–    Streptomyces и друге врсте гљивица и плесни
–    Дехидрирана људска црвена и бела крвна зрнца
–  Диброметан, канцерогени додатак за гориво и инсектицид {Ethylene dibromide – EDB)
–    Ензими и бактерије које се користе у поступцима модификације ДНК
–    Влакнасте материје смеђе или беле боје, сличне паучини.

Чини се да се хемијски састав временом мења. Рани извјештаји говорили су о лепљивим или желатинастим капљицама које су падале с неба након запрашивања, а касније се чешће спомињу танка микровлакна слична паучини. По свему судећи, они који стоје иза овог програма експериментишу са различитим типовима и мешавинама хемикалија тражећи најбољи резултат, што објашњава зашто се опажања и ефекти с временом разликују. У сваком случају, многи људи су се разболели после директног контакта с паучином или капљицама пронађеним на терену и објектима после појаве chemtrailsа.

Како chemtrails утичу на здравље?

Најчешћи симптоми од последица зарашивања хемијским траговима су: упоран кашаљ, проблеми са горњим дисајним путевима и пробавни поремећаји, упала плућа, изузетан умор, летаргија, вртоглавица, губитак оријентације, губитак концентрације, главобоље, пецкање у очима, болови у зглобовима и мишићима, укоченост врата, крварења из носа, депресија, тескоба, губитак контроле над бешиком, нервозни тикови етц. Симптоми прво погађају старије и ослабљене особе као и децу.

Оно што посебно изазива страховања су нове болести које се повезују искључиво са садржајем хемијских једињења међу којима је по последицама најстрашнија Моргелонсова (Morgellons) болест (dermatitis ichtiosa), где кроз кожне лезије на кожи тела човека излазе нити вештачког живота створених бионанотехнологијом оних структура које спроводе монструозно запрашивање становништва хемијским једињењима. Те нити су тако дизајниране да се сједињавају у влакна у телу човека од удахнутих честица, од додирнутог материјала из паучинастих нити избачених из авиона којим запрашују становништво. По дизајну, ова влакна се комбинују, она имају способност међусобне комуникације и повезују се у мрежу која се угради у биолошки систем организма и напајају се биолошком енергијом организма. Оне улазе у мозак човека, мењају му свест, а од многобројних лезија на кожи стиче се утисак као да је кожа човека прекривена рибљом крљушти.

Зашто нас прскају?

Објашњења која се могу чути као незванични разлози запрашивања становништва хемијским једињењима су:

– контрола глобалног загревања,
– управљање климатским променама – геоинжињеринг
– даљинско управљање људском популацијом
– изазивање пада имунитета становништва ради профита фармацеутске индустрије,
– депопулација становништва на планети Земљи (геноцид),
– интерес корпорација које производе генетски модификоване организме (ГМО).

„Монсанто“ је, као водећа корпорација на том пољу, предао патент за ген који је отпоран на алуминијум, главни састојак хемијских трагова. Чини се да су најаргументованије теорије које chemtrails повезују са неким обликом покушаја модификовања климе (geoegineering), било на локалном, било глобалном нивоу.

Шта каже закон?

„Уколико се догоди, да страни ваздухоплови над Србијом избацују радиолошка, хемијска и биолошка средства, то се може сматрати актом агресије и тада се примењује Закон о одбрани (24), према којем је на основу чл. 6, тачка 1 и 2, председник Републике Србије дужан да руководи одбраном и исти доноси план одбране…“

На основу  законских норми (које су наведене у потпуној верзији рада) недвосмислено се може рећи да не постоји правни основ за запрашивање хемијским средствима из авиона над територијом Републике Србије и да се оно врши криминално, без легалног одобрења и насупрот Устава РС и свих наведених закона због чега се може сврстати у ранг тероризма или вођења биолошког рата против Републике Србије, односно вршење радиолошко-хемијско-биолошке агресије.

Закључак:

(…) Против човечанства, следствено томе и против грађана Републике Србије, се води радиолошко-хемијско-биолошки рат. Које га закулисне структуре воде и из којих разлога може се посредно закључити из текста о циљевима Новог светског поретка уклесаног на каменим блоковима тешким 600 (шесто) тона, под називом „Амерички Стоунхенџ“ На првом месту уписано је „Одржавајте човечанство испод 500.000.000 (петсто милиона) у равнотежи са природом“.

Против човечанства је скована завера, завера постоји, циљеви завере се јавно представљају и спроводе, против човечанства се води радиолошко-хемијско-биолошки рат. Што се то пре прихвати као очигледна, непорецива истина, биће сачуван већи број репродукционо способног становништва Републике Србије.

___________
Извор: http://chemtrails-srbija.info/
Tекст приредила редакција СРБског ФБРепортера

4 replies »

  1. Занимљиво би било знати да ли је тај третман из авиона регистрован изнад Русије и чути мишљење научника и власти ове највеће земље свијета.

    Свиђа ми се

  2. užas jedan ali najviše je to vidljivo pred promjenu vremena,evo ovih dana to je bilo toliko vidljivo preko 50 tragova je ostalo i toliko se od toga bilo naoblačilo a sunce kroz to prosto prži iako je oktobar..iako je vedro bilo ujutro..bjesomučno zaprašuju svako pola sat po dva aviona non stop prosipaju to ali je još interesantnije koliko narod o tome ništa nezna….a veoma pojačana aktivnost pred kišu …odavno je tako u ovu zadnju godinu dana…strašno…

    Свиђа ми се