ДЕШАВА СЕ...

СНП НАШИ: Тијанићу, где је нестало право да се зна све?!


05.10.2012.

СНП НАШИ: Саопштења

Српски народни покрет НАШИ јавно упућује питање Александру Тијанићу, генералном директору РТС-а и пита управу Радио-Телевизије Србије где је нестало право грађана Србије да знају све, обзиром да се РТС у последњих месец дана претворио у дежурног информатора геј прајд пропагандиста и ЛГБТ адвоката.

Док се објављује свака реч и преноси свака конференција ЛГБТ група, редовно се заобилазе саопштења и конференције невладиних организација која се супростављају геј-прајд пропаганди, а најбољи доказ за то је конференција одржана 3. октобра 2012. године, у Прес центру УНС-а, под називом „Стоп духовном и моралном терору“ на којој су СНП НАШИ представили Предлог закона о забрани геј прајд пропаганди на територији Републике Србије.

Радио-Телевизија Србије редовно се бави организацијом СНП НАШИ, али само када је то везано за наше уличне протесте и то под називима „десничарска, екстремна“ организација, а сваки пут када посегнемо за правним инструментима и законским правима решавања проблема на које указујемо јавности – нас на РТС-у нема, што је ево случај и са Предлогом закона о забрани геј прајд пропаганде на територији Републике Србије, што је свакако тема која ће грађане итекако занимати и што је свакако потпуно важан друштвени искорак у решавању проблема званог ЛГБТ.

Селективни приступ није принцип објективног новинарства, али можда понашање РТС-а и не треба да нас чуди, јер је то сервис који је прекршио и основни постулат објективности у новинарству, па је себе накитио атрибутима јавни медијски сервис „европске Србије“, газећи свој објективни и стварни назив „јавни медијски сервис Србије“.

СНП НАШИ јавно захтевају од РТС-а да подхитно јавност, посебним прилогом у дневнику у 19.30 часова, информише о нашем Предлогу закона о геј прајд пропаганди на територији Републике Србије и престане са принципима отворене или скривене политичке дискриминације коју примењује својим селективним и крајње непрофесионалним приступом овој важној теми за друштво и грађане Србије, јер грађани имају право да знају СВЕ!

Информативна служба СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9201

3 replies »

  1. Николић је у предизборној кампањи рекао да ће када дођу на власт „одмах сутра“ сменити Тијанића, али исти изгледа веома одговара страном фактору који несметано вршља по Србији. Ни Вучић ни Николић не смеју да га дирају. Једино удружена опозиција на што скоријим и превременим изборима ће њега склонити.

    Свиђа ми се

  2. Joj остави масоне илуминате и остала створења „Брале“, Србију је окупирао западни империјализам и његова неолиберална идеологија а не нека митска бића из легенди.

    Свиђа ми се

  3. + Очекујете одговор од Удбаша и масона… Зар се не види да му све СРБско смета и да скрнави стављајући масонске знаке и симболе…Подобне и послушне бира и по налогу ? Нико га не дира јер је добар свима а најгоре ми га плаћамо за то нечасно дело. +

    Свиђа ми се