ГЛОБАЛИЗАМ

Уједињене Нације притискају власти Србије да закажу нови датум за параду (!)


УН: Власти да закажу нови датум за параду

04.10.2012 14:29
Танјуг

ЖЕНЕВА – Висока представница УН за људска права Нави Пилај изразила је жаљење због одлуке српских власти да забране сва јавна окупљања заказана за суботу у Београду, апелујући на њих да закажу нови датум одржавања „Параде поноса“ како би ЛГБТ популација могла да оствари основна људска права.

Како је саопштила Канцеларија УН за људска права, Пилајева је оценила да, власти, забрањујући окупљање осетљиве популације како би је заштитиле од напада екстремиста, „додатно крше њена основна људска права“.

„Државе треба да се ухвате у коштац са предрасудама, а не да се пред њима предају. Апелујем на Владу да предузме мере како би обезбедила одговарајућу заштиту за ЛГБТ заједницу, као и за друге осетљиве заједнице и мањине, као што је ромска, како би могле да остваре своје слободе изражвања и слободног окупљања“, рекла је Пилајева.

Она је подсетила да је Србија од 2008. године учинила значајан напредак у унапређењу и заштити људских права, о чему су, како је додала, посведочили и бројни механизми УН за људска права.

„Током последњих година Србија је показала снагу у испуњавању својих обавеза на заштити људских права и београдска ‘Парада поноса 2012’ ће бити још једна прилика да поново потврди њену посвећеност унапређењу људских права за све, поготово за најосетљивије заједнице. Апелујем на власти да омогуће поновно заказивање параде 2012. за ЛГБТ заједницу“, додала је она.

_____________
http://www.tanjug.rs/novosti/61611/un–vlasti-da-zakazu-novi-datum-za-paradu.htm#.UG2Cwm_zuws.facebook

13 replies »

 1. Kako toj satanisticnoj Uniji Jevroskoj “ nije sramato ( oni neznaju za to ! ) da govore u ljudskim pravima ! Trebalpo bi ih upitati najpre kako se oni brinu o LJDSKIM PRAVIMA SRBA na Kosovu i Metohiji … gde ljudozdreri albanski zderu nasu omladinu ( i ne samo omladinu ), ubijaju Srbe ( svo sto mrda ), pale srpske kuce i skoro je 100% srpskih grobalja unisteno … i tako dalje ! ! ! Ja sam daleko, van zemlje ali nerazumem kako su svi tamo u majci Srbiji mutavi i nista neznaju da kazu i da optuze Jevropsku Uniju , USA i njihove saucvesnike i kriminalc e koji ih posluzuju ( ima medju njima i dosta Srba – ako su to jos uvek Srbi – nazalost ! ) kako zverski i sistematski unistavaju dicni srpski narod ! ! !
  Srdacno vas „dopisnike“ iz Francuske,
  Bogdan Manojlovic – Beckett

  Свиђа ми се

 2. SRBI, organizujte se OVAKO: U E-UNIJI – gradjani i protivnici takvih Satanista i Nazista – se skupe u 20 puta vecem broju – blokiraju put takvima – tako da policija zbog sigurnosti mora to da spreci – jer bi doslo do TUCE – kao i uvek.. Pokazite ovaj video svim kenjatorima iz EU-Parlamenta – kada pocnu da pricaju o NETOLERANTNOSTI Srba!!!

  Свиђа ми се

 3. Парада срама ће се у Србији одржати само онда када у Њујорку недељу дана буду јавно гузили Бан Ки Муна. Тада ћемо по том узору у Београду јавно гузити председника Србије на Теразијама. После тога ће нам бити свеједно, згадиће нам се и налогодавци и извршиоци. Само тако и никако другачије.

  Свиђа ми се

 4. + Чему сада поново ??? Сви и свако да стане у свом граду на улицу – све да стане… и шта ће онда када се деси НАРОД. ? КО ТО ВЛАДА СРБИЈОМ… ? Као избори итд ? не него послушници Белосветских Пробисвета, Масони јавни и тајни, не стиде се, још хвале се. Држимо се Христа – сигурног спасења и нико нам неће моћи ништа. +

  Свиђа ми се

 5. Priredite ovu cuvenu izlozbu u UN i EU bas da vidimo da li ce to proci kod ono malo normalnih kjoji rade za EU i UN. Ovaj zahtev vec nema veze sa normalnim. Meni je ovo gore od Nemackog ultimatuma!

  Свиђа ми се

 6. e pa ne znate vi nas. Cim ste toliko navalili znaci da vam je samo stalo do toga da unistite moralnu i duhovnu osnovicu obstanka srbskog naroda. E pa nece da bidne. Mi smo stari narod sa velikom istorijom i ne damo se, pa makar vi kupili koliko god hocete politicara u Srbiji. Samo se narod pita, a mi samo BOga Isusa Hrista naseg volimo i pitamo.

  Свиђа ми се

 7. Они не разумеју да је Хришчанима Бог изнад свега и пре свега.

  Боље своју изгубити главу него своју огрешити душу. Рече давно једна Мајка мајка СрБкиња. Да, то може само СрБкиња да каже.

  Свиђа ми се