ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

Репресија због богохулне изложбе: ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА СЕДАМ РОДОЉУБА СНП НАШИ И ОБРАЗ, ОДУЗЕЛА 2000 ЛЕТАКА КОЈИ ПОЗИВАЈУ НА ОТКАЗИВАЊЕ ИЗЛОЖБЕ


СРАМОТА И БЕЗОБРАЗЛУК: ЗАТВАРАЈУ УЛИЦЕ БЕОГРАДА И АНГАЖУЈУ 2.000 ПОЛИЦАЈАЦА ОД НАРОДНИХ ПАРА ДА МАЛТРЕТИРАЈУ ТАЈ ИСТИ НАРОД КОЈИ ИХ ПЛАЋА, А ДА БИ СПРОВЕЛИ ОНО ШТО ВИШЕ ОД 70% ТОГ ИСТОГ НАРОДА АПСОЛУТНО НЕ ПОДРЖАВА ЈЕР ВРЕЂА ВЕРУ ПРАВОСЛАВНУ И ТРАДИЦИЈУ СРБИНА – ПОЛИЦИЈА И ВЛАДА СРБИЈЕ РЕМЕТЕ ЈАВНИ РЕД И МИР У СРБИЈИ!!!
18:30 03.10.2012. ИЗВОР: ФБ

Ивановић Иван: Репресија због богохулне изложбе

СНП НАШИ најоштрије осуђује полицијску репресију на улицама Београда, због богохулне изложбе која се организује у Центру за културну деконтаминацију у оквиру „параде поноса„. На стотине полицајаца опколило је читав простор у близини места где се одржава ова срамна изложба, чак се и верници истеравају из Вазнесењске цркве, а Игору Маринковићу из СНП НАШИ, Младену Обрадовићу из Српског Образа, Стену Гашпаровском и Џону Боснићу представницима из дијаспоре забрањен је прилаз, и полиција их је задржала више од 30 минута без икаквог објашњења. Такође приведено је седам припадника СНП НАШИ и Српски Образ јер су били у обележјима покрета, и одузето је 2000 летака који позивају на отказивање ове срамне изложбе. СНП НАШИ захтева хитно пуштање приведених лица, јер нису учинили никакав прекршај, а од председника Србије Томислава Николића захтевамо да моментално испита како је могуће да полиција штити оне које крше Устав, а хапси недужне грађана који стају у његову одбрану.

Информативна служба
СНП НАШИ

4 replies »

  1. УСТАВ ЈЕ ОДАВНО ПОГАЖЕН
    Ваше молбе председнику Републике Србије да заштити људска права хришћана су наивна или сте необавештени да је председник Републике Србије даном ступања на дужност погазио Устав Србије јер није ставио ван снаге антиуставна документа која је Борко Стефановић парафирао са Едитом Тахири и на тај начин отпочео тихи закулисни процес признавања лажне мафијашко терористичке државе „Косова“.Председник Републике Србије ма како се он звао морао је једним потезом пера да поништи договоре, споразуме, обећања која су у директном сукобу са одредбама Устава Републике Србије . Није ништа, по том питању учинио и поред јавно датог обећања грађанима Србије да ће то учинити чим ступи на дужност. Председник Владе Србије Ивица Дачић, у овом случају, у својству минитра полиције издаје наредбу за привођење мирних грађана,пре свега верника,који на миран и достојанствен начин потествују против срамне, увредљиве, скаредне, бласфемичне изложбе која вређа верска и национална осећања грађана Србије. Председник и Премијер (министар полиције) на овај начин се јасно стављају на страну својих фашистичких налогодаваца из Брисела и Вашингтона па би било часно да одмах поднесу неопозиве оставке на све своје државничке функције јер је Србија уморна од марионета и западних послушника.

    Свиђа ми се

  2. * Nasa vlada je lazna i pridrzava se ucenama EU i vodece nemacko-fasisticke gamadi. Dacic nije zabranio prakticno paradu usled krsenja ustava i vredjanaja Boga i nacije on je znao da ovoga puta moze biti i mrtvih i iz tog straha je zabranio ali izgovor da on nikome ne oduzima osobna prava nrgo spasava grad i gradjane beograda od posledica/nereda.* * Zato je obezbedio najsramniju izlozbu svih vremena na racuna srbije i srpskog naroda kako bi oprao ruke i kod EU/a hluiggan, ulizica, podlac. Pa srbi sta vi radite gledate sve skrstenih ruku? Zasto ne idu u Vatikan sa tom izlozbom verovatno bi se PAPI dopala.* * * *smederevac1940 * 2012/10/3

    Свиђа ми се