АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

Коментар уредника на „(не)патриотску причу“ и реакцију г. Матића поводом чланка у Правди – М. Новаковић


СТАВ

3 октобар 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић (уредник)

…И објављивањем истине може да се манипулише јавно мнење, нарочито методом негативне селекције вести са одређеног подручја, и према одређеној етничкој групи. Овде конкретно према нашој косметској Српској браћи. Господин Матић као искусан „(про)западни медијски оперативац“ то веома добро зна.

Б92 једноставно не „баца акценат“ на негативне ствари које се дешавају Србима на Космету од стране албанских сепаратиста, НАТО окупатора и обичних албанаца- о њима; или дозирано, или никако извештава. Истовремено оваквим високопрофилним емисијама где се Српски криминал на северу КиМ „глорификује“, док се дивљачки тероризам и тешки злочини Албанаца и КФОР окупатора над Србима објављују дозирано (или никако)- свесно се креира негативно јавно мнење у „ужој Србији“ према косметским Србима, нарочито онима северно од Ибра.

Истовремено, ако то сагледамо у контексту „медијског легализовања“ илегалне албанске државе „Косово“ на територији легалне државе Србије- где Б92 и слични „сорошки“, тајкунски, и (про)режимски медији свакодневно легализују сепаратисте, „частећи“ их легалним функцијама и титулама илегалне државе- док то рецимо не раде чак ни многи водећи светски медији- онда је сасвим јасно да је деловање Б92 и сродних медија у контексту „специјалног“ психолошко-пропагандног рата који евроатлантска западна елита и даље води против наше нације.

Сада је само питање, када ће у Србији коначно да заживи правна држава, и таквима се коначно забрани рад- Они: за које се документује кривична одговорност за подривање Уставног поретка и ширење етничке и религијске мржње према већинској нацији у Србији- изведу пред суд- А свима који су финансирани из страних и сумњивих извора, и којима се наводно „независна“ редакцијска политика одређује споља, или кроз делегиране НВО- једноставно легално додели статус „страних агената“, као што је то већ урађено у нама пријатељској Русији…

——————————-

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

Веран Матић за „Правду“: У Србији нема цензуре, нећемо скинути серијал „Патриотска прича“

Хашим Тачи финансира Б92?

4 replies »

  1. ИНСАЈДЕР ЈЕ УВЕРТИРА ЗА ИЗДАЈУ
    Од Сорошевке Бранкице Станковић се ништа друго није могло ни очековати сем оне народне „Вежи коња где ти газда каже“ Порука „Инсајдера“ је сасвим другачија од онога што је увијено у обланде „шверца и криминала“ Ради се о перманетној психолошкој припреми грађана Србије да прихвате „реалност“ да је Косово и Метохија баласт за Србију и српски народ (овде се мисли на народ у три четири већа града, остали су грађани „пучина грдна, стока, раја,грађани трећег реда) Дакле, „Инсајдер“ Србе са Косова смешта у оквире сицилијанске мафије тридесетих година прошлога века. Корупција, мито, шверц, легална крађа свакодневна је пракса диљем земље Србије.Постоје чак и мафијашки центри као што су Београд, Шабац, Суботица у којима су министри осумњичени да су „кумови“ али „Инсајдер“ сав тај прљави веш треба да покрије наводним српским Ал Капонеом са Косова и Метохије, много опаснијим од шиптарских босова. У том грму , ипак, не лежи зец. „Инсајдер“ је неколико месеци био на „леду“ чекао је да се Николић устоличи па да се Николић и Штефан Филе договоре кад је погодан моменат да почне општа свенародна лоботомија . Ангела Меркел је преко свог министа иностраних послова и лидера најаче странке у Немачкој рекла „гебелсовштина“ може да почне. „Припремите народ за завршни ударац, помозите председнику да јавно не призна лажну мафијашко-терористичку државу „Косова“ али да то уради под притиском јавности, тајно (мучки) и индиректно признавајући једну по једну институцију а све уз изговор да му је овај „горак колач“ оставила претходна власт а он , јадан, не зна да све одлуке, споразуме и квази договоре који се косе са Уставом Републике Србије може једним потезом пера да поништи. Зна и не прави се луд већ слуша онога ко га је на место председника попео , свог газду и ментора Штефана Филеа. И да закључимо. „Инсаједер“ би и последњем Србину да огади све што икакве везе има са Косовом и Метохијом (културу, традицију, историју, веру) а онда ће Јуда Николић да распише референдум само са једним еуфеминистичким питањем „Европска унија или Косово и Метохија“ Безобзира на Гебелсову формулу и невиђену пропаганду лоботомија коју врши Бранкица Станковић и Б=92 неће успети па ће референдумски листићи бити додати из оних истих Томиних џакова из Зајечара, Новог Сада и ко зна још одакле. Штефан Филе мора добити прави одговор ма шта о томе народ Србије мислио!

    Свиђа ми се

  2. Finansiranje B92 od strane najveceg mostruna kojeg je istorija ikada imala na ovim prostorima moze se zakljuciti o saucesnistvu vladajuce klike u kasapljenju srpske populacije.i otimanju teritorija. Nagovestaj Dejana Lucica u jednoj TV emisiji, da je sumnjivo da je Klinton dobio Srpsko Srce, treba proveriti, a injegovo slikanje sa Srpskim teniserkama govori svoju pricu… Ne mogu da razumem da se unutrasnji neprijatelji Srbije znaju, a da se ne preduzima nikakva odgovorna akcija… Mnogo je javne retorike, a nikake odlucujuce akcije. … Znaju se izdajnici…ali opet vladaju…retorika je sva prazna i neko je rekao, da je sve to „da se Vlasi ne sete“…

    Свиђа ми се