АУТОРИ

ПАТРИОТСКИ БЛОК- САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: АЛЕКСИЋ ВАС ПОЗИВА 6 ОКТОБРА НА ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ!


ПАТРИОТСКИ БЛОК

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Позивају се грађани Београда и Србије да у Суботу, 6 октобра ове године, уместо да изађу на параду срама да протествују против несрећника које је Бог довољно казнио, дођу сви пред Народну скупштину на лични протест Николе Алексића, директора еколошког покрета Новог Сада и Патриотског блока да подрже борбу за живот и опстанак становништва Србије због угрожавања живота и здравља.
На Србију се даноноћно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом. 

Србија је у рату. 

Против Србије се спроводи геноцид ХААРП електромагнетним таласима удруженим са хемијским запрашивањем отровима са неба. 
Незапамћеном шестомесечном сушом, као директном последицом ХААРП деловања у пољопривреди је изазвана штета већа од 4 милијарде долара, Србији прети глад.
У Србији се спрема усвајање закона о легализацији генетички модификованих организама (ГМО) које изазивају 65 најтежих болести у људском роду и стерилност код корисника ГМО хране, због чега у Србији већ сада 350.000 брачних парова има проблема са зачећем.
У Србији се свакодневно илегално увозе отрови и ђубре уместо хране, због чега нам деца пре 5. године живота улазе у пубертет, а у 18-ој години добијају рак дојке и простате. Ако наведени разлози нису довољни за општенародни протест, онда не би требало да живимо. Зато патриотски блок позива све грађане Београда и Србије да се у суботу, 6. октобра у 12 сати окупимо пред Народном скупштином да подржимо лични протест Николе Алексића, легенде борбе за живот и здравље становништва Србије. Моле се грађани да дођу породично са децом и пријатељима, да нико не понесе у рукама ништа, ни мотку, нити камен, јер се грађани позивају да траже од Војске Србије, жандармерије и полиције да бране Устав Републике Србије, да стану уз народ и похапсе издајнике у Председништву, Влади и Генералштабу због издаје народа и државе. 
Сматрамо да су то, по живот, важнији разлози исказивања протеста од протеста због организације параде срама. Сви остали протести су најављени ради трошења енергије народа и обесмишљавање изласка народа на улице. 
Изражавамо уверење да овог пута Никола Алексић неће сам заложити свој живот и слободу за живот и опстанак становништва Србије као 2. октобра прошле године када је потпуно сам испред Народне скупштине позивао војску и полицију да ухапсе председника државе, Владу Србије и Генералштаб због издаје народа и Србије.
Само смрт или хапшење ће спречити Николу Алексића да одржи лични протест због угрожавања живота и опстанка становништва Србије.
Никола Алексић држи своју реч.Информативна служба
Патриотског блока

——————————————————————————–

 

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ НОВОГ САДА

 

ECOLOGICAL MOVEMENT OF NOVI SAD

ЧЛАН ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА СРБИЈЕ – САВЕЗА ЕКОЛОШКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

ЧЛАН ЕВРОПСКОГ ЕКОЛОШКОГ БИРОА

ЧЛАН ПАТРИОТСКОГ БЛОКА

 
Војвођанских бригада 17/I

21000 Нови Сад

Србија

 

тел.: ++381 (21) 420-175

тел./факс: ++381 (21) 529-096

e-mail:ekopokretns@gmail.com

Web site: http://www.ekopokret.org.rs

Матични број: 08198322

 
  Бр. дел.  134/1 Бр. жиро рачуна: 335-1856-19
  Датум: 2. октобар 2012 ПИБ: 101638099

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА СТАРИ ГРАД

Мајке Јевросиме 33

БЕОГРАД

 

Због даноноћне агресије на Србију радиолошко-хемијско-биолошком методом уз садејство електромагнетних таласа ХААРП инсталација из САД и уз потпуну пасивност председника Репблике Србије, Војске Србије, што се граничи са издајом народа и државе, и због јавне најаве почетка геноцида над становништвом Србије легализацијом генетички модификованих организама, подносим Наслову

ПРИЈАВУ ЛИЧНОГ ПРОТЕСТА

који ћу изразити у суботу, 6. октобра 2012. године испред Народне скупштине са почетком у 12.00 часова.

Протест ће бити усменог типа без насиља према обезбеђењу Народне скупштине или околини, нећу носити оружје нити било шта чиме би се било ко могао повредити нити самоповредити, као што ме је старешина обезбеђења Народне скупштине  у полицијској униформи  оптужио 2. октобра 2011. године са  циљем изазивања насилне интервенције припадника полиције према мени.

Напомињем да је изражавање личног става у виду протеста право сваког грађанина на основу Европске конвенције о људским правима и основним слободама као и Уставно право грађана Републике Србије. Као такво не може нарушавати јавни ред и мир, још мање изазивати безбедносни ризик због чега не очекујем забрану нити кршење наведених права од стране Наслова.

С поштовањем,

 

 

Директор

 

             Никола Алексић

4 replies »

  1. Ja ipak ne razumem zasto se po drugi put zakazuje ovakav jedan protest na ISTI dan kada Beogradom treba da se pokazuju i prikazuju oni izvitopereni sa posebnim potrebama … oni koji nemaju hrabrosti da sebe nazovu pravim narodnim imenima nego se kriju iza LGBT skracenice … zaista mi nije jasan razlog toga?!

    Свиђа ми се

  2. Ovo je veoma bitno i veoma tačno: „Сви остали протести су најављени ради трошења енергије народа и обесмишљавање изласка народа на улице.

    Свиђа ми се