ВЕРА

Младен ОБРАДОВИЋ: СТОП ДУХОВНОМ И МОРАЛНОМ ТЕРОРУ!


ОТВОРЕНО ПИСМО У ИМЕ НАРОДА СРБИЈЕ на свој ФБ статус поставио је вођа родољубивог покрета Отачаствени покрет Образ Младен Обрадовић.

01.10.2012. ФБР

СТОП ДУХОВНОМ И МОРАЛНОМ ТЕРОРУ!
Његовој Светости Патријарху српском Господину Иринеју

Председнику Републике Србије господину Томиславу Николићу

Председнику Владе Републике Србије и министру унутрашњих послова господину Ивици Дачићу

Првом потпредседнику Владе задуженом за одбрану, безбедност и борбу против корупције и криминала и министру одбране господину Александру Вучићу

Поштована господо, Обраћамо Вам се у име српског народа и огромне већине грађана Републике Србије са молбом да као највиши представници српске Цркве и државе, користећи све законске могућности, предузмете одговарајуће мере и спречите одржавање такозване „Параде поноса“ заказане за 6. октобар 2012, као и других садржаја „целонедељне манифестације Београд прајда“ којима се на најгрубљи начин вређају осећања свих хришћана.

Већ сам слоган под којим се одржавају хомосексуалне манифестације – „Љубав, вера, нада“ – као и датум почетка – 30. септембар – представљају отворену увреду за све вернике, будући да се управо тог дана у Православној Цркви молитвено прославља успомена на Свете мученице Веру, Наду и Љубав и њихову мајку Софију. Осим тога, за 1. октобар је најављена ни мање ни више него „Тајна вечера“, док је за 3. октобар планирана изложба шведске „уметнице“ Елизабет Олсон Валин, са фотографијама у којима је Господ Наш Исус Христос представљен у светогрдним позама са хомосексуалцима, транссексуалцима и ХИВ позитивним особама!

Господо, ово је до сада у Србији највећа увреда и провокација упућена не само православним него и другим хришћанским верницима који живе у нашој земљи, ово је највећи изазов моралном кредибилитету државе! За опстанак једне нације није важна само економија, већ и морал – односно скуп етичких и духовних вредности које једном народу омогућују самопоштовање, физичко и духовно здравље и нормалан историјски развој.

У овдашњим медијима се већ годинама говори о угрожености права разних маргиналних група, док се традиционалне вредности, којима је привржена огромна већина нашег народа, извргавају руглу. Огорчени народ оправдано поставља питање: да ли у Србији има некога ко брине о правима већине? Дозволите да Вас подсетимо да је управо та већина Вас изабрала са мандатом да заштитите индивидуална, социјална и духовна права Ваших бирача.

Стога Вас још једном позивамо да учините све што је у Вашој моћи како би се зауставио духовни и морални терор мањине над већином.

Народ Србије

3 replies »

 1. Коментар са фб странице Срби на окуп: Прво, одакле то да брат Младен говори у име народа? На основу чега? Није ли то претенциозно и не звучи ли то комунистички? Дргуго он каже :“Господо, ово је до сада у Србији највећа увреда и провокација упућена не само православним него и другим хришћанским верницима (!!!) који живе у нашој земљи…“ Не звучи ли ово екуменистички? Какви други хришћански верници!? Постоје ван православних само лажни хришћани тј. јеретици. Тако ми правоверни исповедамо а ово што он исповеда је екуменизам и то на сред странице која ради са благословом Преосвећеног Владике Артемија, највећег борца против екуменизма. Нема ту духовног здравља о коме он пише, а знамо и да се није огласио нити одредио поводом прогона Владике Артемија и да је у врло добрим односима са екуменистима, прогонитељима. На крају, у односу на тему о којој пише, писмо је више него млако и не пуни око.

  Свиђа ми се

  • Марко, не шири комунистичке памфлете! Подршка за милана. Трећег октобра од 18 сати сви у Бирчанинову 21 да демократски поразговарамо са педерима!

   Свиђа ми се

  • Овај коментар је по мени очито ,, троловање „ на нету, жалосно ми је брате Марко овакво ,, зурлотско„ размишљање, а и говорити у множини је било у давно прошлом времену. ,,Извадити треба прво балван из ока свога, па тек онда гледати трун у оку брата својега, Младена„.

   Свиђа ми се