АУТОРИ

Горан Петронијевић: Издаја Косова и Метохије је највећа клетва


Срби са Космета окупили су се данас у Косовској Митровици у организацији Народног покрета „Отаџбина“ због подршке Звонку Веселиновићу који је у шиптарском затвору од краја 2011. године.

01.10.2012. ФБР аутор Биљана Диковић

“Е, па не може више, да Звонко Веселиновић и слични њему буду у затвору због тога што воле и бране своју земљу и свој народ, а да се власти богате у издаји. Свака власт у Србији, па и ова која је сменила ону, најиздајничкију у историји Србије, мора знати да им нема опстанка без Косова и Метохије. Издаја Косова и Метохије је највећа клетва, а историја је пуна примера да се издаја никоме није исплатила. Издржите још мало зато што Звонко издржава неправедну робију и клевете. То је јединствена борба на различите начине. Издржите до пролећа. Јер ће на пролеће сунце са Истока засијати много јаче. Нама донети братску топлину и олакшање, а душманима шта им Бог да. Живела слободна Србија.“ Ово су речи адвоката Горана Петронијевића, из писма које је које је прочитано на протесту.

Звонко Веселиновић је по Петронијевићу поручио: „Поздрави их и реци им  да издрже и нек не брину за мене. Ако они издрже ја ћу и неправедну робију а и лаж издржати на једној нози. Моли их да не попусте, да не би било узалудно све што смо до сада урадили.“

Published on Oct 1, 2012 by

3 replies »

  1. Време је дошло да се шиптари и њихови савезници истерају са српског Косова! То значи истерати из Србије све оне који сметају Српском јединству, односно свим ИЗДАЈНИЦИМА!

    Свиђа ми се