Видео

Војислав Милошевић: У САРТИД-у истопљено 2000 српских тенкова!


Из емисији “Питања и одговори” на ТВ “Палма Плус” гостујући код Оливере Милетовић, Војислав Милошевић говори о приватизацији смедеревске железаре и њене позадине.

01.10.2012. извор: dzonson.wordpress.com

Зашто је продат САРТИД?

Војислав Милошевић:

“Питали сте зашто је продат, продат је из следећих разлога. Када је Србија, нажалост 5-ог октобра имала један такав пуч какав је имала, и када су дошли на власт људи који су добијали нештедимице од запада и њихових тајних служби стотине милиона марака, у то доба, да би се организовали да би извршили тај пуч. Они су продали, дакле, Смедерево американцима, са намером да се комплетно наоружање српске војске истопи у тој железари! Отприлики 2000 тенкова српских је тамо истопљено…. и ако имате при том 2900 тешкога комада артиљеријског оружја, које је исто тако, хаубица, топова и других, истопљено тамо, долазите до једне невероватне цифре и бројке колико је српска војска разоружана! И када видите кад се дешава да Ју Ес Стил напушта Смедерево? Онда када су завршили посао. Њима више боравак овде не треба. Они су одрадили посао, добили су 100% челик, разоружали војску Србије и напуштају Србију”.

Да, запад је одрадио посао, али само захваљујући што су наши квислинзи и шибицари 100% одрадили посао за њих! А то су министри разоружања српске војске, и министри распродаје привреде Србије!

Ја мислим да је ред да за 100% добро одрађен посао, добију 100% ћузу!

Сада нам је главно оружје за “одбрану” праћка, и шта ће са њом да ради нови минстар “одбране”, Вучић?
Да ли ће њом неког судски да “гађа” и стрпа га 100% у затвор за 100% одрађен посао?

2 replies »

  1. То је урађено да би српски народ поптуно осиромашио. Колико ће нам сада требати да платимо израду нових тенкова? Где може данас држава да опастране без тенкова. То су могли да нам ураде најкрволочнији непријатељи народа. Ем су нас разоружали, ем то сада моерамо поново да плаћамо.

    Свиђа ми се