ЗДРАВЉЕ-ЕКОЛОГИЈА

Кемтрејлови (и) на северу Косова и Метохије?


ФБР, 30.09.2012.

Последњих дана на северу Косова и Метохије уочено је много више трагова од прелета авиона, него иначе. Више људи нам је потврдило информацију да се ти трагови веома дуго задржавају на небу а када нестану, формира се сиви прозирни облак који као измаглица дуго стоји на небу.

Такође, мештани севера КиМ су уочили да је необично и то што у задње време нема појединих птица: врабаца, врана, косова које су раније у ово доба године биле веома бројне у овом делу јужне србске покрајине.

(архивска фотографија)

6 replies »

 1. Питам се да ли је ико узео узорак ваздуха тамо где се појавио облак и анализирао га. Невладина организација која се брине о екологији је дужна да то уради. То је лако изводљиво и није скупо. У вис послато балон напуњен хелијумом испод кога је гондола са уређајем који узима узорке на различитим висинама. После тога се откачи од балона и падобраном пада на земљу. То треба прво урадити уместо непрестано понављати: ”Вук долази”.

  Свиђа ми се

 2. kosmet
  phpBB

  Поруке: 724
  Са нама од: 13/02/2008

  Tomislav Nikolic odobrio unistenje Kosova i Metohije na zasedanju u UN Americkim cionistima

  Одг: Boris Tadic i Jure Francetic

  « Одговор #841 послато: септембар 24, 2012, 05:36: »

  Planira se genocid nad Srbima i udruzeni zločinacki poduhvat zvani HAARP u toku noći 12 oktobra ove godine.

  Konkretne frekvencje kojima će da izazovu zemljotres seizmickim oruzjem su:

  18.30kHz
  19.80kHz
  20.27kHz
  22.10kHz
  23.40kHz
  24.00kHz
  37.50kHz
  45.90kHz

  Modulacija mi je još nepoznata.
  Ko ima opremu za pracenje frekvencija radio skener sa opcijom RF capture i sa snimacem može da prati ove frekvencije.
  Neka zabelezi ako ga interesuje.
  Izvinjavam se na ovim frekvencijama operise ono što se nekad zvalo haarp iz Beljine a sad se zove haarp iz ko zna koga mesta sakrivenog u Srbiji.
  U pitanju su takozvana ‘istrazivanja parametara jonosfere’.
  A iza toga se krije ucesce domaćih u zločinu koji će se desiti.
  Ovo mu dodje kao nekakva oprema za nisanjenje Srbije na teritoriji Srbije.
  У Београду су се ретко кад осећали земљотреси. После оног из Црне Горе, ваљда се следећи осетио тек 1990 или 1991 у рану јесен. И деловали су ми природно.

  Међутим, ова следећа два су ми деловала сасвим неприродно, знаш кад имаш осећај да нешто ту не пасује.

  Први од та два је био у јесен 1998, кад су нам претили бомбардовањем. Земља се прво мало затресла, осетио сам да је земљотрес и скочио на ноге, а затим је наишао талас, који је подигао целу моју зграду, толико да сам изгубио равнотежу. Као да се цео паркет под ногама подигао, такав осећај је био, али није тресло. Није било штете по граду, по нека витрина је можда само пала. Епицентар мислим Маљен-Рудник.

  Следећи земљотрес се осетио током бомбардовања, неких месец ипо након почетка бомбардовања. Епицентар поново Ваљево, Мионица, ту негде. Било је оштећења. Пази, падају бомбе, експлозије, па још и земљотрес. Просто да не поверујеш. Не може то случајно да буде, јок.

  Свиђа ми се

 3. И ШТА РАДИ НОВА ВЛАСТ И АКТИВИСТИ ВЛАДАЈУЋИХ СТРАНАКА, „АКТИВНИ ГРАЋАНИ“ , РАТНО ВАЗДУХОПЛОВСТВО, КОНТРОЛЕ ЛЕТОВА
  Што се не ГАЂАЈУ И НЕ ОБОРЕ ТИ АВИОНИ
  Ко им даје дозволе за прелет теритирије и корошћење ваздушног простора:
  Што се не подигну авиони и не оборе или пресрету и приземне авионе за које се види да из ауспуха излази већа количина издувних гасова:
  Исто важи и за ХААРП антене.

  Свиђа ми се

 4. Да , ноћас илити прецизније речено , јутрос , су веома активни били авиони ,елем ја сам релативно близу административне линије са Косовом и Метохијом , јутрос када сам крену у цркву на литургију и ја сам такође видео изшарано небо авионским запрашивањем а ево и кратког видео снимка од јутрос , снимљено у Прокупљу око 7:30 часова.

  Ево и линка до видео снимка

  [video src="http://s227.photobucket.com/albums/dd79/zoxyf/?action=view&current=30092012003.mp4" /]

  Свиђа ми се

  • ја сам у Житорађи и приметио сам то исто само ноћ пре. Хтео сам да сликам али помислио сам да је то већ често виђана појава.

   Свиђа ми се

 5. ZAGADJIVANJE SA NEBA OD STRANE NATO P.D,RA, BAS KAO STO JE NIKOLA ALEKSIC PRICAO TOME RANIJE.OPREZNOST ZBOG TOGA STO SE TICE HRANE, SVU HRANU KONTROLISATI I DOBRO PRATI, A NE BI BILO LOSE I DATI JE NA ANALIZU ZA SVAKI SLUCAJ.

  Свиђа ми се