ВЕРА

СНП НАШИ: У ПРАВОСЛАВНОМ БЕОГРАДУ – ГЕЈ ВЕНЧАЊЕ


СНП НАШИ: У ПРАВОСЛАВНОМ БЕОГРАДУ – ГЕЈ ВЕНЧАЊЕ

Саопштења

29. септембар 2012.

Храм Светог Саве

Организатори геј прајда 28.09. 2012. организовали су у Кнез Михајловој улици у Београду „геј венчање“. У овој уличној провокацији и перформансу организатори „Београд прајда“ венчали су две лезбејке „Веру и Наду“ чиме су пљунули у лице свих верника, исмевајући истоимене православне светитељке, а од српске престонице начинили нову Содому и Гомору.

СНП НАШИ упозорава министра полиције и премијера Ивицу Дачића да православни верници више неће трпети овакав терор који долази од стране ЛГБТ организација којима је дозвољено да отворено крше устав Републике Србије, и да је крајње време да се огласи и реагује.

Ако премијер није способан да заштити грађане од терора који се спроводи над верницима СПЦ, нека поднесе оставку због неспособности, иначе ће грађани морати сами да крену у заштиту својих права која су уставом загарантована.

Информативна служба
СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9152

****

***

ФБР ДОДАТАК, ТЕКСТ СА САЈТА МОНДО:

 Што играју ове девојке по Кнез Михаиловој?

29. септембар 2012.

Ко се јуче нашао у Кнез Михаиловој улици присуствовао је необичном догађају.

Група девојака се јуче баш разиграла на сред Кнез Михаилове улице и привукла бројне шетаче, а погледајте како је то изгледало: (видео снимак)

Ово је промотивни спот за Belgrade Pride који би требало да се одржи 6. октобра у Београду. Иако је још пре шест месеци најављено када ће бити одржана овогодишња Геј парада ми још не знамо да ли ће ове манифестације бити.

Било Геј параде или не тек група младих људи снимила је спот којим жели да упути поруку да би у Србији тих 960 корака могло да се направи без проблема.

На овај снимак емитован на YouTubu муњевито је реаговала организација СНП Наши. У саопштењу за јавност наводи се да су организатори геј прајда организовали „у Кнез Михајловој улици у Београду геј венчање“.

„У овој уличној провокацији и перформансу организатори „Београд прајда“ венчали су две лезбејке „Веру и Наду“ чиме су пљунули у лице свих верника, исмевајући истоимене православне светитељке, а од српске престонице начинили нову Содому и Гомору.“, саопштено је из ове организације, а остаје нејасно како су из спота сазнали да се ради о „Вери и Нади“.

У саопштењу се наводи и да ова организација „упозорава министра полиције и премијера Ивицу Дачића да православни верници више неће трпети овакав терор који долази од стране ЛГБТ организација којима је дозвољено да отворено крше устав Републике Србије, и да је крајње време да се огласи и реагује.“

Из овог удружења упозоравају да ће „грађани морати сами да крену у заштиту својих права која су уставом загарантована, ако премијер није способан да заштити грађане од терора који се спроводи над верницима СПЦ“.

(МОНДО)

11 replies »

 1. За педерастију је одавно познато да има своју ознаку дијагнозе као психолошки поремећај илити обољење – болест. То што је нека америчка педерчина прогурала уз ненормалне количине новца корумпирајући све који су могли одлучивати по том питању да се то прикрије и уместо као болест категорише као опредељење и даље не мења научно доказану чињеницу да је реч о болести. Све остало у вези те приче је само гола политика уз обиље корупције и притисака на друге нације да то скарадно размишљање прихвате и усвоје као своје.
  Само доследна примена закона и Устава који већ постоје довела би до трајне забране ове пошасти. Још да неко те прописе и примени…

  Свиђа ми се

  • Војвода, врло си концизно и прецизно објаснио суштину проблема. И ја то исто у многим коментарима говорим да је педерастија медицински дефинисана као ментални поремећај и да га као такво треба изоловати. Дакако, држава је легализовала геј покрет и тиме се ставила на страну легалног ширења менталног обољења у народу. Тај аргумент говори да се руши Устав. Ако се потврди исто на Уставном суду долазе тешка времена и борба против легализоване изопачености биће герилског и дугогодишњег карактера.

   Свиђа ми се

 2. ПРЕДЛАЖЕМ: Сви који имају могућности да камером, мобилним или другим средствима биљеже лица из ЛГБТ покрета да то учине на сваком њиховом јавном наступу. Требаће нам за предстојећи герилски рат против ових наказа како би се спасила србска породица и православље.

  Свиђа ми се

 3. Макар то била игра и парада, мислим да нам се ништа добро не пише. Знам да лудаке не иде тући, јер лудог не можеш ни батинама опаметити. А опет, ни ово ничему добром не води. То је тежак акт насиља над моралом, хришћанством, над народом, јер је то пропаганда нечега што је опасно по народ, јер, ма колико то немало успеха у народу, ипак ће та педерска пропаганда дати неког резултата и почећемо да се све ненормалније понашамо. Повећаће се број педера и лезбијки, а то и јесте циљ уништивача људског рода. Ми постајемо полако Содома и Гомора, а шта се са Содомом и Гомором догодило, ваљда сви знамо.
  Наравно да би то требало гонити као сваки антидржавни и непријатељски акт. То што нам на Западу говоре да је то нормално, бојим се да они то кажу нама, а сада ни тамо баш на то радо не гледају.
  Мислим и убеђен сам да смо на путу да почнемо убрзано да нестајемо с лица земље.
  Да сам полиција, не бих дао ове овакве „параде поноса“. Ако неко то почне да парадира с тим, пришао бих му као полицајац и питао га: „Покажи ми оног ко ти брани да се ј…ш у дупе“. Ако овај никога не покаже ко му брани да то ради, рекао бих му: „Марш са улице и испред деце, па иди кући и ј..и се у дупе с ким хоћеш, али немој то да рекламираш, јер ни ја не рекламирам на улици кад ј…м жену!“

  Свиђа ми се

 4. ХОЋЕ ЛИ СЕ УСКОРО, МОЖДА, НЕКИ ЧОВЕК ИЛИ ЖЕНА ВЕНЧАТИ С НЕКОМ ДОМАЋОМ ИЛИ ДИВЉОМ ЖИВОТИЊОМ!?

  Да ћу то дочекати у свом веку у центру српске престонице, стварно нисам ни у сну очекивао. Не смета ми, лично, толико да се жена са женом воли. Некако ми то личи на нешто што може да, на неки начин, буде и нормално. Али да замислим да се венча муж са мужем, па то стварно још не могу да замислим. Да ли је могуће и такво венчање после овог венчања жене са женом. да ли је номално имогуће да човек човека и жена жену у кревету пожели!? Каква је то девијација!? Да ли је то стварно нормално? А и ако је „нормално“, не могу да замислим секс мушкарца са мушкарцем. То ми личи на секс слона са слоном. Ово „секс“ жене са женом, хајд, помози Боже! Некако имају макар привид нежности и међусобне пожељности, али како да мушкарац пожели да „навали“ на мушкарца! Стварно је грозно.
  А најгоре не могу да схватим зашто ми који нормално волимо само жене, не тражимо да у вези с тим улицама парадирамо. А зашто то парадирање треба овима који воле биће истога пола.
  Мислим да је то изигравање, измотација, досада код људи који не знају шта ће са собом, а вероватно и потреба да скрену пажњу на себе, па пошто немају никакве посебне надарености чиме би скренули на себе пажњу, они раде оно што није уобичајено и тако заиста скрену пажњу на себе.
  Да ли је могуће да сутра неко изведе своје „венчање“ с неком животињом, јер је познато да људи, у недостатку жене, навале и на животињске полне органе. По логици: „кад немам правог, дај шта даш“. Нагон човека на чудо нагони. Хоће ли се, дакле, ускоро неки човек или нека жена венчати с неком домаћом или дивљом животињом!?

  Свиђа ми се

 5. Мораћемо да бранимо Београд од преобученог западњачког примитивизма. И даље се за малограђане даје представа Госпођа Министарка-улаз слободан .Ако наставе, 1.Њутнов закон свака акција има реакцију.,а Срби имају већ несразмерну употребу силе…

  Свиђа ми се

  • Pozeljno je da narod Srbije zna koje su to zivotinje koje dozvoljavaju ovakve scene. Evo vam ovaj sajt pa pokazite da vecina vidi i da se zgrozi ne samo ovog weba vec da se zgrozi svih onih koji propagiraju sodomu i Gomoru. http://tinyurl.com/5n9kyw . Zar ovo treba nasem narodu ma treba uhvatiti Tadica i mafiju i Nikolica jajaru zajedno sa Dacica pa sve po usta sa usranim motkama a mnoge zatvoriti u zatvor najmanje da leze tamo sa svojim porodicama sto godina da ne zagadjuju Srbiju

   Свиђа ми се

 6. Руски метод је најбоље решење за наш проблем. Забрана тих глупости на сто година па нас неће смарати убудуће. За тих сто година ваљда се и они дозову памети и схвате шта се с чиме уклапа и шта где иде.

  Свиђа ми се