ДЕШАВА СЕ...

Покајање Геј активисте Аздејковића је лажно – мора да одговара!!!


Покајање Геј активисте Аздејковића је лажно – мора да одговара!!!

23 септембар 2012, СНП Наши

СНП НАШИ који је протеклих дана представио писање геј активисте Предрага Аздејковића у којем позива на рушење верских објеката резултирало је тиме, да је Аздејковић изнео јавно извињење, објашњавајући да је на насиље позвао у „налету беса и фрустрација„јер му се прети смрћу и насиљем.

Ова тактика најпознатијег геј активисте да себе представи као жртву је само обмана јавности, јер он већ низ година, кроз своје текстове и различите фотомонтаже, изазива верску мржњу и позива на насиље над верницима, и на себе навлачи гнев јавности.

Протеклих дана је чак извређао и Ника Вујичића, човека који је тежак инвалид, и нема удове, позвавши га да га анално задовољава.

СНП НАШИ, „покајање„ Аздејковића сматра само покушајем да представљањем себе као жртве умири гнев јавности, док и даље на његовом фејсбук профилу стоје његове бласфемичне фотомонтаже, попут иконе „Тајне вечере„ , на којој на столу за којим једу Господ и апостоли стоји полу го геј мушкарац, као и многе друге.

Криминално деловање геј активиста који отворено изазивају верску мржњу и позивају на обрачун са верницима, је апсолутно против уставно и против законито, и држава је дужна да заштити грађане од оваквих излива нетолеранције, без обзира од кога долазе.

Информативна служба СНП НАШИ

064 992 77 44

Једна од слика на Аздејковићевом профилу:

3 replies »

  1. Случај тог несретника је пројекција размишљања цијелог геј покрета. Да је он сам и изолован случај ја не бих обраћао пажњу. Будући да он популарише мишљење његовог покрета, а који је легализован као удружење захваљујући ранијим властима, онда то потврђује чињеницу да је Србија на мала врата увучена у западни деструктивни покрет уперен против човјека.

    Свиђа ми се