ВЕРА

Отац Антоније о погубним последицама бране Ровни


+++

ПОЗИВ СВИМ ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА…

Молимо Вас да на Крстовдан дана 27.9.2012.г. дођете на Православну Литију која ће у 10:30 часова кренути од Храма Светог Саве на Врачару улицама Београда све до Скупштине, Председништва и Владе Р.С. где ћемо предати копије са по 30.000 потписа за заштиту манастира Грачанице ваљевске од рушилачког скрнављења које је у току и ревизију погубног пројекта бране Ровни.

Помозите да ово дело не прође незапажено пред народом нашим и да сав овај Бого-родо-љубиви труд неко из хидро-мафије у старту не гурне под тепих.

Молимо Вас и да, ревносно и што пре, проследите ову информацију свим Вашим пријатељима и познаницима. Благодаримо. сБогом били!

Православно ИстиноЉубље и Еколошки покрет Србије

2 replies »

  1. Pozdravljam izjavu oca Antonija i srpskog borca za istinu. Izlaganje je bilo izvanredno prateci istinaskim cinjenicama. Pozdravljam potpuno. Ali imam i prigovor a to je: Ko je onaj fotograf koji ispade ispred kamere i zakloni ledjima oca Antonija ciitavih pola minute a mozda ivise i koji ste vi studio bez organizacije covek govori o najvaznijim momentalno stvarima u srbiji a nekakvi neprofesionakni ljudi zaklanjaju usmerenost kamere setaju okolo dosaptavaju se itd. Jos jedna i najveca zamerka a to je: Ako smo srbi i borimo se na nacionalnom polju i veri onda pocnite jednom da govorite cisto srpski bez stranih izraza. Prigovor ocu Antoniju takodje koji ih isto u svom recniku ima. Kada je govorio o gracanici i nemanjicima zaboravio je nesto sto je Sveti Simeun rekao: „BRACO NE UZIMAJTE TUDJE RECI JER KOLIKO IH VISE IMATE VISE PRIPADATE NJIMA.“ Do cega je sada doslo.
    Uz boziji blagoslov

    Podunavac

    Свиђа ми се