АУТОРИ

ПАТРИОТСКИ БЛОК: ПОДРШКА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ПОДИЗАЊЕМ ПРВОГ КУЛТУРНОГ УСТАНКА У СРБИЈИ…


Патриотски Блок

МОРАЛНО ПРОСТИТУИСАЊЕ ТЗВ, СРПСКЕ УМЕТНИЧКЕ ЕЛИТЕ ИЛИ ПОДРШКА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ПОДИЗАЊЕМ ПРВОГ КУЛТУРНОГ УСТАНКА У СРБИЈИ 

10 септембар 2012,

СРБски ФБРепортер

Одувек је у Србији било моралног проституисања тзв. уметничке елите. Одувек се знало ко је у Србији режимски писац, глумац, певач, ликовни уметник или критичар, редитељ позоришних представа или режисер режимских филмова, односно ко је режимска метреса. Такви се нису смели оспоравати ни погледом, још мање критичком речју.

Такве особе су одувек имале директне користи од своје, сада већ потпуно огољене проституције; неки су напредовали у својој професији, књиге су им се објављивале у енормном тиражу, глумили су у свакој значајнијој представи мимо свог објективног глумачког талента, глумили су у ТВ спотовима по наруџбини режима, певали су председнику Титу и заклињали му се на верност у име нових генерација или су певали на предизборним конвенцијама интересних група продајући своју популарност широким навијачким масама за изборне гласове онима за које певају по принципу, ко да више. Отварали су годишње и по неколико својих ликовних изложби, режирали своје филмове и поред армије талентованих режисера, за коју оцену је најбољи пример у новијем добу г. Борис Малагурски са својим првенцем Тежина ланаца, наспрам антисрпског филма Горана Паскаљевића који сопствени народ проглашава геноцидним и одговорним за холокауст јеврејске нације (!).
Колико је тек посленика тзв. српске уметности подлегло позивима режима да им својом популарношћу помогну у одржању власти прихватањем одговорних функција у Влади Србије; да буду министри културе, саветници министарстава, управници позоришта, музеја, галерија, архива и других државних институција у области културе и др. области.

Оправдање да су предложене функције прихватили само из разлога да помогну својој струци је више смешно, него жалосно. Радило се само о најнижем нивоу проституције ради задовољавања тренутних личних амбиција свих врста.

После парламентарних избора у Србији 2012. године пале су маске са бившег режима који се оголио у пуној мери као издајнички режим који је радио против српског народа, његове духовне баштине и будућности. Да је г. Драган Коларевић осудио у свом тексту само појаве и понашање анонимних припадника тзв. уметичке елите Србије, одговорно тврдим да се нико не би јавио на осуде најнеморалнијег понашања тзв. уметничке елите Србије, нико се не би препознао, нити реаговао. Али, ако у свом јавном саопшгтењу наведете режимске проститутке по имену и презимену, онда сте их све заједно добили као своје противнике.

Зато ми је дужност да упозорим тај полусвет из тзв. уметничке елите Србије у име Патриотског блока, да тај списак нечасних имена посленика културе који су се удружили са противнародним издајничким режимом Србије на добијеном задатку обездушења српског народа, није написао г. Драган Коларевић, него они сами.
Г. Коларевић је само својом храброшћу и бескомпромисношћу обелоданио списак који су издајници сами саставили, сами унели своја имена на тај списак бешћашћа српског народа. Спреман сам, чак шта више, да се јавно супротставим г Коларевићу и да му кажем да није саставио комплетан списак изрода српског народа из области културе, али и у овом, туђом вољом састављеном и његовом храброшћу обелодањеном списку бешћашћа проданих душа, задужио је српски народ. Хвала му за то, српски народ ће умети да цени такву храброст и жртву.

Напад спонтано именованог полусвета на личност г. Драгана Коларевића, поистовећивање сопственог списка са фашистичким методама од стране препознатих лица, само говори о прецизно погођеној мети у виду издајника српског народа. Њихов позив за смену г. Коларевића више је фашистички, него његово обелодањивање списка изрода српског народа, јер је усмерен на уништење његове егзистенције, за разлику од његове жеље да се само разобличе издајници српског народа по списку који су сами саставили.

Датум почетка првог српског културног устанка биће одређен даном сношења последица због обелодањивања туђег списка изрода српског народа од стране г. Драгана Коларевића.

Гест г. Драгана Коларевића је заслужио да уђе у анале борбе српског народа за повраћај своје душе и своје духовности. Оставимо ли га самог у тој борби, нећемо бити достојни његове жртве.

2 replies »

  1. Богоборним, систематским и системским радом произведена је лажна културна елита и ангажована на успостављању друштвеног духа за потребе срамног времена окренутог против свега што је србско, и она из петних жила ради на банализацији духа нације и подмуклом искорењивању националног поноса и достојанства. Наша нација генерацијама под принудом трпи да је уместо националног духа у боље сутра, с лошег на горе води задах сатанског западњачког злодуха. Рад ових изрода искључиво окренутих личном стицању материјалних добара систематски је спровођен у свим досадашњим антинародним режимима а данас достиже кулминацију. Као лав који риче овај агресивни, грабљиви и нестрпљиви злодух лажи кружи око вечног духа Истине нападајући све кроз векове доказане традиционалне непролазне вредности откидајући од њих парче по парче из генерације у генерацију и намећући лажне вредности агресивног сатанског злодуха западне цивилизације . Ову унутрашњу агресију лажног, удворичког, западњачког, злодуха, у потпуности се слажем са Вама, треба зауставити одлучним подизањем Првог Културног Устанака у Србији у име одбране вечних вредности вечног Духа Истине. Ми Православни Срби никад нисмо били агресори али смо зато увек били непобедива одбрана. Неподељеним срцем подржавам Ваш предлог и користим прилику да позовем све Србе неоштећеног Православног корена да се свим својим креативним потенцијалима укључе у Србску Духовну Одбрану кроз Први Културни Устанак.

    Свиђа ми се