Коментар дана

Коментари наших читалаца: Никола Алексић – Није крива водитељка, већ ми што то дозвољавамо…


Коментари наших читалаца се односе на текст: Оливера Ковачевић: Јасеновац исто што и убиство лопатом?!

Јован Бабић, 24. август 2012. @ 12:30

Да ли је могуће да је ова водитељка на државној телевизији, да ли је могуће овако нешто изјавити? Уколико ова наказа не буде уклоњена са РТС-а, нећу више плаћати претплату. Захтевам да се јавни сервис РТС-а, јавно извини гледаоцима због увреде, коју је ова коментаторка нанела целом српском народу. Уколико то не учините имаћете проблем!

Никола Алексић, 24. август 2012. @ 15:21

Могуће је, заиста је могуће г. Бабићу. Али Вама и свим оним грађанима који се згражавају због изјава и понашања јавних посленика, па и наведене особе, скрећем пажњу да та особа није крива. Криви смо ми, гледаоци, грађани Србије, који смо дозволили да се на тзв. јавном сервису запошљава необразовани људски шљам без моралних и етичких особина.

Не можемо ми, грађани Србије, да се љутимо на Створитеља што је је коментаторки тзв. јавног сервиса доделио у процесу стварања тек једну вијугу мозга више од кокошке. То је неповратно завршен процес.

Наше је право и дужност да од оснивача тзв.јавног сервиса Србије захтевамо да на одговорно место директора постави стручну особу која ће на основу своје образованости, стручности, моралних и етичких принципа бирати особе на одговорна места у јавном информативном сервису на основу истих принципа, а не на основу спремности неке особе да дигне сукњу.

Бунимо се, протестујмо што нам такве особе испирају мозак и још нам завлаче руку у џеп због својих ниских страсти. Ми смо као грађани заказали, одустали смо од нашег права да будемо објективно, благовремено и потпуно обавештавани о нашим условима живота. Ако смо сами одустали, онда немамо право да се згражавамо или осуђујемо полусвет када износи своје уврнуте погледе на историју или актуелна дешавања, јер се то од њих може и очекивати.

4 replies »

 1. Није Оливера сама себе довела на РТС.1,већ је њу (и још пар сличних) у добар “политички“ час довео онај велики мештар “свих хуља“ А.Тијанић? А Тијанић је знао (и ми смо знали) где је она раније радила и шта се могло очекивати од невероватне лакоће њеног поганог језика и најамничког карактера ?
  Кад би Оливера неким чудом,(а можда чудо и не би било чудо..?) радила за хрватску телевизији,тек би смо онда видели њен “раскошни“ таленат у блаћењу “својих“ !
  Можемо се запитати и којег је народа достојанственик,са радом у РРА. Владика Порфирије,јер га никад није било кад се “лајало“ на нас са наше телевизије ?
  Код нас ни САНУ ни Матица Србска,ни СКЗ,БУ,филмови,позоришта и друге “националне“ институције нису на нашој страни,па те крупне звери треба означити јавно и одмах,,јер видимо да су се неки из “нижег ешалона“ и бискупске загребачке столице и превише опустили,то јест синхронизацију акције зване “Јасеновац,србски мит“,учинили провидном ?
  Николи Алексићу желим добро здравље и да ватра и даље прати његове трагове,Слава Господу што нам га је дао !

  Свиђа ми се