Хуманитарна акција

Помозимо Бранку Грбићу! Отворен је хуманитарни број 1771 за кориснике mt:s и VIP мреже!


Помозимо Бранку Грбићу

Зовем се Бранко Грбић, имам 35 година, ожењен сам и имам ћеркицу од 2 године. Живим и радим у Новом Саду, у коме сам дипломирао на Природно-математичком факултету, на коме се спремам за одбрану магистарског рада.

У јулу прошле године ми је дијагностикована акутна мијелоидна леукемија. До сада сам био на лечењу у Клиничком центру у Новом Саду и Клиници San Camillo Forlanini у Риму.

Нажалост, досадашње терапије нису дале резултата. Болест се након успешно завршеног почетног циклуса хемиотерапије (био сам у статусу реемисије крајем 2011), повратила у марту 2012 године. Након тога су покушане две хемиотерапије (једна у Новом Саду, а након тога и у Риму) које нису дале резултате. Из Италије су ме вратили почетком јула и тада сам ургентно примљен на Војно-медицинску академију у Београду. Нажалост, у Републици Србији не постоји адекватна терапија за мене, те смо у потрази за клиником на којој би могао да наставим лечење дошли до Универзитетске клинике у Минхену у Немачкој. Ова реномирана институција је била спремна да ме прихвати и настави терапију, уз трошкове лечења који би износили око 310.000€.

У року од 3 недеље, моја породица, родбина, пријатељи и колеге су скупили суму од око 200.000€ и клиника је пристала да ме прихвати на припреме за операцију, које су започете. Пошто нисмо у могућности да сакупимо преостали износ новца, овим путем се Вама са молбом за помоћ у прикупљању финансијских средстава. Имајући у виду тренутне медицинске налазе, брзина започињања нове терапије је кључна у овом тренутку и Ви сте међу оним људима који су ми велика нада у настојању да обезбедимо операцију у Немачкој. У ову акцију се укључило и неколико медијских кућа.

Контакт:
Слободан Грбић
064/8367-397

Рачун за уплату средстава:
Бранко Грбић
265-448914-13 Raiffeisen Bank
за физичка лица ставити напомену Помоћ
За правна лица ставити шифру за Донације

Фејсбук група:
https://www.facebook.com/groups/pomoczabrankagrbica/

Јавне објаве за тражење помоћи:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=27&nav_id=630028

http://www.novinenovosadske.rs/17074/pomozite-branku-grbicu/

http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/branku-grbicu-neophodna-pomoc-za-lecenje_333156.html

****

http://www.facebook.com/groups/pomoczabrankagrbica:

ШИРИТЕ ДАЉЕ … АПЕЛ СВИМ ЧЕСТИТИМ ЉУДИМА!!!
ХИТНО ХИТНО ХИТНО

Празна порука на 1771, само за кориснике mt:s и VIP мреже, помажете лечење Бранка Грбића који чека хитну трансплантацију коштане сржи!  Цена поруке 50 динара!

3 replies »