Мишљење

Коментар Николе Алексића поводом одласка немачког амбасадора


 

 

Никола Алексић

23. август 2012. 21:19

Амбасадор Немачке се уклања из Србије, јер је од стране Еколошког покрета Новог Сада од његове канцеларке затражено да га опозове, а грађанима Србије да се извини због учешћа дипломатских представника амбасаде Немачке у Београду у завери против грађана Србије и корупцији државних органа Србије. У противном, Европски парламент ће бити обавештен како Немачка шири и подржава корупцију у Србији ради омогућавања даљег тровања грађана Србије опасним загађеним хемикалијама које се илегално увозе из Немачке у Србију.

Наиме, према документацији до које смо дошли, 25. септембра 2009. године у Министарству заштите животне средине и просторног планирања РС одржан је заверенички састанак уз учешће дипломатских представника амбасаде Немачке у Београду, директора привредне коморе Немачке у Београду, потпредседника немачке компаније и директора продаје која извози опасан хемијски отпад у Србију, увозника опасног хемијског отпада у Србију из Новог Сада који у првој стамбеној зони, мимо закона, рециклира опасан хемијски отпад трујући грађане, а суви остатак у виду погаче баца у канал ДТД. Затим, у име наведеног Министарства завери је присуствовала г-ђа Рађеновић, руководилац одељења хемикалија и Александар Цветковић, републички инспектор за надзор над хемијским удесима. Састанак је трајао два и по сата, а тема је била како да се из декларације хемикалија избаци реч отров, да би се увознику омогућио наставак увоза и тровања грађана Новог Сада. Дипломатски представник амбасаде Немачке у Београду, по записнику који је водила педантна немачка страна, диктира на који начин да се реч опасан отров избаци из декларације, издаје налог тужилаштву и инспекцијским органима да одбаце све пријаве против загађивача и налог судијама какве пресуде да донесу поводом већ покренутих поступака против илегалног увозника опасног хемијског отпада у Србију.

Овај записник са следственим документима инспекцијских органа о реализацији издатих налога од стране дипломатског представника амбасаде Немачке Београду, достављени су свим средствима тзв. јавног информисања, али је заверу само Таблоид објавио у броју од 254 од 15. марта 2012. године, са све факсимилом насловне стране записника са завереничког састанка.

Да, овај материјал је прослеђен и Јавном тужиоцу за организован криминал,али пошто је дотични загађивач наведен на 12-ом месту списка Хрватског националног вијећа у Србији, уз то је и финансијер Демократске странке, он и даље наставља да трује грађане Новог Сада. У његовом комшилуку људи умиру од рака, жене побацују плод, хитна помоћ интервенише и код деце и одраслих. Градоначелник Новог Сада (ДС) пружа заштиту загађивачу обрачунавајући се са онима који се боре потив тровања. Код комшије загађивача, који се бори за свој живот и здравље, шаље буљук комуналне инспекције да му забрани држање спортских голубова у волијери по налогу загађивача, а злоупотребом положаја подиже закуп пословног простора Еколошком покрету Новог Сада за више од 150% да би уништио једину организацију која је стала иза угрожених грађана Новог Сада.

Полиција сваки час саслушава противнике загађивача по налогу тужилаштва које се претворило у сервис загађивача или боље речено, организованог криминала. Неистините и апсурдне пријаве загађивача тужилаштво безрезервно прихвата и мрцвари противнике загађивача који га сваким даном разобличавају и претварају га у оно што јесте, терористу. Када ће ови други бити проглашени саучесницима терористе, верујем, није далеко. Да ли ћу дочекати, не знам, само у мају сам Божјом вољом преживео три перфидна покушаја ликвидације. Али овај текст ће ме надживети и сведочити о злочину који Немачка врши над грађанима Србије све док буде писмених људи.

Главни кум одлази на време, да је остао још мало, уверен сам да би био враћен кући у сточном вагону, тако су прошли и два пута у прошлом веку. Опис наведеног ,,нормалног,, стања у Србији је веродостојан, он представља заоставштину немачког амбасадора, како је и сам изјавио, чије име из разлога гађења не могу ни да изговорим, још мање да га напишем. Нека му дело служи на част, као и оној која га је послала за амбасадора Немачке у Београду.
Можда ће му доделити и гвоздени крст за заслуге за заоставштину коју је оставио у Србији.

 

3 replies »

  1. И нормална свијест грађана паде у некакву летаргију и ни да мрдну главом својом да нешто предузму. Па зар само мали број појединаца мора узети на себе бреме опасности како би спасили народ. Тачно је да имамо као народ кратко памћење и наивну чуд.

    Свиђа ми се

  2. OVO NIJE PRVI SLUČAJ TROVANJA SRPSKOG NARODA OD STRANE NEMAČKE
    A Izgleda da mi Srbi imamo kratko pamćenje , ako smo zaboravili Drugi svetski rat i zločinačku fašističku Nemačku, holokaust, stratišta, logore Ne smemo da zaboravimo da su za osamsto miliona maraka osamdesetih godina pokašali da ui Srbiji na Sokolskim planinama smeste atomski otpad. Brod je stigao u Bijelu pa kad je bio otkriven prošetao je do Đerdapa Dr Kunc iz insituta Vinča je obelodanio šta brod dovozi i ko stoji iza ove opasne i smrtonosne afere, novinari su se sjatili i brod je morao da se vrati u Hamburg a Vlda Jugoslavije je morala da vrati novac i plati penale Nemcima. Na hiljade Turaka je (tobož ilegalno) stiglo u Nemačku iz Anadolije dobili su po 10 do 20 hiljada maraka, čistili i pakovali atomski odpad, vraćeni su u Anadoliju gde su svi posle godinu dana pomrli od zračenja. Niukola Aleksić treba ozbiljno da se zabrine za svoj život jer je dirnuo u osinje gnezdo tzv. „reciklažne mafije“ iza koje stoje države Srbija i Nemačka. I ova vlast takođe nastavlja saradnju i učešće u tom prljavom poslu jer su velike pare u pitanju a ko pipne u tu tajnu više ga neće biti. Zar treba da nagađamo šta je Tomislav Nikolić sve dogovarao sa nemačkim zlikovcem Volframom Masom? Ova nova (stara) Vlada još nije ni zagjala stolicu a već je poslala pretnju novinaru „Pravde“ jer je dirnuo u najsmrtonosnije i najpodmuklije meteoorološko psihološko američko oružje HAARP instalirano po Srbiji i u Beogradu. Pa valjda je zbog toga Vučić išao u Vašington i konačno postao vlasnih svih špijunsko invormativno obaveštajnih sistema u Srbiji.Kod njega je ključ svih tajnih sporazuma ko bude imao rezervni ključ poješće ga mrak. Moja malenkost već imam iskustva sa pretnjama pa ih očekujem i nikad ne zaključavam vrata sobzirom da ne znam kad će tačno Vučić poslati svoje kerove.

    Свиђа ми се