АУТОРИ

ПРОРОЧАНСТВО О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: ОТАЦ ЈОСИФ СА СВЕТЕ ГОРЕ, СТАРАЦ ПАЈСИЈЕ И ОТАЦ ТАДЕЈ (ВИДЕО)


Ово је пророчанство оца Јосифа са Свете Горе, истоветно са оним што је свима познато да је говорио и Старац Пајсије, а у наставку видео снимка је и пророчанство нашег Оца Тадеја о вери Светосавској и Космету… Они који су у вери знају да је истинито…

11.08.2012. извор: ФБ страница ВРАТИТЕ НАМ НАШЕГ ВЛАДИКУ АРТЕМИЈА, за ФБР приредила Биљана Диковић

Старац Јосиф, који се подвизавао у келији поред Ватопеда , на Светој Гори, је рекао да ће Србија много пострадати, али да ће на крају, чудом Божијим, изаћи као победник.


Једном игуману из СПЦ је рекао да ће „Америка добити по носу“. Да ће јудео-масони, који владају светом, ускоро нахушкати Турску у рат против Грчке..
Страховити напад турске војске ће донети плода, па, без обзира на велику грчку храброст и отпор, они ће почети да напредују ка дубини грчке територије.
НАТО и Америка, као и већи део ЕУ, подржаће Турску, мада у почетку не војно.
Тада ће изненада Русија да уђе у рат на страни Грчке, што ће све изненадити, јер ће Руски удар бити страховит. Користиће се и нуклеарно оружје.
Тада ће Амер, НАТО и Запад, и сва јудео-масонска клика, да објаве свеопшти рат Русији и Грчкој. Чак ће лично папа римски позвати у „свети рат“ против „шизматика“.
Америка ће доживети страховити пораз, а папска „црква“ се више никада после тога неће опоравити.
Руси ће ослободити Цариград, али ће га после, на зеленом столу, дати Грцима. Грци ће чекати једно време да уђу у Цариград, али ће , на крају, након 600 година поново ући у Цариград.
Једна трећина Турака ће погинути, једна трећина ће прећи у Православље, а једна трећина ће бити прогнана у пуста места. Јермени ће узети део своје земље, коју су им Турци одавно окупирали.
Курди ће добити своју државу.“

5 replies »

 1. Daj Bože da se obistini ,a ja smatram da se oteta zemlja od onih koji su izgubili rat pa koristili lukavstvo i silu primirja da otmu teritoriju mirnim putem ,istu moraju na isti način vratiti.

  Свиђа ми се

 2. ПРОРОШТВО СВ. Ст. ТАДЕЈА о СРБИЈИ (са обе ПОКРАЈИНЕ), ЦРНОЈ ГОРИ, РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ!
  За Косово је рекао : „Шиптари ће прогласити независност. Али, то ће бити против правно. Битно је само да Српски политичари никада то не потпишу. Једнога дана, после великих страдња у које ће упасти Србија и читав Српски народ, услед богоодступништва српских властодржаца , али и једног дела народа, ипак ће доћи до уједињења највећег дела Срба. Срби ће се ослободити и ДОС владара. Ипак, после великих страдања Српског народа ( то је говорио после 1999.) изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби за веома кратко време ослободити своју духовну колевку. И Шиптара тамо више никада неће бити ни једног.

  Говорио је да ће Црна Гора да се отцепи и постане независна. Такође је говорио да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори. И да ће безбожничка власт ударити и на Српску Цркву. Да ће у Црној Гори у једном моменту почети грађански рат, а на крају и рат са Шиптарима. Једном човеку из Никшића, који је стално ишао код Старца, рекао је да не купује стан у Никшићу, јер још није право време. Да ће Црна Гора ускоро постати независна, и да ће за Србе да буде много тешко. Ипак, да ће Срби на крају, после великих страдања, победити, али да ће цена победе бити велика. Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори, и Митрополију на Цетињу.На крају, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће поново ући у састав јединствене Српске државе.

  И мошти Св. Василија Острошког једно време мораће да буду пребачене из Острога на сигурније место. Толико ће бити тешко у једном тренутку.

  …Најопакији и најжешћи удар ипак ће доћи од Шиптара, који ће напасти Црну Гору. Страдања ће бити велика, али коначна победа је ипак на страни Срба из Црне Горе.

  Ускоро ће Америка пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и Нато-а, Срби да ослободе Косово,

  јер ће се НАТО повући пре тога, и Шиптари ће бити страховито поражени, тако да више неће бити ни једног Шиптара на Косову. Што је трагично, да ће Срби да се врате Богу тек после жестоких страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије.

  Да ће Војводина кренути путем сепаратизма уз помоћ Запада, и да ће у Војводини и Србији бити најтеже, а најсигурније у Централној Србији.

  Што се тиче Срба у Републици Српској- да ће се и они, на крају, после ослобођења Косова, Црне Горе и Војводине, придружити у јединствену државу.

  Да Европском Унијом влада сам непоменик. У једној кружној просторији окупе се највећи капиталисти из Европе, и њихови политичари који их слушају, и они заједно директно призивају непоменика. Та просторија је скоро у потпуном мраку. Тај им стално директно даје упутства. Чак им отворено каже да док не укину Православље, и док се не прекину Свете Литургије, да неће моћи да успостави своју власт у читавом свету. И они зато и нападају најнепослушније њима Православне народе, Србе и Русе. Ту је највише Светих Литургија. То је главни разлог зашто нападају Србе и Србију, јер смо још у једном делу Христови.

  Биће много опасно у једном тренутку. Доћи ће до скоро потпуног краха Србије, биће пуно страдања, али, понављам, после свега, доћи ће до уједињења Србије, Републике Српске и Црне Горе. Косово ће бити без Шиптара.“ То је често понављао. Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али то није важно, колико је важно да ми никада не потпишемо ту независност, и да се покајемо за неколико старих српских грехова, која и сада понављамо. Говорио је да су ти греси пре свега- нецрквеност, чедоморство, псовке, спиритизам, сујеверја, разводи, прељубе, неверства супружника једно према другом, содомија, не држање молитве, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима.

  Глас Косова и Метохије

  +++

  Boskov Vladimir:

  По једном древном

  стриборијском предању, што

  је записано у Књизи Кедровој

  пре двадесет и седам векова,

  Србе, сустопице, прати Гњев

  и Проклетство Белих

  Ведских Богова, будући да

  су, по силаску са Пупка

  Стриборије, прекршили Свети

  Завет који су имали са

  Боговима и Великим Прецима,

  примивши туђинску веру,

  страну својему Бићу и Битију,

  и тако променивши свој

  предачки светлосни запис.

  Бели Риши сведоче о

  Звезданој Раси, која давно

  некада обитаваше на Беломе

  Пупку Света, подно Звезде

  Вечерњаче, чији Свети Језик

  бејаше усаображен са Светом

  Вером својих Божанских

  Предака. Спустивши се, у

  Праскозорје Стриборије, на

  Подневне Земље, Бели су

  Срби напустили Свету Веру,

  и прихватили параверу и

  параобичаје, као и поглед на

  живот и свет, од оних народа

  који не припадају Звезданој

  Раси, и који никада не могу

  бити усаображени са

  Звезданом Расом.

  Тако је прекршен Свети

  Завет, у само Праскозорје

  Света васпостављен, а тај

  прекршај је, истовремено, био

  и раскидање везе између

  Богова, на једној, и Племена

  Ведских Срба, на другој страни.

  У чему се састоји Гњев

  Ведских Богова?

  Гњев Ведских Богова

  састоји се у губитку многих

  Божанских Дарова, које су

  Ведски Бели Срби милошћу

  Великог Духа Стварања од

  самог Постања примали.

  Пре раскида Светог Завета,

  Срби су поседовали дарове

  божанског јасновиђења и

  божанског јасночујења,

  божанског самоисцељивања и

  божанске дуговекости,

  божанског самообновљења и

  божанске бесмртности (могли

  су да се преселе из Света у

  Свет, те да сами обнове сва

  своја животна тела и обличја,

  као и да сами изаберу место и

  окружење поновног рођења,

  препоновљеног живота!),

  што је све било васаображено

  са Пра Васељеном и са

  Великим Духом Стварања. Од

  некада непобедивих Светих

  Ратника Светлости, од Оних

  Ратника пред којима су у

  трену нестајале све паклене и

  ине земне војске, у

  данашњих Срба остала је

  само тињајућа

  неустрашивост и тек бледо

  присећање на своје

  Божанско Порекло.

  Уместо Бесмртних Ратника,

  појавише се ратници што

  страдавају и гину на свим

  бојним пољима.

  Уместо Божанских Господара

  Света, Срби су постали слуге и

  робови нижих земних раса,

  гоњени и прогоњени са свих

  земаља, низа све векове, кроза

  све нараштаје. Како у Кедровој

  Књизи, љубичастом вагром

  записано стоји, Гњев се

  Ведских Богова може у

  Милост Богова преиначити,

  само поновним

  васпостављењем Светога

  Зевета, илити, обновљењем

  Свете Вере и Светога Језика!

  Док се то не догоди, Срби ће

  све више и више страдавати, и

  полако нестајати, прогоњени и

  мучени управо од оних

  сеновитих народа чију су

  параверу и примили!

  На овоме ступњу Пада, Срби не

  могу да појме и схвате, да је

  паравера коју су примили од

  народа рептила и народа

  звери, праузрок и праразлог

  њиховог вековног

  мучеништва и нестајања.

  +++

  Unistis veru, odvojis od znanja Veda, unistis istoriju i unistis narod. Sve nauke 40 000 god odavno zapisane od boga i Srbima date: zato se nasa istorija vodi od pokrstavanja. Sa tim da 99 posto Srba nema pojma sta je koren pravoslavlja. Svi bogovi prekrsteni u svece, a pre toga Vede i Srbskrit-sanskrit. Sva nauka neogranicena u prostoru i vremenu. Odvojis narod od znanja i das mu da bude ovca. Kako Srbi danas izgledaju? Jer sve mi njih hlebom, a oni nas?

  https://www.facebook.com/notes/maria-blum/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B2-%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%98%D0%B0-%D0%BE-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%9Ae/481006601911076

  Свиђа ми се

 3. Vise od svega bih volela da se Srbi ‘sloze i oboze’ i da se u srca svih ljudi vrati iskreno hriscanstvo i svetlost pravoslavlja i svetosavlja,ali se ne radujem novim ratovima i stradanjima bilo kojih ljudi.Neka bude Bozja volja.

  Свиђа ми се