ДРУШТВО

КОМЕНТАР ДАНА 10.08.2012. – Еколошки Покрет Новог Сада: „Животима и здрављем плаћамо цену своје незаинтересованости (или глупости)?!“


10.08.2012. ФБ страница Еколошки Покрет Новог Сада

Еколошки Покрет Новог Сада

После скоро годину дана од јавног признања Беле куће САД да већ 16 година запрашују човечанство опасним хемијским средствима, што је пренела сва светска штампа, па и наша домаћа, у Србији постоје огорчени противници изношења истине о очигледном геноциду над становништвом. Они нападају сваког ко упозорава и позива грађане Србије да подигну поглед са својих проблема и усмере га на небо да би се сами уверили и видели авионе који иза себе остављају хемијске трагове у виду тона и тона отрова избачених по налогу највеће терористичке органиизације на свету.

Незабележене суше које су изазвале штете мерене милијардама долара називају природним непогодама, постављене антене ХААРП система гледају као на подршку јачем сигналу мобилне телефоније, чиме доводе неупућене грађане у стање замрзнутог ума и неспособности реаговања. Такви се коначно морају назвати петом колоном, унутрашњим непријатељима Србије, без обзира да ли раде по налогу страних агентура или само показују ванредни ниво своје глупости.

Шта још треба да се деси да схватимо да завера постоји, да се она спроводи, да животима и здрављем плаћамо цену своје незаинтересованости (или глупости)?

Што пре схватимо ову сурову истину, више ће нас репродуктивно способних Срба преживети.

Ко не схвати ову поруку, нека му Бог опрости, онда није вредан ни живљења, нити остављања порода. Жалим само њихову децу која су због глупости својих родитеља такође осуђена на нестајање, болести и смрт.

5 replies »

  1. Miro, brate, tu si potpuno u pravu, i kao da su hipnotisani, dodajem..ali ne odustajem od misije otreznjenja Srba, dok sam ziv. Sada mi je 65g. pa dokle trajem, ja se ne predajem.Pozdravljam sve Srbe i molim posetioce ovoga sajta da sire glas o njemu, da nas je vise.

    Свиђа ми се

  2. Многим србима је бог ЕУРО. Од тога не виде авет смрти изнад глава ма колико их упозоравали. То је реално стање у народу. Говорити им о врстама опасности таквима је исто као да говориш дрогерашима.

    Свиђа ми се