ДЕШАВА СЕ...

ЈАВНО ВЕШАЈУ ДЕЦУ: ПРАВО ЛИЦЕ ЗАПАДНО СПОНЗОРИСАНИХ ТЕРОРИСТА У СИРИЈИ…


ЈАВНО ВЕШАЈУ ДЕЦУ: ПРАВО ЛИЦЕ ЗАПАДНО СПОНЗОРИСАНИХ ТЕРОРИСТА У СИРИЈИ…

9 август 2012, СРБски ФБРепортер

ФБР превод- М. Новаковић

Техеран (ФНА) Терористи у Сирији су обесили мало шиитско дете, након што су побили и све чланове његовепородице и Дамаску, како су нам у понедељак јавили  ирачки хуманитарни активисти из региона.

Према извештају ирачког интернет медија „Канон“- ирачки хуманисти тврде да су наоружане побуњеничке хорде напале кућу породице шиитиских ирачких имиграната у делу Дамаска који се зове Сејид Занаиб, да би потом побили целу ирачку породицу, а на крају монструозног злочина, последњег члана породице, мало дете (очигледно млађе од 5 година), брутално обесили на зиду породичне куће!

Фотографје са доказима о свирепости такозваних побуњеника, које су се појавиле ових дана на више интернет медија и сајтова, сведоче о правом карактеру (западно спонзорисаних) терориста, и о ратним злочинима такозваних опозиционих бораца у Сирији.

Сматра се да је овај последњи (у  низу многих) масакр нанео додатну штету, већ ниском „кредибилитету“ побуњеника, и њиховој „моралној позицији“ у овом унутрашњем конфликту!?

На другој страни, Саудијски хоџа- „Вехабија“ Мохамед ал Арифи је јавно позвао сиријске побуњенике, не да не чине масакре над невиним цивилима и ратним заробљеницима, већ да спрече да слике о таквим монструозним злочинима „процуре“ у јавност!? На својој „твитер страници“ хоџа јепозвао такозване побуњеничке групе да наставе са нападима и интимидацијама сиријских цивила, али да никако не дозволе да се слике о тим злочинима поново појаве у јавности!

Прошле седмице је почињен сличан злочин, када су сиријски терористи брутално погубили 15 цивила у северозападном граду Алепу, под фантомским оптужбама да су „помагали“ легалну сиријску  владу Башара ал Асада. Прошли уторак, они су у делу у предграђу Алепа под називом Баб ал Неираб киднаповали 15 чланова једне породице (наводне Асадове симпатизере) да бих јавно ликвидирали у центру предграђа испред једне школе…

У Сирији је у току отворена побуна још од марта 2011, која је почела са организованим нападима добро наоружаних банди против сиријске полиције и граничара (свака сличност са Косовом је „случајна“- примедба преводиоца), који се сада дешавају широм земље .

Стотине (хиљаде) људи, укључујући припаднике снага безбедности су убијени, док су се многи „протести“ претворили у отворене оружане сукобе.

Сиријска влада за смрт и разарање оптужује „отпаднике од закона“, саботере, и наоружане терористичке групе- посебно наглашавајући да је побуна „оркестрирана споља“…

———————————–

Извор: http://occupynewsnetwork.co.uk/syria-terrorists-hang-shiite-child-after-killing-family-members/

1 reply »

  1. Ове ужасне призоре виђамо вековима на сопственој Српској земљи, и једино Ми, СРБИ, у пуној мери саосећамо са патњама СВИХ обесправљених народа, на читавом Свету. Постоји Човек који је у стању да поведе Светску револуцију за заштиту људских права.ЧЕКАМО ГА ДА ИЗАЂЕ из Хашког казамата

    Свиђа ми се