ЈАВНО ВЕШАЈУ ДЕЦУ: ПРАВО ЛИЦЕ ЗАПАДНО СПОНЗОРИСАНИХ ТЕРОРИСТА У СИРИЈИ…


ЈАВНО ВЕШАЈУ ДЕЦУ: ПРАВО ЛИЦЕ ЗАПАДНО СПОНЗОРИСАНИХ ТЕРОРИСТА У СИРИЈИ…

9 август 2012, СРБски ФБРепортер

ФБР превод- М. Новаковић

Техеран (ФНА) Терористи у Сирији су обесили мало шиитско дете, након што су побили и све чланове његовепородице и Дамаску, како су нам у понедељак јавили  ирачки хуманитарни активисти из региона.

Према извештају ирачког интернет медија „Канон“- ирачки хуманисти тврде да су наоружане побуњеничке хорде напале кућу породице шиитиских ирачких имиграната у делу Дамаска који се зове Сејид Занаиб, да би потом побили целу ирачку породицу, а на крају монструозног злочина, последњег члана породице, мало дете (очигледно млађе од 5 година), брутално обесили на зиду породичне куће!

Фотографје са доказима о свирепости такозваних побуњеника, које су се појавиле ових дана на више интернет медија и сајтова, сведоче о правом карактеру (западно спонзорисаних) терориста, и о ратним злочинима такозваних опозиционих бораца у Сирији.

Сматра се да је овај последњи (у  низу многих) масакр нанео додатну штету, већ ниском „кредибилитету“ побуњеника, и њиховој „моралној позицији“ у овом унутрашњем конфликту!?

На другој страни, Саудијски хоџа- „Вехабија“ Мохамед ал Арифи је јавно позвао сиријске побуњенике, не да не чине масакре над невиним цивилима и ратним заробљеницима, већ да спрече да слике о таквим монструозним злочинима „процуре“ у јавност!? На својој „твитер страници“ хоџа јепозвао такозване побуњеничке групе да наставе са нападима и интимидацијама сиријских цивила, али да никако не дозволе да се слике о тим злочинима поново појаве у јавности!

Прошле седмице је почињен сличан злочин, када су сиријски терористи брутално погубили 15 цивила у северозападном граду Алепу, под фантомским оптужбама да су „помагали“ легалну сиријску  владу Башара ал Асада. Прошли уторак, они су у делу у предграђу Алепа под називом Баб ал Неираб киднаповали 15 чланова једне породице (наводне Асадове симпатизере) да бих јавно ликвидирали у центру предграђа испред једне школе…

У Сирији је у току отворена побуна још од марта 2011, која је почела са организованим нападима добро наоружаних банди против сиријске полиције и граничара (свака сличност са Косовом је „случајна“- примедба преводиоца), који се сада дешавају широм земље .

Стотине (хиљаде) људи, укључујући припаднике снага безбедности су убијени, док су се многи „протести“ претворили у отворене оружане сукобе.

Сиријска влада за смрт и разарање оптужује „отпаднике од закона“, саботере, и наоружане терористичке групе- посебно наглашавајући да је побуна „оркестрирана споља“…

———————————–

Извор: http://occupynewsnetwork.co.uk/syria-terrorists-hang-shiite-child-after-killing-family-members/

Advertisements

One comment

  • Ове ужасне призоре виђамо вековима на сопственој Српској земљи, и једино Ми, СРБИ, у пуној мери саосећамо са патњама СВИХ обесправљених народа, на читавом Свету. Постоји Човек који је у стању да поведе Светску револуцију за заштиту људских права.ЧЕКАМО ГА ДА ИЗАЂЕ из Хашког казамата

    Like

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s