Весник апокалипсе – “Вода је поцрвенела као крв” у многим земљама широм света

Весник апокалипсе
“Вода је поцрвенела као крв” у многим земљама широм света

Фебруар 24, 2012

Библија каже да ће реке постати црвене као крв (Откр.8, 6-13), и очигледно је да је дошло то време. Младић Вјачеслав је предсказивао да ће пред крај света воде постати црвене боје, имаће боју крви и ужасан мирис. Његова предвиђања се обистињују. Од 2010 до данас вода се квари, нестаје у неким местима, црвени као крв, тај процес је већ започео у многим земљама широм света: Тексас САД, Антарктик, Аустралија, Ирак, Кина, Иран, Русија (Црно море http://survincity.ru/2011/08/chernoe-more-pokrasnelo/),  итд.

Топе се глечери, и из њих тече вода црвене боје. Лепа шума  – а у њој страшна слика – тече „крвава“ река. На телевизији се о томе не говори и то се не приказује да не би људи знали и да не би разумели да је заиста почела апокалипса да није време за забаву већ да је само  остало времена за покајање нашем Господу Богу и јачање своје вере пред страшним прогоном свих хришћана од стране антихриста. Када би више људи знало истину о ономе шта се сада дешава (универзална Смарт картица, електронски конц-логор, црвена вода, чудни звуци са неба, чиповање, моргелонова болест, одступање од истинске вере у црквама, успостављање једне антихристове религије, кемтрејлси, пројекат «ПЛАВИ ЗРАК», земљотрес на Атосу, катастрофе свуда, ХААРП, БАК идр. као и везе између ових догађаја) и када би знали да је већи део овога дело људске руке – тачније, дело слугу антихриста, можда би се многи замислили и дошли до вере и покајања, а овако – не знају ништа и настављају да и даље живе мирно и скрштених руку.

Тешко је све ово гледати, срце боли, душа пати и желиш да повичеш: “Људи пробудите се! Доста је више седења испред телевизора и зомбирања. Не смејте се и не говорите да су све ово глупости и бајке, веома мало времена је остало, покајте се док још има времена! Покајте се! Идите у цркве и исповедајте се и причешћујте се док још можете !!!”

Кад са многима разговарам зачудим се колико много њих и даље не знају ништа о универзалној смарт картици и мисле да се то неће ускоро десити, не знају ништа о малолетничком правосуђу, много тога не знају и не сумњају. То је тужно стање ствари, дође ми да плачем, како људе уразумити? Зато треба што више причати, можда ће се бар неко замислити, схватити и спасити се. Боже дај!

Господе, смилуј се на нас све православне хришћане!


Црвена вода у Хенану

Црвена вода у Хенану

Црвена вода у Хенану

На Црном мору у близини Севастопоља вода је на обали постала црвена. Поред тога, у Козачком заливу плута мртва риба.

Боја воде у језеру на западу америчке државе Тексас у последњих неколико недеља постала је крв-црвена

На иранској обали Персијског залива „црвене плиме“ су изазвале смрт 32 тона морских животиња

Житељи села Чемолган у Карасајском округу Алматинског региона, пре месец дана су се узнемирили јер се близу села налази језеро, које се под чудним околностима обојило у црвену боју и испунило смрадом.

Р.Б. Светлана

____________________________
Извор:http://www.novorossia.org/religia/2622-predvestie-apokalipsisa-voda-pokrasnela-kak-krov.html

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s