АУТОРИ

СИМОВИЋ: Рат за Мајку Земљу…


Рат за Мајку Земљу

 

Драган Симовић

 

 

Човеколика раса људи гмизаваца и грабљиваца јесте највећи непријатељ божанског устројства света.

Свет не би био такав пакао да није човеколиких бића људи гмизаваца и грабљиваца који уништавају сваку лепоту и дивоту овога света!

Човеколики су људи највећи непријатељи и Бога Створитеља, и Мајке Земље, и Мајке Природе, као и Свеколиког Словесног Човечанства!

Човеколики јесу бића без душе и савести чији је једини циљ живота и живљења прогрес и профит!

Они који причају о прогресу и профиту желе да униште сваку лепоту и дивоту овога света; они желе да униште Мајку Природу и Мајку Земљу; они су без савести и одговорности и највећи непријатељ Словесног Човечанства; они, на концу, желе да изазову свеопшти рат свих прив свију; а тим ратом без победника желе да униште и сам живот у корену својему, на Јединој Плавој Планети, на Мајци Земљи, за све векове будуће.

Заговорници глобалног слободног капитализма јесу демони у људском обличју, чији је једини смисао грабеж и отимачина, пљачка и убијање, уништење сваке лепоте и смисла, уништење Планете и сваког живота на Мајци Земљи.

Последљи рат који ће се водити на овој Планети, гле, биће рат између боголиких људи, на једној страни, и човеколиких демона и свих мрачних сила, на другој страни, демона који су преобучени у кројаче новог светског поретка, у банкстере и капиталисте, у лихваре и профитере!

Тај последњи рат већ је пред прагом наших домова, и ако се не пробудимо у позни час, бићемо заувек протерани некамо у Нигдину; и бићемо одговорни пред Творцем за нестанак Мајке Земље!