АУТОРИ

РАДИШИЋ: Владари из сенке (8): HAARP – И Србија изложена жестоком зрачењу…


Владари из сенке (8): HAARP – И Србија изложена жестоком зрачењу

ПРАВДА| 26. ЈУЛ 2012. | 16:39

Проф. др Светозар Радишић

Људи који остварују свакодневну комуникацију посредством Интернета доставили су јавности податак од посебној активности HAARP-а два дана пред земљотрес у Јапану 11. марта 2011. и престанку рада непосредно пред земљотрес.

 

ФЕЉТОН- ИЗВОДИ ИЗ КЊИГЕ ПРОФЕСОРА ДР СВЕТОЗАРА РАДИШИЋА: „НЕСТАНАК ВЕЛИКОГ БРАТА 2012“...

Како до књиге: Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телeфона: 062 448 965.

Последица тог земљотреса од 9 степени по Рихтеру и изазваног цунамија била је хаварија катастрофалних размера у нуклеарној централи „Фукушима–1“. Уосталом, намеће се питање зашто је некоме сметао интернетски прилог „HAARP Clouds on Japan…“, који је био веома актуелан у време јапанске катастрофе?

Занимљиво је да се све чешће у научним круговима помиње и могућа примена HAARP-а у геофизичком рату (ту спада изазивање земљотреса и активирање вулкана), затим у климатском и психотронском рату. Пројектант ХААРП-а др Бернард Истлунд је признао да се његово дело претворило у најопасније чудовиште у историји човечанства. Скоро исте речи за исти систем употребио је руски академик Влаиљ Казначајев. Реч је о оружју за масовно уништење.

Цинично названо ,,несмртоносно оружје

Сноп зракова настао у антенском систему након одбијања од јоносферe као огледалскe антенe, продире кроз земљу и води и открива скривене објекте (ракетне базе, тунеле, склоништа, подморнице). Енергетски сноп подешен на фреквенцију објекта, постаје убитачан, парализујући, или дезоријентализујући, при проласку кроз људско тело.

Биолог др Ђина Менинг и инжењер-физичар Адам Тромбли тврде да HAARP ради на фреквенцијама људског мозга (између четири и 13 херца, те да може да изазове анксиозност, несигурност, панику, шок, па чак и престанак рада срца.  Мора се признати да је то тренутно најболнија тема планете.

Када је реч о електромагнетном оружју треба знати иследеће. Трупе САД су, у ратовима у Кувајту, Ираку и Авганистану, а постоје индиције и на тлу претходне Југославије, примениле радиофреквентно оружје, микроталасно оружје и систем HAARP. Ту врсту оружја зову нежно „несмртоносно“ електромагнетно оружје. Назив је једнако циничан као и назив операције „милосрдни анђео“.

Нове димензије ратовања и залуђивања људи

Уз све речено о извору гаконског зла са Аљаске треба рећи још два „бисера“.Прво није немогуће  да се „владари из сенке“ спремају да таквом мрежом дочекају планету Нибиру, магнетне олује саСунца и најављене неиндентификоване летеће облаке. Друго, могућност стварања џиновских холограма и шара антенским   системима отвара нове димензије рата, најбољи пример је холограмска певачица Хатсуне Мику, која позајмљеним гласом глумице Саки Фујите, према     прoјекту Дива 2 nd пева на холограмским неставрним концертима. Постоје основане сумње да ће се хоограми користити у нардним кортикалним операцијама и да је огуће инсценитрати други долазак Христа, не би ли се људи целе планете увели у крај библијске приче.

Уосталом, резултати утицаја на мозак људи у Србији и на архетипски мозак Срба могу се назрети, будући да се поклапају са теоријским. У Србији, као и у свим другим земљама транзиције, владају сумње, страх, бриге, осећај кривице, мржња, узнемиреност, бес, очај, туга, безнађе, несигурност, сумња у себе. То је у кабалистичким кухињама планирани „зачарани круг“.

Харфа на којој свирају анђели

Осим тога, бројни су парадокси који се толеришу и дисперзија националне енергије. Присутне су сталне трансформације система, што је скупо и одузима време. Наметнут је феномен да људи „немају времена да имају времена”. Потискују се врлине и поништавају тековине. Људи су незаинтересовани за рад и околину, умањена им је реалност и мудрост. Преовлађују баксузлук, главобоља, умор, нервоза… Непрестано се разара образовни систем.

Можда све наведено није због утицаја HAARP-а, јер је довољно и то кроз какву су псеудоеволуцију и сатанизацију прошли Срби. Међутим, то никако не значи да не треба истражити феномен назван „На овој харфи анђели не свирају”. Постоје подаци да су истраживања почела, можда не под окриљем државне администрације.

Заштиту одHAARP-а препустити стручњацима

У средствима јавног информисања помиње се тим експерата са српских простора, укључених у истраживање наведеног модерног „парапсихолошког оружја” за контролу становништа. У тиму су: Десанка Шуљић, Владимир А. Срећковић, Даворка Грубор, Вида Жигман, Владимир Чадеж и Александра Коларски. Уколико је научницима потребна помоћ врхунских стручњака у домену настављања Теслиног дела (HAARP је настао на идејама Николе Тесле), у истраживање оног дела система HAARP, о којем се говори да се налази јужно од  Београда, неопходно је укључити тим окупљен око истраживача – инжењера Горана Марјановића.

Очевидно је да постоје излази, али пре тога треба да се грађани Србије освесте и бар признају да нису ништа учинили да им будућност буде извеснија. Определили су се за оне који су изазвали неокортикални рат.

(Сутра: Свет ће имати 400 држава)

Како до књиге

Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телeфона: 062 448 965.

1 reply »

  1. Dodji ti bato da ispecemo kajsiju i mezimo piperki, paradajz i poneki raznjic uz kazan, a sace i grozdje da stigne, a oni nek se „гребу“ sa zracima

    Свиђа ми се