АУТОРИ

РАДИШИЋ: Владари из сенке (7): HAARP – новац даје компанија краљице Елизабете Друге


Владари из сенке (7): HAARP – новац даје компанија краљице Елизабете Друге

Преузето са ПРАВДЕ | 25. ЈУЛ 2012. | 12:33

ФЕЉТОН- ИЗВОДИ ИЗ КЊИГЕ ПРОФЕСОРА ДР СВЕТОЗАРА РАДИШИЋА: „НЕСТАНАК ВЕЛИКОГ БРАТА 2012“...

Како до књиге: Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телeфона: 062 448 965.


Проф. др Светозар Радишић

Поља су медијум који повезује читав космос. И људи емитују поља и примају их. Кроз поља су трајно повезани са космосом, примају енергију и информације. Када се то зна, лако је разумети зашто соларне активности и осцилације поља која настају услед њих, могу да изазову снажне реакције у људима.

Истраживачи из америчке свемирске агенције NASA указују на везу између одступања код електромагнетних поља и срчаног инфаркта, изненадне смрти деце, као и читавог низа других функционалних сметњи. Професори Херберт Л. Кениг, Х. Фрелих, Александер Пресман и бројни други научници полазе од тога да су електромагнетнапоља одиграла одлучујућу улогу у еволуцији.

Таласима укључују и искључују молекуле ДНК

Колики је значај енергија што протичу кроз људе проказао је немачки биофизичар Дитер Брерс, члан научног института International Council for Scientefic Development, који повезује више од стотину добитника Нобелове награде. Он је у својој књизи (Р)еволуција 2012, записао: „Имам доказе да поремећаји електромагнетних поља и Земљиног магнетног поља непосредно утичу на активности мозга.“ ДПА (Deutsche Presse Agentur) је 2001. године објавила напис под насловом „Научници радио-таласима укључују и искључују наследни материјал“. У том тексту је даље писало: „Научнику Џозефу Џејкобсону са Технолошког института из Масачусетса (МИТ) пошло је за руком да радио-таласима искључи и поново укључи поједине молекуле ДНК.“

Модерна квантна физика је осим тога утврдила да клице свести постоје и у најмањој елементарној честици, што је и те је како важно за схватање у вези са утицајима спољних енергија на човека. Научно је доказано да је људско тело врста електромагнетне антене. Утврђено је и да течни кристали, који чине ДНК, ћелијску структуру, могу препознати и декодирати глобалне и локалне сигнале екстраниске фреквенције. На те сигнале људско тело реагује тренутно и драматично. Ништа мање није значајна истина да Шуманове резонансе вероватно утичу на подешавање биолошког часовника, а то значи да активност све моћнијег HAARP-а може потпуно да дезорјентише сва жива бића на планети.

Моћ Земљиног магнетног поља

Опасности које прете човеку због сагласја са електромагнерном енергијом најавили су Етјен Гије, Кристина Арди, Александер Трофимов, Влаиљ Казначејев, Дејан Раковић, Николај Љубимов, Џон Хегелин…

Земљино магнетно поље које недостаје или осцилује утиче на комуникацију између ДНК и банке података. Ако се то схвати, јасније је зашто поремећаји Земљиног магнетног поља тако драстично утичу на биолошке системе…“ Поменути немачки научник Брерс је само потврдио податке о утицају на људски мозак које су раније објавили Ј. В. и Ј.Е. Ферјзер, Хозе Делгадо, Алан Фреј, Кевин Ворвик, Рос Адеј, Џозеф Шарп, Дејвид Пит, Вилфрид Ото Шуман, Ајзак Чуанг, Адам Манделбаум, Вјачеслав Михајлович Звоников, Џон А. Ворден, Александар Трифони и др.

Планетарна антенска мрежа са 280 грејача

 

Зато је важно осврнути се још једном на могућности и утицај система какав је HAARP на Аљасци, са знањем да се још снажнији, веома сличан, систем гради на Гренланду. Реч је о планетарној антенској мрежи са 280 гигантских грејача јоносфере (до краја 2012. би требало да се прикључи још 60 нових антена). Систем се зове „Институт за истраживање јоносфере“, а истовремено је војна база за противракетну одбрану САД, у надлежности Ратног ваздухопловства и Ратне морнарице Сједињених Држава. Цео тај систем финансира компанијаARCO (Аркон – „пали анђео“) у власништву краљице Елизабете Друге, а велики утицај имају и британске нафтне компаније.

Веома је занимљиво да су Американци, посредно, признали да уништавају планету системом HAARP, можда у најбољој намери – по себе. Реч је о њиховом тексту, који је за војни лист „Одбрана“ приредио Горан Калаузовић 15. јануара 2012. године. Тај систем са којим је повезано 20 истраживачких центара и универзитета и више десетина војноистраживачких институција, утиче на јоносферску плазму створену соларним ветром. Својим високофрекфентним предајницима, који користе усмерене таласе велике снаге, тај систем сигналом екстраниских фреквенција (могуће је да је реч носећој фреквенцији од 150 MHz, што одговара дужини таласа од два метра на којем је оверена фреквенција 8 Hz) модулише јоносферску струју из једносмерног у двосмерни ток, стварајући нова електрична поља различите јачине.

Вибрације утичу на људски мозак

Антенски систем за активно истраживање јоносфере на Аљасци код Гаконе користи загревање јоносфере и за регионалне промене климе (http://www.video4asian.com/video?v=lUyuKpJ-nvs), а тада се примењују тзв. континуирани електромагнетни таласи. Истовремено, вероватно на основу исте идеје, ради побољшања услова за комуникацију са подморницама и комуникацију уопште, изазива се повећана проводљивост у процесу под називом хемијски млазеви (chamtrail). Тада специјално опремљени авиони расипају млаз гасова у којима је присутна велика концентрација честица алуминијумске прашине, чиме се повећава рефлексија и позитивно утиче на пропагацију електромагнетних таласа. У оквиру пројекта „Sanguine“ Ратна морнарица САД ради и са фреквенцијама од 76 херца. Реч је о вибрацији која утиче и на људски мозак (опсег у којем ради мозак је од 0,5 Hz до 500 херца).

Како до књиге

Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телeфона: 062 448 965.