АУТОРИ

РАДИШИЋ: Владари из сенке (6): HAARP – претварање жена у ,,робиње секса”


Владари из сенке (6): HAARP – претварање жена у ,,робиње секса”

Преузето са ПРАВДЕ | 24. ЈУЛ 2012. | 14:27

ФЕЉТОН- ИЗВОДИ ИЗ КЊИГЕ ПРОФЕСОРА ДР СВЕТОЗАРА РАДИШИЋА: „НЕСТАНАК ВЕЛИКОГ БРАТА 2012“...

Како до књиге: Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телeфона: 062 448 965.


Проф. др Светозар Радишић

Не треба сумњати да постоји оружје којим се може утицати на проток енергија у људском организму и на свест људи и да се то оружје примењује. Познато је да је Џенет Морис, из Одбора за глобалну стратегију вашингтонске организације коју је основао бивши заменик директора ЦИА Реј Клајн, изразила забринутост због евентуалне примене акустичне психокорекције. Она очекује примену новог неубојног метода приликом ,,гушења побуна и нереда, за контролу дисидената, деморалисање или онемогућавање непријатељевих снага и повећање перформанси тимова пријатељских специјалних оперативаца”. Морисова је упозорила да ,,пешадија ризикује излагање специфичном звуку који производи уређај, а који се не може елиминисати помоћу заштитне опреме и помоћу чепова за уши”. За спречавање побуна већ су примењивани .

О неким средствима из арсенала тзв. рата против ума писала је агенција ,,Ројтерс”, крајем октобра 1999, извештавајући из Брисела. У њиховом извештају писало је да Нато уводи нову врсту ’хуманог оружја’ за будуће акције. Нова врста ратне технике о којој су обавестили јавност укључује буку која дезоријентише, звуке јаког интензитета који изазивају болове, непријатне мирисе и иритацију коже. У том напису поменути су и ,,строб” светла, оружје које изазива мучнину, електрични пиштољи, пиштољи пуњени лепком, пенасте бомбе и мреже итд. Ипак, најзанимљивији су уређаји који раде на фреквенцијама људског мозга.

Утискивање слика у људски мозак

Најпознатије жртве ,,контроле ума” јесу преживеле жртве пројекта “Монарх”. Кети О’Брајен (написала је књигуТрансформација Америке), и Брајс Тејлор, која је свој случај описала у књизи Сјај звезда. У бројним књигама и написима у вези са контролом ума аутори узимају њих две као пример за претварање лепих жена у ,,робиње секса” –  програмирањем свести.

Линкон Лоренс је први употребио RHIC-EDOM технику (Radio Hypnotic Intracerebral Control – Electronic Dissolution of Memory).коју према писању Missela Milera примењује ЦИА. Том техником радио сигналима утиче се на мозак умртвљују везе између две нервне ћелије, или електронски поништава упамћени садржај.

Инсталираним ,,можданим трансмитерима” омогућена је контрола понашања субјеката претворених у објекте. У мозак ,,посматраног“ могу се ,,кришом” утиснути одређене слике, поготово у РЕМ фази сна.

Јоносфера као виртуелна антена

Уосталом, примери у овом подручју су бројни. Да бисмо схватили шта, на пример, може изазвати микроталасна Е-бомба, која је 26. марта 2003. употребљена први пут у рату у Ираку, требало би да проучимо резултате истраживања америчких научника Хозе Делгада, Роса Адеја, Едварда Телера и Клеја Естерлија. Они су међу првима писали о усавршеним ,,психолошким инструментима“ који се могу употребити као најновија технологија радио-биолошког (или ,,психичког“) ратовања.

Генијалност и проницљивост Теслиних визија и проналазака тек сада почињу да живе, али се и све чешће  злоупотребљавају.

Поменућемо само два значајнија примера. Познато је да је систем HAARP који се налази на Аљасци настао на основу Теслине идеје коју је остварио амерички физичар Бернард Истлунд (Bernard Eastlund). Намера пројектаната јесте да искористе јоносферу као виртуелну антену за екстремно ниске фреквенције. Занимљиво је да је др Растко Маглић, професор на Универзитету Колорадо (САД), о пројекту HAARP у јенуару 1998. године говорио у вези са темом ,,Нове Теслине технологије – контрола јоносфере”.

,,Контрола ума” без управљања мислима

Други пример је систем СИГИНТ у Мериленду у поседовању НСА. Тај систем је у ствари мрежа која користи врхунски метод за посматрање нервних сигнала. Тим методом се мапира и бележи електрична активност центра за вид и приказују слике из мозга на видео монитору. Систем СИГИНТ је Тесла предвидео и писао о њему у писму упућеном М. В. Капу, 4. марта 1919. године. Објављено је то у књизи Бранимира Јовановића „Тесла – дух, дело, визија“.

Веза човека, његове свести и његових мисли са космосом остварује се преко мозга. Реч је о природном, за сада, самонеспознатљивом, комплексном и софистицираном примопредајнику високе осетљивости. За сада ту почиње и завршава мистерија контроле ума. Више је начина за ,,контролу ума“, али се ниједна за сада, на срећу, не ослања на управљање мислима. Било је случајева да су у мозак инсталирани ,,мождани трансмитери” (реч је о примопредајницима) које је могуће пратити глобалним позиционим системима (ГПС) из сателита.

И мисли незадрживо зраче

С друге стране, бројни су докази да су истраживања усмерена према том подручју. Треба напоменути да је за електромагнетни утицај на мозак потребно неколико предајника, који су у стању да емитују релативно дуге вибрације (100 мс). Таква врста оружја може бити веома ефикасна за уништавање компјутерски управљаних и контролисаних система оружја, али, уз незнатне модификације, и као средство за неутралисање и уништавање људи. Научници су доказали да јаким радио-предајницима могу да се створе електрични таласи у шупљини између јоносфере и слојева на Земљиној површини. Посебно је наглашено да се подешавањем тих таласа на фреквенцију можданих емисија човека, могу пореметити мождане перформансе. На тај начин, могуће је изазвати промене у понашању људи за дужи период. Чувени научник Петар Ј. Станковић сматрао је да мисли могу да зраче јаче или слабије, слично као код радио-таласа, већ према томе ,,колико психичке енергије садрже“.

Како до књиге

Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телeфона: 062 448 965