АУТОРИ

ФБР ПРЕЗЕНТАЦИЈА- Проф. др СВЕТОЗАР РАДИШИЋ: „НЕСТАЈЕ МАГИЧНИ СВЕТ ХИРАМОВАЦА И ХЕРМЕСОВАЦА“


НЕСТАЈЕ МАГИЧНИ СВЕТ ХИРАМОВАЦА И ХЕРМЕСОВАЦА

 

Проф. др СВЕТОЗАР РАДИШИЋ

www.svetozarradisic.com

Замислите хапшење слободног зидара због крађе било чега и његово робијање у складу с почињеном грешком, или кардинала с истом судбином. Лакше их је замислити разрогачених очију са кесом на глави. Много тога није јасно у овом свету на ивици безнађа, али је сасвим извесно да су га ритуално стварали Хирамовци[1] и Хермесовци.[2] Друго што никако није спорно је да једни и други знају више од обичног плебса, сведеног на заглупљену руљу. Доступна знања о функционисању свемира усмерили су несавладаном похлепом ка стицању моћи и владавини планетом. Истовремено ускраћују слободу, испирају мозак, застрашују људе и припремају их за прихватање предстојећег зла. Стога, није чудно што потискују слободоумље, користе психотронику и медије за утицај на људски мозак, прете пореским обвезницима војском и полицијом, уводе папски екумеизам.

Уосталом, није тешко разумети шта је хтео да каже Олдос Хаксли, познати заговорник основног програма који је настао у клиници Тејвисток, један од гуруа покрета „New Age”, на предавању које је спонзорисао Стејт департментов „Глас Америке“. У Калифорнијској медицинској школи у Сан Франциску, обратио се већ давне 1961. године, групи лекара, психијатара и владиних административаца речима: „У следећој генерацији или ту отприлике, фармаколошки ће се уређивати да људи воле своје робовање и производити, тако рећи, диктатуре без суза. Произаћи ће нека врста безболног концентрационог логора за читава друштва, тако да ће људима у ствари бити одузета њихова слобода, али ће радо уживати у томе, јер ће бити одвраћени од било какве жеље за побуном – пропагандом, ‘испирањем мозга’, или идиотизацијом појачаном фармаколошким средствима. И то ће изгледа бити крајња револуција”. Не треба сумњати да је знао за дела Хирама и Хермеса.

ЧОВЕК И КОСМОС

Како је могуће довести цео људски род у стање обесправљене, опљачкане, неслободне, заглупљене руље? Једноставно. У рату против Бога и човека примењујеу се, односно злоупотребљавају скривена, тајна научна знања о вези човека са „умном енергијом”. Реч је, пре свега, о неокортикалном рату у којем се утиче на људски мозак, преко феномена који настају у неокортексу – кори великог мозга.

Користи се истина да је космос у основи „умна енергија“. Да га чине енергијска поља која се циклично, спирално и у одређеном ритму крећу и кретањем стварају и одржавају живот. Проблем је што могући утицај електромагнетних поља показује да су људи нека врста предвидљивих енергисјких механизама, којима је могуће управљати пробраним енергијама.

О енергијама и њиховим ритмовима су знали и стари народи попут Срба и Маја. На основу њихових знања настали су календари, који су уносили ред у свакодневни живот и ритам ритуалних радњи. Српски календар је био у службеној употреби све до 19. века.[3] Сунце је код Срба имало одлике човека: рађало се, имало детињство, младост, зрелост и умирало је. Ново младо Сунце (Божић) рађа се 22. децембра, а 1. јануара постаје дете (мали Божић). Пунолетство достиже око Ђурђевдана и живи до 22. децембра – када умире. Резултати најновијих истраживања падавина показују да киша заиста суштински мења хемијски састав у недељи око Преображења. Анализе показују да се у капима кише од Ђурђевдана до Преображења налазе тешки хемијски елементи који долазе са наше звезде као млаз елементарних честица – Сунчев ветар. После Преображења тих елемената нагло се смањује и киша од благо киселе, с pH вредношћу од 5 до 6, постаје неутрална. „Остаје тајна“, каже мр Милан Стеванчевић,[4] „како су наши преци знали за те процесе на нашој звезди када се они могу регистровати само најновијим иснтрументима помоћу сателита“.

Наведени циклуси, или спирале, суштина су ритма људског организма. Српски календар, као и тренутно у свету најпознатији Цолкин (Tzolkin), ритуални календар Маја, почива на астрономским подацима из којих су извођени редослед дана и циклуси који су се понављали и који су били међусобно испреплетани. Сваком појединачном дану приписиван је одређени судбински карактер.

На пример, Маје су сматрале Сунце везом до „срца“ универзума. Били су убеђени у то да космос има одређене „намере“ и да се из средишта универзума управља свим токовима видљивог света. Мудрац Оглала Сијукса, по имену Црни Лос, изразио је везу човека са космосом следећим речима: „Ми знамо да смо повезани у једно са свим стварима неба и земље, са јутарњом звездом и јутром које са њом стиже, Месецом у ноћи и звездама на небу. Једино незналица види мноштво тамо где заправо постоји само једно”.

Уз помоћ рачунара, последњих година су откривени периодични обрасци. Оно што ове обрасце чини посебним јесте да су идентични с периодима у мајанском календару. У међувремену су у природним наукама спознате повезаности соларних активности и људског понашања. Два канадска писца, Морис Котерел (Maurice Kotterell) и Адријан Гилберт (Adrian Gilbert), написали су на ту тему бестселер. У њему су доказали недвосмислену везу између успона и падова светских царстава и соларних циклуса. У једној студији је доказана несагледива повезаност између натпросечних годишњих геомагнетних активности (ГМА) и вероватноће да ће у истој години избити ратови.

Због космичког ритма и утицаја Сунца, како је говорио и Никола Тесла, догађају се у истим, или скоро истим, временским размацима кризе, ратови, успони и падови народа и држава. Реч је о космичкој спирали ритмичког понављања и различитим фреквенцијама у различитим сферама (физичка, енергетска, астрална, ментална, психичка) и на различитим нивоима. Руски научник Александар Чижевски, аутор теорије о зависности масовног понашања људи од космичких утицаја, сугерисао је да државна власт мора сваког момента да зна актуелно стање Сунца и стадијуме његових активности.

Поља су медијум који повезује читав космос. И људи емитују поља и примају их. Кроз поља су трајно повезани са космосом, примају енергију и информације. Када се то зна, лако је разумети зашто соларне активности и осцилације поља која настају услед њих, могу да изазову снажне реакције у људима. Истраживачи из америчке свемирске агенције NASA указују на корелацију између одступања код електромагнетних поља и срчаног инфаркта, изненадне смрти деце, као и читавог низа других функционалних сметњи. Професори Херберт Л. Кениг, Х. Фрелих, Александер Пресман и бројни други научници полазе од тога да су ЕМ-поља одиграла одлучујућу улогу у еволуцији.

Немачки биофизичар Дитер Брерс је у својој књизи (Р)еволуција 2012 написао: „Имам доказе да поремећаји електромагнетних поља и Земљиног магнетног поља непосредно утичу на активности мозга.[5]

НЕОКОРТИКАЛНИ РАТ ЈЕ НЕСПОРАН

Злоупотребе мозга, осим под усмереним и контролисаним утицајем енергијских поља, на пример приликом примене радиофреквентног и микроталасног оружја,[6] могуће су и у сектама, за време вођених и контролисаних медитација, на пример приликом трансценденталне медитације. Научно је доказано да мозак може под одређеним условима да произведе и избаци материје које ће се поново пронаћи у синтетичком стању на списку забрањених супстанци. Оно што се сматра „нормалним стварима“ само услед дуготрајних духовних вежби, као што је медитација, дешава се исто тако под дејством електромагнетних поља, дакле, подстиче споља: давањем одговарајућих „дрога“ у облику вештачки изазваних поља.

Веома је важна истина, да у непрестаном неокортикалном рату стабилни ћелијски системи који су намерно десинхронизовани, могу да се одговарајућим електромагнетним пољима поново доведу у своје стабилно почетно стање. Могућност енергијског подешавања организма је најбољи доказ о постојању те врсте рата, јер су ретки људи који још верују у честитост „владара из сенке“. То значи да су ти владари склони да све што знају (зло)употребе.

Две, три деценије уназад људи су мало знали о тзв. макрокосмосу и микрокосмосу. Макрокосмос сваки дан запљускује новим информацијама, у складу са развојем нових технологија и повећаним техничким могућностима. Природне науке су, чак и у експериментима на људима, такође принеле огромно бреме нових информација о људској души. Сада је јасно да молекули комуницирају између себе. Та особина је свима прихватљива код живих система, али у најмању руку је неочекивано да је и неживи системи показују. После свега што су учинили Мајци Земљи, људи стрепе и од помисли да је Земља жива. Ипак, доказано је да материја поседује особину да се сама организује, од нижих до све виших структура. Још од доба руског научника Владимира Вернадског, Земља се посматра као веома сложен, отворен систем који самим собом управља, са много других подсистема на које се може утицати. Модерна квантна физика је осим тога утврдила да клице свести постоје и у најмањој елементарној честици. Гитон сматра исто: „У свакој честици, сваком атому, сваком молекулу, свакој независној ћелији живи и делује, свима непозната, свеприсутност.“

НАЗИРЕ СЕ ИЗЛАЗ

Религија и наука, као полови (свештеници и научници се одричу Хирама и Хермеса),[7] почели су да се прожимају у теми о постојању Бога. „Ако универзум има ‘историју’ која се може реконструисати, која би могла да досеже до Великог праска, онда нам је блиска мисао да у дубини универзума постоји узрок хармоније узрока; другим речима: надређена интелигенција.“ На тај начин би, по Гитону, била искључена претпоставка да се универзум са својим облицима живота развио пуким случајем.

Многима који не верују да се примењује неокортикални рат главни ослонац је у вери да је немогуће електромагнетним инструментима, оруђима и оружјем мењати енергију у људима. Међутим, 2001. године је ДПА (Deutsche Presse Agentur) објавила напис под насловом „Научници радио-таласима укључују и искључују наследни материјал“. У том тексту је даље писало: „Научнику Џозефу Џејкобсону са Технолошког института из Масачусетса (МИТ) пошло је за руком да радио-таласима искључи и поново укључи поједине молекуле ДНК.“[8]

Опасности које прете човеку због сагласја са електромагнерном енергијом најавили су Етјен Гије, Кристина Арди, Александер Трофимов, Влаиљ Казначејев, Дејан Раковић, Николај Љубимов, Џон Хегелин… На пример, у књизи Алхемија живота доказано је постојање телепатије у молекулу ДНК. У међувремену се дошло до модела по којем је ДНК предочен као комуникацијски медијум: он емитује и прима информације и меморише их у једну банку података, која се налази ван димензија нашег простор-времена. Дитер Брерс, члан научног института International Council for Scientefic Development, који повезује више од стотину добитника Нобелове награде, пише: „Све наше духовне информације, као што су наша искуства, мисли итд, улазе у подручје обраде и меморисања са нашим материјалним планом (геном/ДНК). Ти процеси се одвијају ван димензија нашег простор-времена. У размени информација са банком података ДНК, Земљино магнетно поље функционише као медијум. Земљино магнетно поље које недостаје или осцилује утиче на комуникацију између ДНК и банке података. Ако ово разумемо, лакше ћемо докучити зашто поремећаји Земљиног магнетног поља тако драстично утичу на биолошке системе… Доказано је да језгро ћелије – ДНК – има додатно и једну врсту сталне везе/изнајмљене линије са духовним световима димензија којима управља. Она је одавде у посебној позицији да прима информације са извора постојања. Стога је ДНК релативно независан од земаљских и космичких поља.“ „Он је“, како Брерс мисли и пише, „нешто као веза са ‘оним скроз горе’.“[9]

Ослањање на ставове Дитера Брерса у овом напису је намерно, будући да темељито поништавају малициозности објављене у последњих 18 година против аутора књиге Неокортикални рат. Немачки научник је само потврдио податке о утицају на људски мозак које су раније објавили Ј. В. и Ј.Е. Ферјзер, Хозе Делгадо, Алан Фреј, Кевин Ворвик, Рос Адеј, Џозеф Шарп, Дејвид Пит, Вилфрид Ото Шуман, Ајзак Чуанг, Адам Манделбаум, Вјачеслав Михајлович Звоников, Џон А. Ворден, Александар Трифони и др. Сви они су недостижни за демократске српске научнике, који су медијским нападом на наводну псеудонауку покушали да одврате пажњу људи са неокортикалног рата, који је свевремен.

Како је човек суштином религиозна душа, изузетно је важно што организацијом духовно-материјалних система управља гравитационо, односно електромагнетно поље. Сада научници тврде да без електромагнетног поља не би било плана, ни концепта – а према томе ни конструкције тродимензионе стварности. Поменута поља су, такорећи, медијум између трансдимензија, хиперпростора и простор-времена на планети Земљи. При томе, треба да се зна да је хиперпростор исто што и Бог, будући да се као синоними за Бога и разним наукама и метафизици користе: „умна енергија“ (космичка свест), „вечни ум“ Светог Максима, „поље нулте тачке“, Борхесов „универзални ум“, „празнина“, „бездан“, „колективно несвесно“, „акаша“, Махаришијево „јединствено поље интелигенције природе“, „спиритуална панорама“, Зеландов „простор животних варијанти“…

Све човекове ћелије располажу врстом мозга. То знају и они следбеници Хирама и Хермеса који се нису одрекли Сатане. Сврстали су се у језуите и вавилонце у настојању да створе неоробовласнички поредак. За контролу људи, осим микрочипова користе и системе попут ХААРП-а (са централом на Аљасци) и СИГИНТА у Мериленду, уз помоћ супер компјутара и сателита. Злоупотребљавају планету, људе, религију, магију, медије, школске системе, па чак и јоносферу, која поред своје заштитне функције, има и још једну важну особину: она има највећи значај у развоју свег живота на земљи.

Упркос свему нељудском, пред људским родом је ера нанотехнологије и самоосвешћивања. Ускоро ће се „космички пешчани сат“ окренути и почеће нови космички циклус. То су закључци научника, попут Тесле, Шумана, Бома и Брерса.

Њихови ставови су логични. Емпиријска наслеђа се показују као неупотревљива и биће одбачена. Ново време доноси преображај друштва у којем ће доминирати истина, интелигенција, увиђање и милост, након што се у себи ућуткају разум и его. Баш као што оптимистички каже Дитер Брерс: „Посматрано у макрокосмичким димензијама, људски род ће доживети револуционарну еволуцију.“

Треба сачекати најважнији скуп у историји људског рода, који ће се одржати крајем септембра, или почетком октобра 2012. године, у Астани. На IV конгресу светских политичких лидера и лидера традиционалних религија састаће се први пут најмоћнији магичари света (херметисти) и у средишњем делу пирамиде, седећи око велике фигуре Сунца, одлучити о планетраном путу у будућност. Уколико скупу буде присуствовао и папа биће јасније зашто зналци тврде да највећи фонд раритета из области окултизма и магије поседује Ватиканска библиотека.


[1] Хирам Абиф представља главног архитекту Соломоновог храма, у ритуалу трећег степана масонерије. Један је од главних симбола тзв. слободног зидарства. Видети: Кристофер Најт и Роберт Ломас, Хирамов кључ, стр. 8.

[2] Хермес Трисмегистус, оснивач свих тајних наука. Видети: Živorad Mihajlović-Slavinski, Ključevi psihičke magije, стр. 13.

[3] Према српском календару, Цар Душан Силни је прокламовао свој Законик на празник Вазнесења 21. маја 6857. године.

[4] Експерт за телекомуникације и истраживач у Београдској школи метеорологије.

[5] Diter Brers, (R)evolucija 2012, стр. 117.

[6] Амерички официри и функционери су признали глобалну примену ХААРП-а и примену наведеног електромагнетног оружја у рату у Кувајту и Ираку. Постоје индиције да је то оружје примењено и на српским просторима.

[7] Истина да се одричу Хирама и Хермеса значи да нису свесни, да они који владају њима поседују тајна знања и да су изнад религија и званичних учења током више миленијума.

[8] Diter Brers, (R)evolucija 2012, стр. 152.

[9] Diter Brers, (R)evolucija 2012, стр. 156 и 157.

.

3 replies »

 1. Не бих рекао „табу“; радије, да је веома мало људи способно за тако нешто.
  „Много званих, мало изабраних“

  Свиђа ми се

 2. Postoji stanje zvano samadi u kome nestaju problemi kao takvi, nestaju polarizacije, nestaju sve more, i
  daju mesto jasnoći.
  Samadi je jedini pravi cilj duše, i zato je još uvek velika tabu tema civilizacije. Samadi razotkriva sve opsene i manipulacije. Samadi – znači sjedinjenost sa prvobitnim – Adi Bićem.

  Свиђа ми се