ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ

Борис Малагурски: ТЕЖИНА ЛАНАЦА (филм- енглеска верзија)…


Категорије:ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ

6 replies »

 1. …korisnik je uklonio ovaj video?????????? ZBO ČEGA??????????
  РЕДАКЦИЈА: ТО НАМ СЕ ДЕСИЛО ПРЕ ВИШЕ СЕДМИЦА СА ВЕРЗИЈОМ НА СРПСКОМ ЈЕЗИКУ, У МЕЂУВРЕМЕНУ САМ ПРОНАШАО ОВУ „ЕНГЛЕСКУ ВЕРЗИЈУ“ НА „ЈУТЈУБ“, АЛИ ЕВО САДА ЈЕ И ОНА УКЛОЊЕНА. НЕ ВЕРУЈЕМ ДА СЕ РАДИ О БИЛО КОЈОЈ ЦЕНЗУРИ, ВЕЋ ВЕРОВАТНО ДА ГОСПОДИНИ МАЛАГУРСКИ ПОЛАЖЕ СВА АУТОРСКА ПРАВА НА ТАЈ ФИЛМ, И ЊЕГОВИМ УКЛАЊАЊЕМ ПОКУШАВА ДА ЗАШТИТИ СВОЈ „ПРОФИТ“… ЈА НЕ ВИДИМ ДРУГО РАЦИОНАЛНО ОБЈАШЊЕЊЕ… М. Новаковић

  Свиђа ми се

 2. Погледао сам. Разобличена америчка политика. Можда мало нагиње југоносталгији и брозу. Све у свему истина је дата у пуној мјери.

  Свиђа ми се

 3. Хвала Богу па смо захваљујући листу ПЕЧАТ појединци одгледали овај веродостојан филм о догађајима у екс- Југославији. Срамота за Тијанића, Митровића и сличне 2 аламане“ да не пусте фил ,да га види цела Србија. А траже претплату за РТС ,утужују, отимају људима ,плене имовину ,Србијо земљо јадна ли си са Оваквом доделом фреквенција од стране Радиодифузне агенције. Под хитно променити чланове исте агенције ,нека оду у заборав ,да не трују будуће нараштаје својим програмима. У Суботици и на Мокрој гори ( Дрвен-град) филм је приказан онима који су се нашли тамо. Молим младог режисера Бориса Малагурског да настави са откривањем истине ,која мора,али заиста МОРА, кад-тад изаћи на видело. Још једном укинути овакву Радио-дифузну агенцију – НЕ ТРЕБАЈУ НАМ ПРОДАНЕ ДУШЕ.

  Свиђа ми се